Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: West Ham (A) 04.12. sub [13:30] / SK2 HD

Istaknuti odgovori

Ne znam kako smo ovo uspjeli da izgubimo. Primili smo 3 gola iz ničega, treći pogotovo iz ničega. Mendy je odigrao najlošiju utakmicu otkako je došao u klub, Lukaku nije nikako uspio da se nametne, Antonio nam je napravio problema kao nijedan igrač ove sezone. Imali smo dvocifren broj ulazaka u njihov 16-erac i svaki put je bio pogrešan pas. Nismo zaslužili da izgubimo, ali kad se pogleda količina grešaka koje smo napravili i količina nesreće koju smo imali, nismo zaslužili ni da pobijedimo.

Zadnje 3 utakmice nismo odigrali na nivou onih prethodnih. Dostigli smo vrhunac pobjedama nad Leicesterom i Juventusom, da li smo se malo opustili ili su povrede učinile svoje, ne znam, ali pad u zadnjih 7 dana je očigledan. Ne treba zbog ovoga dizati ruke od osvajanja titule, samo jedna lagana pobjeda i jedan kiks Liverpoola i Citya može da nam vrati vjeru u prvo mjesto na kraju sezone.

Primjetan je trend u zadnjih par sezona da dobro startamo i onda u ovom periodu sezone izgubimo priključak. U Conteovoj drugoj sezoni smo se držali jedno vrijeme i onda pali, kod Sarrija isto odličan start i onda postepeni pad, prva Lampardova sezona relativno dobar start i onda posustajanje. Samo u sezonama kada smo osvajali smo uspjeli da upravo u ovom periodu napravimo ključnu razliku. Nadam se da se možemo sabrati i vratiti se na pravi put.

Ne treba otpisivati nekoga na osnovu jedne utakmice. Pravi primjer za to je Loftus-Cheek koji je nakon loše utakmice danas bio jedan od najboljih naših igrača. Isto tako se može desiti da Mendy koji je danas bio jako loš već u sljedećoj utakmici bude onaj stari.

Ne kontam sta pricate fali Kante ili Kovacic. Mozda jedino da izbaci vaseg ljubimca na sredini, jer Loftus je danas strasnu partiju odigrao. I naprijed i nazad. Da nemas njega Zlatna Lopta i ovi iz odbrane bi se dodavali do sumraka uokolo. Doduse uz koji sprint junca Ridigera.

Kako lako pada igra u vodu cim jedan igrac fali. Tuchel nema neku drugu formaciju uigranu i s ovim slijedi vjerovatni pad.

Lukaku moze jedino u Italiji onim didovima svoje fazone prodavati, ne znam ni sta se vracao u Englesku gdje je oduvijek ismijavan i to s pravom. Jos gori su nasi pa dadose 115 miliona.
Definitivno je da je konte bio u pravu da ne znamo da koristimo Lukakua a bojim se da to nije samo slucaj sa njim. Nama i Haland da je u najboljoj formi ne bi dao vise od 10 gola.
  • Autor

Pokušavam smisliti neki normalan komentar, ali previše sam iziritiran utakmicom, pogotovo kad sam vidio da je Liverpool uzeo pobjedu u 94 minuti, hahah pa jbt 94 minuta. Gdje je nama ta sreća, hoćemo li je ikad imati? 

Odbrana koja nam je inače najjači adut, danas je zakazala totalno. Mendy glumi Kepu, Rudiger podsjetio na onog starog, Christensen silovan od strane Antonia, jedino pozitivno odigrao Silva po običaju. 

Povrede, pojedinci van forme, drugi nesposobni (Alonso), greške. Zabrinjavajući znakovi, ali šta je tu je, valjda dobijemo Leeds. 

• Autor
“It’s details and you can always solve the details. There is no need to question the big picture and no need for major doubts. It’s about details. That’s why I think we can sort it out straightaway.

- Thomas Tuchel on West Ham defeat.

https://t.co/z25qdjbQNb https://t.co/xNqH9Zt3ZY

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.