Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Liverpool (H) 02.01. ned [17:30]

Istaknuti odgovori

thumb_94178_default_news_size_5.jpeg

Mogući izostanci:

Chelsea: James, Christensen, Werner, RLC.

Liverpool: Thiago, Minamino, Origi

Forma:

Chelsea: W D D W D

Liverpool: W W W D L

02.01.2022.

STAMFORD BRIDGE

Sudija: Anthony Taylor

• Odgovori 50
  • Pregledi 1,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zadovoljan bodom u ovoj utakmici s obzirom da nemamo vjerovatno zdravih wing-backova, a ne bi me iznenadio ni poraz i povratak u borbu za top 4 sto nam je postalo navika u posljednjim sezonama. 

Ocekujem pobjedu.
2 0 mozda.
Prvi gol u prvih 20 minuta dok budemo dominirali a drugi gol iz kontre kad udje svjez werner i asistira nekom konju
  • Autor

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1476316489686917122

Azpi i Alonso protiv Liverpoola...

Nadam se samo da se nećemo osramotiti.

Nema nam ko igrati odbranu. Ko ce nam zaustaviti njihov trojac? Ajmo realno, Chalobah, Alonso i Azpi nisu taj kvalitet.

Ne vidim kako ih mozemo dobit jer smo osakaceni izostancima.
Kakva je to povreda zadnje loze? Ko da mu je puko misic jebote..
Hahah Adi kralju, dobra opcija.

A sad ozbiljno, ne ocekujte ni bod. Jeste da smo znali uzimati jace od sebe i kad smo slabiji bili itd, ali sada zaista nemamo sanse.

Odbrana nam osakacena, wb nemamo nikako, ona dvojica sto ce igrati, mogu se i ne pojaviti sto se mene tice, autocesta ce po stranama biti u svakom slucaju. Dalje, naprijed je Lukaku sam i okruzen debilima. Da Odoi nesto napravi? Da precjenjeni Mount nesto napravi? Ma jasta.

Havertz mrtav, Ziyech takodjer, Werner na respiratoru izgleda.
Pulisic nije ni za tribina.

U vezi imamo dva igraca koji vec par tekmi disu na skrge i ne mogu dupli pas odigrati, a kamo li sta vise i imamo Kantea s jednom nogom.

Ukratko, sezona nam se unistila u ovom mjesecu, sto povredama sto koronom, pali smo i u formi i to je to.

Cityu cestitke na tituli, a mi cemo se jos morati dobro potruditi i za top4, jos jednu godinu za redom. Jebaji ga.
Ovo sve vise i vise mirise na pobjedu.
Da smo optimisticni svi to bi bio kiks kao i protiv uniteda.
Osakaceni Lester je pobijedio Liverpul i nije primio gol. Ne treba i prije pocetka meca traziti izgovor.
Mi mozemo itekako dobiti, ako budemo igrali s vise tempa i tecnosti u igri. Na domacem smo terenu, tako da ocekujem 3 boda.

A i Tuchelu vise pasu ovakve utakmice protiv direktnih rivala gdje se ne ocekuje neka kvalitetna napadacka igra i kreativnost u rjesavanju bunkera.
Nisu primili gol jer su ovi promasivali a ne zbog taktike.

Slazem se da se ne smije unaprijed predavati i to vazi za igrace i trenera. Mi ovdje s foruma ipak mozemo malo realnije sagledati neke stvari jer znamo kakve invalide imamo u nekim igracima i ko nam sve nedostaje za ovaj mec.

Mozemo mi u napadu zaprijetiti ali nama ce nazad biti toliki propuh jer Chalobah, Alonso, Azpi i jos ako bude Sarr uz njih nisu dovoljno dobri ni protiv Championship ekipa a kamoli protiv ekipe kao sto je Liverpul.

Nama ce biti uspjeh sutnuti loptu na gol skuzera. Katastrofalni smo u napadu jednostavno. Toliko propustamo sansi kao da se utakmice igraju 180 minuta pa se ne zali za propustenim sansama.

Vidjecemo opet, tesko je predvidjeti situaciju. Liverpool ce sigurno svim silama napasti, tesko je njima pao ovaj poraz protiv Lestera, dok mi s druge strane u toj nekoj krizi i svaki put ocekujemo da cemo se iscupati, medjutim kurko.

Kad se samo sjetim one sanse Odoija za 2:0, onakvu sramnu reakciju, koju ni teski amater nebi napravio, ne mogu da ocekujem nista od ove tekme. Ako sta iz prekida napravimo ili mozda Lukaku sta napravi sam,odustao sam od ove ekipe, sve dok se ne promjeni skoro cijeli napad. Do tada nema velikog napredka, ovi su dokazali da ne znaju.

Nazad ce takodjer biti propuh, a kako nebi bio, ko nam sve fali.
  • Autor

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1476918238915268611

Odlične vijesti. Nisam očekivao da će Werner biti dostupan za ovu utakmicu, vjerovatno neće igrati, ali će sigurno zauzeti mjesto na klupi.

• Autor
Kelleher

Arnold - Konate - Virgil - Tsimikas

Henderson - Fabinho - Chamberlain

Salah - Jota - Mane

Vjerovatno će izvesti ovako nešto. Možemo li ih dobiti?
Da ste Tuchel, kako bi vi postupili u ovoj situaciji sa Lukakuom pogotovo evo ovaj mec protiv Liverpula?

Idealan scenario bi bio da Tuchel izostavi Lukakua i da pobjedimo, medjutim treba imati na umu da smo osakaceni izostancima i da igramo protiv jakog protivnika tako da ni poraz nije iskljucen.

Dakle, ako bi Tuchel izostavio Lukakua i izgubimo, sta ce se onds pricati?

Sta ako bi Tuchel uvrstio Lukakua u prvih 11 i ovaj odigra utakmicu sezone i pobjedimo Liverpul zahvaljujuci njemu?

Ipak najgore scenario bi bio da Lukaku igra ali da izgubimo. Tuchel bi se posro po sebi i Lukaku bi postao omrazena osoba kod navijaca i nista ga vise ne bi opralo.
I ovu mediji su nas naguzili. Intervju davno snimljen oni pred liverpul izbacuju ga.

Nema sta, Lukaku mora biti izostavljen da se zna ko je gazda.
Romelu Lukaku is not in Chelsea squad for visit of Liverpool. 28yo striker at centre of controversy in recent days after release of unauthorised interview in Italy. #CFC will now be without £97.5m summer signing for huge #LFC game @TheAthleticUK #CHELIV https://t.co/SSrl7sAK4H
Svakako ga ne treba uvrstiti u ekipu i po cijenu slabog rezultata.

Problem je sto je preskup igrac i sto ne postoji mnogo klubova koji bi ga kupili, pa na kraju cemo ga morati koristiti, ali danas i jos par tekmi on meni nebi bio u ekipi, dok se dobro ne potrudi i ne izgladi stvari. A kod navijaca ce ostat mali, sta god uradio, vjerujem da bi ga svi mi najurili iste sekunde.

Tuchel je trener i mora biti iznad igraca, klub je veci od svih njih i ko pljuje po klubu mora biti zestoko kaznjen.

Isto tako, vjerujem da je ova sezona jedina koju ce debil igrati za nas klub, od ljeta je bivsi, a to svakako svi podrzavamo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.