Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Zenit St. Petersburg vs Chelsea (08. 12. '21 18:45)

Istaknuti odgovori

Jebo bi im majku na poluvremenu, James salje lopte kao pocetnik dijagonalne, Saul ispucati ne zna loptu, Christensen ispada kal ratpaka, Sarr malouman, Azpi propao ko kauc, Odoi nista...

Bolje drugo poluvrijeme, mnogo bolje. Na kraju opet Kepa prima golcinu, nekako je osudjen na to .

Moro je igrati Rudiger ili Silva, jednostsvno odbrana je katastrofa, svaki duel su izgubili, svaki napad je sansa za gol, Sar je zaluto u prvo postavu, igrac je cisti promasaj.
Zasluzeno su ljudi uzeli bod. Nasi se napatili i jedva dosli do tog preokreta, na kraju ne mogu 10 zadnjih minuta malo zbiti redove i zavrsiti pricu protiv hebanog Zenita.
Posrase se na onu pobjedu protiv Juventusa i na sve sto su radili u grupi da dodju do 1. mjesta.
Ovako nam je vjerovatno Bayern ili Real u osmini finala, tu smo donji.
Covjek i jest peta opcija iza Rudigera, Silve, Christensena, Chalobaha i Azpija.
Doveden je besplatno da ga se proda i zaradi na njemu. Sta je s ovima koji su 2 ili 3 opcije na svojim pozicijama, dovedeni za neke novce a igraju ko kurac.
  • Autor

Joj kako mi uspiju sjebat' noć, sedmicu. Pa ne možeš se sačuvat' protiv Zenita, kako ćeš protiv nekog ozbiljnijeg. 

Prvih 11 apsolutni promašaj i znak da se dugoročno ne može računati na neke pojedince.

Nadat' se ne tako teškom žrijebu, prognoziram Real.

Puno lakse bi bilo da smo zavrsili prvi, mogli bi izvuci Sportinga, Atletica, Lila ili Sevilju, vjerovatno Benficu, ovako Bayern, PSG, Real.

PSG je drugi kao i mi njih ne mozemo, ali se slazem sa vecinom postova pristup je veceras bio totalno los. U krizi smo to je vec vidljivo pogotovo kada je u pitanju igra u odbrani. 

Pa realno nista nije gore biti drugi neg prvi unovoj situaciji.

Moguci protivnici:
Ajax, Real, Bayern i nekomiz grupe Lille, Salzburg...

Dakle jedino protiv Bayerna ne bi bili favoriti.

Da smo bili prvi moguci protivnici bi bam bili:

PSG, Inter, Atletico, Sporting, Barcelona(Benfica), Atalanta...

Nista bolje ne bi prosli ni da smo zavrsili prvi u grupi.

Izgleda da smo odlučili se oprostiti od svih trofeja ove sezone. Užasan pristup danas, poveli i ponašali se kao da je utakmica gotova i da je prvo mjesto rezervisano. Gubili, preokrenuli, ali opet isti problem, ništa nisu naučili. Ne mogu opisati koliko sam ljut i razočaran. Imamo samo 4 moguća protivnika: Bayern, Real, Ajax i neko loš iz ove grupe što svako može proći. Šansa da izvućemo tog četvrtog je oko 25%, precizno ću izračunati kad se sazna koji je to klub u pitanju. U suprotnom smo se mogli nadati šlagiranom Sportingu koji prima 5 komada od Ajaxa na svom terenu i kroz odbranu im prolazi kako ko hoće, slabijem protivniku iz ove slabe grupe, Benfici koja je klasa ispod, Atalanti ili Villarrealu koji nisu toliki problem, Atleticu koji luta na sredini tabele u Španiji.

Puno lakse bi bilo da smo zavrsili prvi, mogli bi izvuci Sportinga, Atletica, Lila ili Sevilju, vjerovatno Benficu, ovako Bayern, PSG, Real.

PSG je drugi, ne možemo njih

Izgleda da smo odlučili se oprostiti od svih trofeja ove sezone. Užasan pristup danas, poveli i ponašali se kao da je utakmica gotova i da je prvo mjesto rezervisano. Gubili, preokrenuli, ali opet isti problem, ništa nisu naučili. Ne mogu opisati koliko sam ljut i razočaran. Imamo samo 4 moguća protivnika: Bayern, Real, Ajax i neko loš iz ove grupe što svako može proći. Šansa da izvućemo tog četvrtog je oko 25%, precizno ću izračunati kad se sazna koji je to klub u pitanju. U suprotnom smo se mogli nadati šlagiranom Sportingu koji prima 5 komada od Ajaxa na svom terenu i kroz odbranu im prolazi kako ko hoće, slabijem protivniku iz ove slabe grupe, Benfici koja je klasa ispod, Atalanti ili Villarrealu koji nisu toliki problem, Atleticu koji luta na sredini tabele u Španiji.

PSG je drugi, ne možemo njih

Da pogrijesio sam.
Koga god da izvucemo imat cemo svoje sanse za prolazak. Pogotovo sto ce se ti mecevi igrati tek u februaru. Mozda nas protivnik bude imao ovoliko problema sa povredama kao mi trenutno a mi budemo u punom sastavu i u najboljoj formi u sezoni.

Nikad se ne zna i ne treba nas otpisivati. I daje imamo veoma jaku postavu pogotovo kada su i ostali igraci spremni. Pa samo Kante i Kovacic ce dici ekipu za 30% u kvaliteti.

Prošle godine se veliki broj korisnika foruma predao kada je Atletico izvučen u osmini finala, možete se prisjetiti kako je to izgledalo. Dva mjeseca kasnije situacija se može drastično promijeniti.

da tuchel onda dobije otkaz ukoliko izvucemo bayerna ili reala?

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.