Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Tottenham Hotspur (H) 23.01. ned [17:30] SK1

8 članova je glasalo

1. 1.

• PuliÅ¡iÄ?
      0%
      0
    • Werner
      37%
      3
    • Haverc
      50%
      4
    • Lukaku
      12%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dobro igramo, nije neki spektakl, a nije ni loše. Trudimo se napraviti višak na desnoj strani, tako da nekad i pretjeramo. Hudson-Odoi bi im mogao zabiti.

Doherty je bio na granici crvenog kartona, a nije dosuđen ni faul. Sa druge strane Kaneov gol nije trebao biti poništen.
Još jedna loša predstava ovih debila.Jalova igra, nikakve kreacije sve pasovi prvom do sebe. Kruži se oko protivničkog gola do besvijesti.

Iskreno, žrtvovo bih dvije sezone da igramo riskantnije i više napadački pa gdje god završili te 2 sezone. Ovako se ziheraškom igrom ne znaš na čemu si sa određenim igračima, toliko oscilacije nije normalno.
U drugom poluvremenu

Odoi-Pulisic-Mount
U spic Havertz.

Kasnije ako ne bude islo Werner kao drugi spic a Mounta povuci malo nazad.
Tottenham je qrac cijelu utakmicu bio.
U drugom poluvremenu se par igraca probudilo prvenstveno odoi i odlicno odradili drugo poluvrijeme

Zijo igrac utakmice po meni.

Nego iskreno mislim da je rudiger nas najbolji igrac u ekipi. Pa cojk je bogo

Evo 4 utakmice protiv Tottenhama ove sezone, ne mogu se odlučiti koju smo lakše dobili i u kojoj su bili najmanje opasni. Nismo imali 10 šansi, ali smo ih ubili odbranom. Nisu ništa napravili, a nije ni čudno jer su stavili 9 defanzivaca. Ziyech je sasvim dobro odigrao. Pokazao je više energije nego ranije, pokušavao je šutevima iz vana da ih probije i na kraju uspio. Napadali smo po desnoj strani sa 3 igrača. Kad ne uspijemo nikakav višak napraviti išla ja Ziyechova dijagonala za Odoija koji je izolovan na lijevoj strani i igra 1 na 1 sa nekim. Sarr dobar, imao je samo defanzivne zadatke i dobro ih je obavio. Sve ozbiljnije se može računati na njega.

Šta je sa izmjenama? Prvi problem je što nekih igrača uopšte nema. RLC se prije mjesec dana oporavio od korone i skoro nikako ne igra, Wernera i Havertza također, Saul je konačno uhvatio neku formu i nema ga. Ako želiš da ti oni budu u formi moraš im davati šansu da igraju. A on forsira uvijek istih 13 igrača koji ne igraju ništa spektakularno, a umaraju se jer igraju svaka 3-4 dana. Drugi problem je što su prekasno i što su predefanzivne. Druga izmjena bila 5 minuta prije kraja. Da je bila još jedna ušao bi Bettinelli umjesto Mounta. Umjesto Lukakua ne bi, jer ga očito ne planira izvaditi.

Nisam htio prije pisat da ne ureknem, ali ni u jednom trenutku nisam sumnja u pobjedu, da smo u ne znam kakvoj krizi od Tottenhama ne možemo izgubiti
Najzad pobeda i najzad bez nerviranja. Zijeh najbolja partija otkad je doso u celsi. Moralo je i to da se desi. Tuhel polako orelazi na 4 pozadi i deeluje da to nece da menja. Prakticno se nista ne menja jer je jedan bek igrac koji ima iskljucivo defanzivne zadatke tako da napadamo sa istim brojem igraca. Ukoliko dovedu dembelea vise ce mu prijati ova formacija.

Conte se predaje za ovu utakmice i prije nego sto pocne. On je odmah prihvatio da je, sto bi Murinjo reko, mali konj i nece ni da pokusava. Kako drugacije objasniti da je covjek 2 utakmice izgubio na ovaj nacin i pocinje trecu identicno kao prethodne 2? 

Elem, da nam je svaka protiv Spudsa jos bi se za prvaka borili.

Dobra utakmica i zasluze a pobjeda. Izgledalo je to mnogo bolje nego lani ali i igrali smo protiv ekipe koja odbija da igra.

I dalje mi je krivo sto je Lukaku igrao i danas je bio opet lose. Onaj promasaj cijele lopte je ko u pionirima.

Ziyech s druge strane je bio najbolji i iako ga ne volim zasluzio je iducu utakmicu da pocne. To je ono sto pricam o zaslugama, nesto sto Lukaku nikako trenutno ne zasluzuje.

Bravo za momčad. Vidjelo se da im je prijao koji dan viška za odmor. Bilo je energije i dobrih akcija, da je Lukaku bio spretniji mogli smo komotno dati još 2 gola, ali doći će i to uskoro.

Sad slijedi nešto duži odmor(osim za Pulisica ako se ne varam, on ima obaveze u reprezentaciji). Tek 5.2. igramo u FA Cupu gdje opet možemo izvesti izmiješan sastav, onda idemo na svjetsko klupsko prvenstvo. Dobro bi bilo da i to osvojimo za samopouzdanje. Do sljedeće utakmice u ligi će se i James oporaviti, a nadam se da ćemo imati i novog lijevog beka do tada.

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1485328118210609157?t=7pX3A6HmQ_DhsYoNF0AjxA&s=19
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1485328120458747907?t=86isjj1c9BS3SxNRpPAMhQ&s=19

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.