Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Brighton (A) 18.01. uto [21:00]

Istaknuti odgovori

Evo sta i drugi misle...

https://twitter.com/alexgoldberg_/status/1483542140881969159?s=21

https://twitter.com/blue_footy/status/1483541274946850820?s=21
  • Autor

Gdje je energija? Gdje je borba?

Naprijed nula bodova, presinga ni na mapi. Povecajte Hudsonu okvir gola, mozda ga pogodi nekad. Čovjek ne posjeduje završnicu bukvalno.

Sve i jedan igrač izgleda mrtvo. Nema izuzetka. Čak i uvijek energični Rudiger, Mount i Kante izgledaju iscrpljeno. Igramo 4231, ali je bolje reći da ne igramo ništa. Ni na posjed, ni na kontre. Gol smo dali slučajno, nismo im prišli golu. Toliko smo "napadali" da nismo čak ni korner imali. Brighton bez 7 standardnih prvotimaca nam održao lekciju.
Upravo smo primili gola, kao mnogo puta od decembra. Ovaj put je iz prekida.
Da li je moguce da smo ovoliko pali defanzivno, mada se da primetiti da vise nemamo ni visoke defanzivce, sem Rudija, Chalobe i do juce Zume. Najsmesnije mi bude kada Aspi cuva Van Dajka i druge tornjeve kod prekida.
Meni ovo mirise na skorasnji rastanak sa trenerom, a plasim se da ce ga do toga dovesti tvrdoglavost. Ako je potrebno neka klupira i Big Roma i sve nedodirljive, jer se ne vidi svha forsiranja istih. Letece Tuhel kao i prethodnik. A koga posle?
Horor.
Jebem ti klub koji nema igraca da rijesi 1 na 1 predje igraca i.t.d
  • Autor

Nek se kolektivno napuše kite. Toliko od mene do iduće utakmice. Nemam živaca za ovo.

Ziyech -> lopta u noge

Werner -> lopta u prostor

Zar je tako teško zapamtiti dvije instrukcije?

Ne znam šta da kažem na utakmicu. Bez energije, nije se znalo ko šta radi na terenu, izmjene su previše kasnije kao da je sve savršeno, a ne katastrofalno. Ne znam zašto se nije ranije zaigralo kao u zadnjih 10 minuta. Osjećam se kao u Hiddinkovoj drugoj sezoni kada je svaka druga bila neriješeno.

Tako, tako jos malo pa eto Arsenala i Totenhema za petama.

Jbt nisu u stanju na 2 utakmice mrtvog Brajtona pobijediti.

Igra je za povracanje, muka gledati. Mi smo zapravo od Conteove druge sezone takvi, imali onu jednu fazu od 10-15 Lampardovih prvih utakmica kad se svaki mec cekao s merakom, ostatak je vecinom ovakav i gori.

Dobro je zavrsilo na kraju, ljudi su imali prostora u kontrama sreca pa nisu to iskoristili. 

Valja opet gledati borbu za top4, to nam je postalo navika iz sezone u sezonu.

Citavu press konferenciju posle meca Tuchel je pricao o psihickom i fizickom umoru.

Opet kazem, da ovi novinaru kurcu valjaju pitali bi ga odmah na to sljedece;":

Zasto Lukaku igra 4 utakmice zaredom u 10 dana? Zasto Ziyech igra? Zasto Havertz, Werner ne igraju cesce? Sto je odjednom zaboravio na Loftus Cheeka? Saul se taman poceo dozivati i pokazao znakove zivota ti ga zakujes za klupu?

Jednostavno, ovo mi nije isti covjek od prije par sedmica.
Oces da igras cipiripi kup i da kukas na umor. U cipiripi kupu igraju odlicno a u PL ko da leba nisu jeli i kukas na umor. Kad treneri pocinju da se pravdaju znamo kuda to vodi. Timovi iz donjeg dela tabele te nadigravaju, citi te otrese od kurca, pojacanja na dovodis i kukas na umor. Izmene pravis u 85 oj min i kukas na umor. Kakav bre umor jebo te otac.
Igraci izgledaju ko da su pali s marsa. Cudi me kako ti pulisic nije igrao veceras pa da kompletiramo ugodjaj mucnine.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.