Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Tottenham Hotspur (H) 23.01. ned [17:30] SK1

8 članova je glasalo

1. 1.

• PuliÅ¡iÄ?
      0%
      0
    • Werner
      37%
      3
    • Haverc
      50%
      4
    • Lukaku
      12%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

0_Chelsea-Spurs.jpg

Obzirom da naš voljeni klub igra katastrofalno a samim tim ima i katastrofalne rezultate, primoram sam da otvorim ovu temu i da nas tako iščupam iz govana.

Å ta reći. Igrali smo 3 puta s njima i dobili ih u sve 3 utakmice jer Konte nije dorastao Tuhelu. Igrači deluju izmoreno i psihički i fizički i bez motiva, bezvoljno. Borimo se za top 4 a pobeda u ovoj utakmici bi značajno doprinelo ostvarenju top 4. Tuhel nije ustajao sa klupe na proÅ¡loj utakmici, Lukaku nezadovoljan, ne možemo da dovedemo levog beka, skoro cela odbrana neće da potpiÅ¡e produženje ugovora, izgleda da je sve u rasulu i ko zna Å¡ta se sve deÅ¡ava u pozadini a možda bi ovo mogla da bude poslednja utakmica Tuhela, ali nema predaje, samo hrabro momci. 

Od naših igrača nedostaju Kristensen, Čilvel, Džejms i Mendy pritom se nadamo velikom broju promena u odnosu na Brajton.

Forumaši, koja su vaša očekivanja?

I meni je bitno vidjeti samo da su Lukaku i Ziyech ostali na klupi, pogotovo Lukaku jer ce to znaciti da Tuchel ipak nije primoran stavljati ga u prvih 11 posto poto.
Tottenham ako nas dobije ovu tekmu imat ce -8 sa 5 manje utakmica. Vec je sad na dostiznih -11. Tako da neka nastave ovako i bice grcevita borba za 4. mjesto.

Tottenham ako nas dobije ovu tekmu imat ce -8 sa 5 manje utakmica. Vec je sad na dostiznih -11. Tako da neka nastave ovako i bice grcevita borba za 4. mjesto.

Lepo si rekao 5 utakmica manje su ljudi odigrali.
Sramota za ligu.
Kako sam izgubio onu euforiju pred meceve koju sam imao do prije svega par meceva.

Jednostavno, muci me sljedece a to je konstantno forsiranje Lukakua. Cak mnogo vise me to muci nego Alonso.

Ako opet vidim Lukakua protiv Totenhema u prvoj, bojim se da necu imat snage gledat mec.

Vjerovatno će u odbrani situacija biti manje-više ista. Jedino je moguće da se Chalobah vrati u postavu. U napadu možemo očekivati neke promjene.

Ja bih lično volio vidjeti Havertza malo za promjenu. ÄŒisto da vidim može li unijeti neku svježinu i energiju u igru. 

Prvih 11 po vama?

Baš je teško prognozirati. Odigrali smo loše na zadnjim utakmicama i za očekivati je promjene, ali imamo jaku utakmicu i neće Tuchel htjeti puno eksperimentisati.

Ja bih ovako, ali sigurno neće tako biti:

Kepa - Azpilicueta, Silva, Rudiger, Sarr - Kante, Loftus-Cheek - Mount, Havertz, Hudson-Odoi - Werner

Odbrana nam je preumorna, RLC i Werner su odmorniji od ostalih naprijed.

Slicno bih i ja kao Adi, samo sto bih ja stavio Pulisica umjesto Havertza, i Lukakua umjesto Wernera koliko god mislili svi da je Lukaku kita.

Veoma bitno je sto nece imati Sona, nego ce biti svi ne toliko brzi, pa nece moci prolijetati iza Thiaga i ekipe. Mora se dosta bolja odbrana kupiti.

Imal ko da bi stavio Lukakua od prve i ako da, mozel dati razlog zasto misli da bi Lukaku bio dobar izbor?

Ja sam misljenja da treba zapoceti na klupi. Prije svega jer je zasluzio biti na klupi nakon svojih prethodnih partija. Ako opet zaigra u prvoj bicu nevjerovatno ljut na Tuchela jer sta bi u tom slucaju to znacilo za jednog Havertza ili Wernera?

Vjerovatno bi pomislili da koliko god se trudili i radili na treningu to nece uticati na samu selekciji igraca. Koliko god Lukaku bio los on ce opet igrati i zasto bi se onda oni nastavili truditi i boriti za svoje mjesto kada ne igra nikakvu ulogu?

Taman da je Messi u pitanju, ne treba niko imati zagarantovano mjesto u prvih 11. Dakle sve i samo po zaslugama, nikako drugacije.

Svaka druga odluka ne vodi nicemu drugom nego ka propasti i tome da ce Tuchel izgubiti svlacionicu i dobiti otkaz.

Dakle na njemu je. On je taj koji odlucuje i donosi odluke ko ce mu igrati.
Havertz/werner
Lukaku
Pulisic

To je neki redoslijed koga bi ja u napad.

Lukaku moze pocet ako havertz i werner nisu spremni a to mi ne znamo dok tusel ne izadje u javnost.

Ocekujem pobjedu jer je klicko krenuo otvarat teme

Kepa - Azpilicueta, Silva, Rudiger, Sarr, Alonso - Kante, Jorginho - Odoi, Havertz, Pulisic.

Ocekujem nesto takvo, ovo nazad je pretrpano defanzivcima, ali ne vidim druge, jedino Saul umjesto Alonsa, ali je to prevelik rizik cak. U napadu bih volio Wernera, ali tesko da od toga ima ista. Ocekujem da ce nam dati gol, nisu dugo, mora jednom, sto znaci da mi moramo dati dva, sto je sa trenutnom formom izazov.

2 - 1 za nas, to neka bude prognoza.

@hamco
Stavio bih ga ja u prvu protiv Spursa da pokazem Conteu da ga znam koristiti i da sam bolji trener od njega.
Posto City i Liverpul odose, sada nam valja opet pratiti rezultate Totenhema, Arsenala, Uniteda... Smaracina ziva al eto izgleda ni ove godine se ne mozemo boriti za titulu. Ovaj mec iznenadjujuce postaje jako bitan. Nadam se da su toga svjesni u klubu. Nasa forma je najgora od svih top ekipa, pa se vrlo lako moze desiti i da skliznemo van top 4 ako se nastavi ovako.
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1485210812734128129?t=Avg9E1vffth_pAiiZz2cSw&s=19

Treba dati zadnju kap znoja da se niz nastavi.
Nadam se samo da necu od trojca luks pula i zijo vidit danas vise od jednog u prvih 11.
Poslije tekme igraci imaju sedmicu slobodno ako nemaju nekih internacionalih meceva
Lukaku i Ziyech opet u prvih 11. Zasto pobogu, zasto su neki igraci zasticeni toliko neovisno o svojim partijama prethodnih utakmica?

Mislio sam da Tuchel ima svoje JA, da je neki autoritet..znaci nema smisla. Po cemu je Lukaku zasluzio da igra 5. utakmicu zaredom?

Lukaku i Ziyech opet u prvih 11. Zasto pobogu, zasto su neki igraci zasticeni toliko neovisno o svojim partijama prethodnih utakmica?

Mislio sam da Tuchel ima svoje JA, da je neki autoritet..znaci nema smisla. Po cemu je Lukaku zasluzio da igra 5. utakmicu zaredom?

Izjavio je Tuhel da ce probati da bolje koristi Lukakua, te da je u tu svrhu gledao meceve Intera.
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1485274781176016899?t=JR633HWwtcUwTK4fKUKTdg&s=19
Nesto malo bolje kruze s loptom al sansu ko po obicaju porodjaju.
Mount se jedini krece bez lopte i otvara prostor, ostali su staticni. Ziyech neki kreativac lafo, a svaki pas i centarsut napamet daje. Nije jednom glavu podigao.

Srece imamo pa je sudija faul sudio za Thiaga. Naravno, cist faul je i bio ali sam s engleskim sudijama ovdje racunao da ga nece svirati. Smijesni Gary Neville kaze kako se Thiago bacio, ne bi rekao covjek nikad fudbal nije igrao i ne zna kako je najmanje guranje dovoljno da u punom trku izgubis ravnotezu.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.