Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup 1/2 finals: Tottenham (H) 05.01. srijeda [20:45]

Istaknuti odgovori

• Autor

Nadam se da nece Lukaku igrati ni ovu.

Sutra imaju neki sastanak, vidjet' ćemo šta će biti sa njim.

Nejse, kad smo već ovako daleko dogurali, zaÅ¡to ne bismo i osvojili na kraju? Sigurno je da neće biti lako, nije ovo onaj Tottenham s kojim smo igrali u septembru. Conte ih je doveo u neko stanje organizacije, samo je pitanje koliko će jaku postavu izvesti i da li će igrati Son i Kane? 

Naš se tim vjerovatno neće nešto puno razlikovati od onog protiv Liverpoola. Priliku za rotaciju i odmor Tuchel će imati u subotu protiv Chesterfielda tako da ovdje idemo punom snagom. Nadam se da će Werner dobiti koju minutu, Ziyech isto.

• Autor

Christensen upitan, Chalobah povrijeđen, Werner bi mogao dobiti koji minut, bit' će na klupi uglavnom. Lukaku se vraća u ekipu.

Kepa

Azpi Silva Rudi

Pulisic Jorginho Saul/RLC Alonso

Ziyech Lukaku CHO

??

I Christensen je uz Chalobaha out.
Werner trenirao punim intenzitetom, starta s klube ali ce mu dati neke minute Tuchel.

Christensen upitan, Chalobah povrijeđen, Werner bi mogao dobiti koji minut, bit' će na klupi uglavnom. Lukaku se vraća u ekipu.

Kepa

Azpi Silva Rudi

Pulisic Jorginho Saul/RLC Alonso

Ziyech Lukaku CHO

??

Bolje CHO desno, a Pulišić naprijed, tj. manje loše.

Igraju, revanš za 7 dana. Ne znam ima li gol u gostima i produžetaka.

Nema gola u gostima.
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1478798881081208832?t=pTocWXKeZ5CJMijLcg9Hcw&s=19
Au pm vise
Danas nam se malo vratilo sa 2 autogola za to što nemamo sreće iz sedmice u sedmicu. Alonso uvijek dobar protiv Tottenhama, čak su i Saul i Sarr dobro odigrali prvo poluvrijeme. Izgleda da bojkotujemo Lukakua, 40 minuta mu niko nije dodao loptu. Ne igramo utakmicu života, ali Tottenham nam nije prišao golu. Tek pred kraj su saznali da nam Kepa brani. Werner u drugom poluvremenu i sačuvajmo prednost do kraja. Možda sjevne i neka kontra ako ovi odluče napasti.
u 32.minuti izasla statistika igrac sa najmanje dodira s loptom Lukaku (4) drugi iza njega je imao duplo vise (8).
Ma upravu je Lukaku da ga ne koristimo kako treba. Samo se to popriča sa trenerom a ne novinarom.
Na kraju samo 2 : 0, Spursi mogu biti prezadovoljni. Propustili smo opet velili broj prilika:Lukaku 2x, Ziyech 2x, Werner. Moglo je vrlo lako biti i 4:0 i zao mi je sto nije, najvise zbog Contea.
Ovo veceras je izgledalo odlicno, posebno u prvih 45 minuta, lopta se fluidno kretala, dosta brzo sa dosta duplih pasova, i utrcavanja.
Od igraca bih izdvojio Havertza u prvih 45 minuta, bilo ga je svuda na terenu, na svakoj lopti je on bio (imao je dislokaciju prsta za je vjerovatno zbog toga izasao). Takodjer Saul je veceras pokazao da moze biti itekako koristan, izgleda da se malo trgnuo. Ziyech takodjer, kakva krasna lopta za Wernera.
Nadat je se da ce nastaviti u ovom ritmu.
Maltene nas b tim u potpunosti nadigrao Totenhemov A tim.

Dokaz da mi imamo zdrav sistem i dobru taktiku za razliku od sufferballa koji Conte forsira.
Svi su odigrali dobro a neki odlicno. Svidja mi se reakcija celog tima. Angazovano koncentrisano pozrtvivano.

Maltene nas b tim u potpunosti nadigrao Totenhemov A tim.

Dokaz da mi imamo zdrav sistem i dobru taktiku za razliku od sufferballa koji Conte forsira.

sistem imamo, igrace imamo, samo jos srece u zavrsnici i dominacija narednih godina
Nabrojacu utakmice u kojima smo totalno bezveze i nesretno prosuli bodove:

United, Burnley, Everton, Brighton. Dakle 8 bodova a svaki mec smo mogli i trebali dobiti.

Jebu nas i povrede pogotovo kljucnih igraca i na sve to protivnik kao sto je City em ima srece sa rezultatima em sa povredama i covidom. Sve im ide na ruku.

Ali vratice se nama kada nam bude najvise trebalo. Nekad tamo u polufinalu lige sampiona kada se sastanemo sa njima pa ih izbacimo ponovo. Ne moramo ji osvojit posle toga samo da njih izbacimo.
Nisam vidio da je neko primijetio jednu vaznu cinjenicu iz ove utakmice, a to je da smo vecinu vremena odigrali sa 4 pozadi. Mislim prvi put od dolaska Tuchela.
Nadam se da je i on sam uvidio da nije bauk promijeniti formaciju, da se necemo raspasti u odbrani kad to uradi. To sve cak sa Saulom i Zlatnom Loptom u veznom redu a Alonsom na beku.

Nisam vidio da je neko primijetio jednu vaznu cinjenicu iz ove utakmice, a to je da smo vecinu vremena odigrali sa 4 pozadi. Mislim prvi put od dolaska Tuchela.
Nadam se da je i on sam uvidio da nije bauk promijeniti formaciju, da se necemo raspasti u odbrani kad to uradi. To sve cak sa Saulom i Zlatnom Loptom u veznom redu a Alonsom na beku.

I ja se nadam iskreno. Mozemo biti puno nepredljiviiji u narednim utakmicama ako bii nekad igrali sa 4 a nekad sa 5 nazad. Bice i protivnniicima se tesko pripremiti jer nece znati sta ocekivati.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.