Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Brighton (A) 18.01. uto [21:00]

Istaknuti odgovori

0_Brighton-Chelsea.jpg

MATCH INFO
Start date: 18 Jan 2022 21:00
Venue: American Express Community Stadium
Referee: Kevin Friend, England
Na koga li se sad mali Lampti nameracio da povredi, u prosloj je uso Reeceu u nogu.
Remi nam ne gine sa sve LeBronom iz USA, marokanskim izrodom i Turbo Timom na benzinskim pogonom.
  • Autor

Lukaku ili Havertz naprijed?

Opet Alonso na onoj strani, Lamptey će ga uništiti. Šta da se tu radi?

Havertz. Lukaku po potrebi u drugom poluvremenu.

Volio bih sljedecu postavu:

Kepa,
Azpi, Thiago, Rudiger, Sarr
Kovacic, Kante
Mount, Havertz, Odoi
Werner

Treba nam protiv Brightona brzine i tehnike.
  • Autor

Ne bih ni ja imao niÅ¡ta protiv te postave. 

Samo se ne bih čudio da Tuchel odmori Kantea, najmanje što nam treba sada jeste da se povrijedi. Vjerujem da će dosta biti oprezniji sa njegovom minutažom.

Pulisic nek malo ugrije klupu, dobio je priliku za prilikom i ništa nije uradio. Konkretniji mi je Odoi u svakom smislu.

Opasna ekipa je Brighton, nece nam biti nimalo lako protiv njih. Kljuc je u brzoj tranziciji po dobijenoj lopti na njihovoj polovini, valjda ce se ekipa trgnuti i upisati ovdje pobjedu jer najmanje nam treba to da se ponovo borimo za mjesta koja vode u LP.

Tačno mogu da uzmem svoj post sa prve utakmice protiv njih i da ga kopiram, sve što je tada vrijedilo vrijedi i sada. Igraju na mali broj golova, svaka druga utakmica je neriješeno, znaju zabiti u kasnoj fazi utakmice i tako doći do remija ili pobjede, vole da pritisnu protivnika i neće biti lako koga god nam pošalju. Najviše se bojim duela Lamptey vs Alonso i Cucurella vs Azpilicueta po bokovima, mogli bi opet pasti neki kartoni. Ne bi bilo loše vidjeti Loftus-Cheeka u prvih 11, a jako loše bi bilo vidjeti Ziyecha u prvih 11. Sretno nam, ali bojim se da ćemo se napatiti.

Probati mozda Sarra protiv Lampteya. Ako nista jak je i drzak, ili ce napraviti crveni ili ce iskljuciti Lampteya iz igre totalno.

Nema im Bissoume, to ce im biti veliki hendikep tako da bi komotno mogao i Jorginho igrati.

Sto se tice naseg napada, Odoi, Mount i Havertz. To zelim vidjeti.

Izgleda da neće ni Duffy igrati. Onda će tandem biti Veltman - Webster ili trojka Veltman - Webster - Cucurella i onda March ili neko lijevo.

Čak sam vidio i da je Lallana pod upitnikom, te da Mwepu sigurno neće igrati. Oni su uz Bissoumu prva 3 izbora na sredini.

Ako ne igraju, Dunk, Duffy i Burn ocekujmo Lukakua u prvoj. Ide Tusel na dominaciju visinom. To sto ce Lukakua Lamptey nadskociti nije probelem.
Mozel mi neko objasniti zasto opet Lukaku i Ziyech u prvoj? Mogu cak razumjeti Alonso, jbga nema ko drugi.. al sto ova dvojica? Po cemu se zasluzili?

Nervira me ovo uzasno. Dakle neovisno o tome kako odigras prethodni mec, opet igras?! Nije sve u pobjedamac rezultatima, moraju se neke stvari znati, mora postojati red.
Više sam mislio u smislu da je Lukaku igrač koji je visokokvalitetan, da donosi prevagu i da ga se može malo otrpiti i ponovo ga staviti i kad nije bio dobar. Ziyech je neko koga ne treba trpiti, posebno zato što na njegovoj poziciji mogu igrati druga 3 igrača koji su na klupi i 2 koja su već na terenu.
Meni najvise smeta kada igra igrac koji to nije zasluzio. Dakle ako je Alonso u formi, ako igra dobro, taman da je troChilwell u pitanju treba igrati Alonso. Isto vazi i za ostale.

Ok da su nam drugi igraci povredjeni pa da kazes nema ko drugi, ali danas smo imali opcija.

Mozda upravo Lukaku i Ziyech zabiju golove, odigraju najbolje ali nadam se da razumijete sta zelim reci.
Ovo samo kod Tuchela ima, da promijeni formaciju a ekipa djeluje opet napadacki sterilno i nije u stanju jedne sanse napraviti.
S druge strane pohvale odbrani i Kanteu na odradjenom poslu zasad.

Ovaj smijesni Marokanac dade gol ni kriv ni duzan, inace su ocajni gore naprijed svi.

Lamptey prolazi kraj Zlatne Lopte i Alonsa kao pored cunjeva.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.