Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Liverpool (H) 02.01. ned [17:30]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 50
  • Pregledi 1,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

https://twitter.com/TheAnfieldTalk/status/1477610176454836226

Neka zato nama sudi Taylor koji nas je oštetio u svakoj mogućoj utakmici. 

• Autor
Kad ce vise prestati praviti onakve greske u odbrani? Ne znam zasto je Chalobah uopste u onoj situaciji krenuo glavom. Nejse, nije losih 45 min. Možemo do pobjede ovdje, Liverpool je ranjiv. Samo se nadam vecoj koncentraciji i boljoj realizaciji kada dodjemo do prilika. Hajmo jako.
Pa mi smo bili za klasu bolja ekipa u polju od njih ovo prvo poluvrijeme. Da nasi nisu pravili individualne greske mi bi vodili hladna na poluvremenu.

Ajmo do pobjede da pokazemo Lukakuu da se moze bez njega.

Ponovo dosta haotična utakmica, kao i protiv Brightona. Griješimo pod pritiskom, nekad i bez pritiska. Sa druge strane osvajamo lopte nakon pritiska na protivnika. Ne znam da li da budem zadovoljan ili nezadovoljan. Nisam puno očekivao, ali sam se nadao pobjedi. Poslije onakvog starta i bod je dobar, a imali smo čitavo poluvrijeme da pobijedimo. Falilo je dosta igrača i nama i njima, tako da bod protiv Liverpoola nije loš. Nije problem x sa Liverpoolom, problem je x sa Brightonom, Evertonom i sl. 

Bolje pobjeda i poraz, nego 2 remija.

Steta sto nismo pobjedili. Sve je krenulo nizbrdo greskama Chalobeh 2x i jednom Alonsa. I do tog trenutka smo bili bolja momcad na terenu a pogotovo posle zaostatka smo zagospodarili terenom.

Obzirom koliko smo hendikepirani izostancima i ovim desavanjima oko Lukakua, ovo je na kraju ipak dobar rezultat iako smo zasluzili mnogo vise.

Svaka cast Tuchelu sto je odstranio onog majmuna i za prikazanu igru citave ekipe uprkos svemu sto se desavalo zadnjih dana.
  • Autor

Meh, imam osjećaj da smo ih mogli dobiti, ali hajde šta je tu je. Da smo malo ozbiljniji pred golom druga bi se priča pričala. 

Pohvale ide Kovi, Kanteu, Silvi i Mendyu.

Nije bod ni los kako smo krenuli iskreno, da smo mogli vise jesmo...

Nego jesam li jedini koji je primjetio da imamo velikih problema u branjenju protivnickih kontra napada koji se desavaju poslije nasih prekida, danas smo iz jedne situacije mogli primit gol kada je Salah lobovao Mendija i onda u nadoknadi vremena takodjer kada Chamberlain nije ustopao loptu na centru da jeste bila bi 4 na 2 situacija za njih, a i protiv Uniteda smo primili gol iz takve situacije.

Mora se na tome poraditi definitivno, takodjer remiji kod kuce su nas udaljili od eventualne uzbudljivije borbe za titulu.

Kako smo igrali sa dva igraca manje (Alonso i Havertz), rezultat je jos i super. Ali mi je glavni utisak nonsalancija kod nasih igraca, mislim na Maunta, Pulisica i tzv.levog beka, koji je upropastio akciju pokusavajuci da ubije pauka.

Teško da u fudbalu ima išta opasnije od kontre protivnika nakon kornera, tako da sa tim ima problem svako. Protiv Uniteda ne bi bilo nikakvih problema da je Jorginho ispucao loptu.

Da, ali nama je to bas vidljiv problem u posljednje vrijeme. 

Imam utisak da smo ih mogli dobiti, ali prije utakmice apsolutno nisam ocekivao pobjedu, tako da zadovoljan sam remijem.

Moram pohvaliti Kovu i Kantea, a trojac u napadu opet preslabi, trkom mogu biti zadovoljan i to je to.

Svakako, fantasticne vijesti prije tekme da majmun ne igra, nadam se da nece vise ni igrat za nas klub. Mozemo mi bez takvih, mnogo puta dokazano.
Ovo da je igrao Lukaku bilo bi 3 boda. Ali je definitivno da u klubu povlace iznudjene i neracionalne poteze.
A ako to krene i Tuhel da radi ne pise nam se dobro. A sve mi lici da izgpeda da nema aytoritet nad igracima poput Lukakua. Tim igra po nekoj inerciji jezgra tima koji ako je tu ima necega al sve okolo je na staklenim nogama.
Bod kao bod nije los kao ni igra nije bila toliko losa jos ako se uzme u obzir da smo usli bez garda kao i oni a sa njima se svi opeknu kad udju bez garda.
Lukaku da je igro ne bi bilo presinga.
Nama treba trkac napadac za ovaj nas sistem. I krila koja ce iskoristavati prilike. Napadac tipa werner sa boljom zavrsnicom i kontrolom.
Tako da ne garantujem bas da bi bila 3b
Lukaku je dobar za bunkere.

Nismo pobjedili zbog Pulisica i njegovih gluposti. Naravno da bi bili bolji sa Lukakom, jer Havertz nista nije ponudio osim toga sto je izblokirao i doslo do Pule. Jebo presing kada ne djeluje. Tesko je gledati kako se patimo u napadu kada su postavljeni svi, ali sreca pa je i njima odbrana suplja.

Bod je realan, ali sada 10 bodova kasnimo za Cityem. Morat ce se desiti cudo da osvojimo ligu, ali nije nemoguce, bile su i vece razlike izmedju drugog i prvog.

Srecom nisam gledao zadnje 2 tekme. Ocigledno je igra u napadu i dalje ocaj, a ne vidim da Tuchel pravi neki napredak sto se toga tice.

Srecom nisam gledao zadnje 2 tekme. Ocigledno je igra u napadu i dalje ocaj, a ne vidim da Tuchel pravi neki napredak sto se toga tice.

Svi gledamo drugacijim ocima. Ja bih rekao da je vise steta sto nisi gledao ovu utakmicu.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.