Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Brentford (A) 16.10. sub [18:30]

Istaknuti odgovori

Više loših nego dobrih utakmica u zadnje vrijeme. Sramota da je ubjedljivo najbolji igrač golman.

Sramotno ili ne i golman je igrac. Nije ni prvi ni poslednji koji je tako doneo titulu. Sad mozda i shvate navijaci ulogu Jorginja u igri. Ovde nam je falio Kante u svom modu al se bojim da ga je njegovu ulogu i nasa taktika pojela.
Svaka sansa Brendforda je bila nakon dugih lopti ili iz auta, kornera, prekida... ne mogu da vjerujem da su nas ljudi sabili u nas sesnaesterac ovakvom igrom. Svaku mrtvu loptu su dobili, pogotovo one duboke i visoke lopte. Ljudi su se glavom dodavali u nasem sesnaestercu i pravili sanse za gol. Nedopustivo.

Ovaj Brendford je takvo osvjezenje za ligu, slicnost sa Shefieldom prije dvije sezone je bas velika. Fizicki dominantna ekipa koja daje 120% i nece se protiv njih niko nadigrati.

Vazna 3 boda. Bili smo bolji 70 minuta ali zadnjih 20 minuta je bilo kao da igramo protiv prime Bayerna i Barselone. Na srecu smo pobjedili al jebat ga.

Kiksao je United i njima smo se sad vec malo bodovno odmakli. A tek im slijedi tezak raspored.

City i Liverpul dominiraju ali bitno je da za sad i mi pobjedjujemo. Sad imamo malo laksi raspored i mislim da mozemo hladno pobjediti svih narednih 4-5 utakmica bez vecih poteskoca.

Najvise sam se i bojao Brendforda, em su dobra ekipa em prva posle reprezentativne pauze.

Pa jebali bi nas sa Jorginhom zasigurno. Ovako su barem na sredini malo udarali i izbijali. Onaj bi komplikovao i poklonio im pass.

To i jeste problem, sto su osetili da panicimo. Falilo je rutine na sredini terena i neko ko ce da smiri igru i da loptu pasom izvlacimo iz 16 a ne sorisanjem. Iako su napadali mi kontru nismo izvelo kako valja a sve iz razloga panike a da jesmo izveli veruj da ne bi mogli tek tako da jurnu napred sa 4 5 igraca i bio bi nam laksi posao. RLC radi dobar posao na sredini terena, dribla, dobija duele ne gresi u dodavanjima ali nema toliko meceva u nogama. Jorginjo ima tu rutinu zna kad treba da stane, kad da rasiri igru, izvuce protivnika da se napravi razmak linija protivniku i td....
Ali opet mozda Tuhel to radi svesno jer je video da RLC moze i da u njemu moze da dobije dodatni kvalitet koji nam treba.
Drago mi je za Chilvela, dobija na samopouzdanju i polako ce da istiskujee Alonsa. Tako je bilo i prosle sezone, vremenom ga je istisnuo.
U zestokoj konkurenciji mi drzimo prvo mesto i nema razloga da budemo nezadovoljni.
Kad skontam, razlika izmedju RLC-a i Jorginha je da od Jorginha trazim da igra kao RLC.
Zaboravio diablo da zadnju tekmu pred reprezentacije smo razvalili saintse, igrali odlicno i zabijali golove.

Mi smo do jucer odigrali dvije lose utakmice (city i Juve), obje smo izgubili. Jucer smo uprkos losoj tekmi ( u drugom poluvremenu, jer u prvom smo igrali dobro) pobjedili, sto je za pohvalu. Sve ostale tekme smo bili bolji protivnik i zasluzeno slavili, zato ne vidim zasto se pljuje toliko? Sad ni Tuchel ne valja, smijesno majke mi.

Ovakve tekme kao nasa jucer osvajaju titule, dobijamo i kada to ne zasluzujemo. To se trazi, a siguran sam da ce biti jos bolje.

Rlc dobar pravo. Fali mu snage za 90 min, ali sve u svemu odlican, pasovi, dribling, snaga. Pravi moderan veznjak, koji sve moze na terenu, samo jos da udje u pravu formu, a blizu je.

Zaboravio diablo da zadnju tekmu pred reprezentacije smo razvalili saintse, igrali odlicno i zabijali golove.

Mi smo do jucer odigrali dvije lose utakmice (city i Juve), obje smo izgubili. Jucer smo uprkos losoj tekmi ( u drugom poluvremenu, jer u prvom smo igrali dobro) pobjedili, sto je za pohvalu. Sve ostale tekme smo bili bolji protivnik i zasluzeno slavili, zato ne vidim zasto se pljuje toliko? Sad ni Tuchel ne valja, smijesno majke mi.

Villareal?Aston Villa? Zenit?
  • Autor
Teska utakmica, protivnik itekako nezgodan, u naletu forme. Vecina nasih igraca se vratila poslije reprezentativne duznosti, umorni, povrijeđeni. Pod tim mislim na Rudigera, Silvu i Lukakua za kojeg je Tuchel rekao da je umoran usao u ovu utakmicu. Stiskli su nas zestoko tih zadnjih 20 minuta ali jednostavno je to fudbal. Desavale su se i desavat ce se takve situacije.

Pod svim okolnostima ja sam itekako zadovoljan sa tri boda na ovom gostovanju. Liverpool je izasao zestoko na njih pa su zabili 3 gola, ali su ih zato i toliko primili. Nece se mnogo timova proslaviti protiv Brentforda.

Slazem se da treba i ponekad promijeniti formaciju kad zagusti ali Tuchel ima moju punu podrsku. Prvi smo na tabeli i zasluzujemo tu poziciju.
Ne znam, raduje ta neka činjenica da smo ipak i pored svega pobjedili, znate one priče "šampionski mentalitet, dobijamo i kad odigramo loše", umjetnost je i pobjediti utakmicu kada igraš loše i to treba znati. Činjenica da su se mnogi napatili protiv Brentforda, da su mnogi kiksali protiv njih, očigledno da ta ekipa ima to nešto i da će svakom biti teško otići tamo i dominirati i uzeti 3 boda, možda nesto kao nekad Stoke City, ni jednoj ekipi to nije bilo lagano gostovanje. Provukli smo se juče, Mendy nas je izvukao, nije za pohvalu što nam je golman igrač utakmice protiv Brentforda, ali dešava se.

Činjenica koja zabrinjava je da već neko vrijeme da tako kažem "venemo", polako ali sigurno reklo bi se, ne u smislu rezultata koliko u smislu igre i dešavanja na terenu. Ništa od toga nije čudo niti nesto što svaka ekipa ne prođe u sezoni, samo što je sada problem što je sve to došlo prerano, mislim tek je 8 kola iza nas prerano je jednostavno za neku bezidejnost i sivilo u igri. Onako u grubo, sada bubam, posljednja naša kompletna predstava, da tako kažem dobra predstava kada se pogleda svih 90 minuta je u prvom kolu protiv Palacea. Uglavnom odigramo jedno dobro poluvrijeme ili nekih 30 minuta, naša defanziva nam je spasila mnogo bodova.

Došao Lukaku, dao koji gol, ludilo, ovo ono, i to bi bilo to nakon toga smo preko noći totalno otupili, Lukaku već 6 utakmica bez gola, mi nemamo ofanzivca u formi, apsolutno ni jedan ofanzivni igrač nije pokazao neku formu kada se pogleda ovih desetak utakmica koje smo odigrali ove sezone. Lukaku osim tog bljeska na početku ništa, Werner se trudi ali krene ga svako dva mjeseca, Mount, Havertz, Odoi, Ziyech, Pulisica vise i ne racunam, apsolutno svi su podbacili. Spasila nas je ta neka raznovrsnost u napadu pa je tako ja mislim 12 naših igrača postizalo gol do sada, ali da imamo nekog ofanzivca u formi, nemamo ljudi treba biti realan, ja ne znam kako onda očekivati neku dobru igru, iz tog ugla apsolutni je podvig što smo prvi na tabeli.

"Brentford nas je namučio" je preblaga rečenica. Brentford nas je razvalio. Kada te neko namuči, kao pomenuti Stoke u svoje vrijeme, onda ti zabije gol iz dvije šanse, skine ti loptu sa gol linije, odbrani koji zicer, i pogodiš 2 stative. Ovdje smo mi bili taj Stoke koji je slučajno pobijedio. Prvo poluvijeme je bilo loše, a drugo katastrofa. Ne znam u kojoj smo to minuti utakmice mi bili bolji od njih. Ovo ne smije da se ponavlja, bez obzira na 4-5 izostanaka. Sad je fond igrača još širi sa Sarrom, Loftus-Cheekom i Barkleyem, tako da ima ko da igra. Da 20 minuta 11 na 11 sa drugoligaškom ekipom stojimo u svojih 16 metara i ne povežemo 2 dodavanja je ispod svakog nivoa.

Prvo poluvreme smo bili za nijansu bolju, a drugo poluvreme do poslednjih 20min smo bili egal dok su oni bili bolji poslednjih 20min. Nisu igrali James, Ridiger, Zorzinjo, Silva, Haverc i Maunt, Lukaku stigao umor. Igrači se vratili sa reprezentativne pauze umorni, dok je protivnik bio fit sto posto. Ekipa koja je bila 7. na tabeli u trenutku odigravanja utakmice i koji su pobedili Arsenal i namučili Liverpul, a sigurno će biti neugodan protivnik svim ekipa. To što su do juče bili drugoligaška ekipa nema nikakve veze. To što je fond igrača širi za RLC, Sara i Barklija nije ništa pozitivno. Oni su tu da zakrpe pozicije u timu kad glavni ne igraju. Da poslednjih 20 minuta nisu bili tako loši pričalo bi se drugačije. Ovo su sve činjenice, biće još teških trenutaka, ja sam zadovoljan.

• reLo zaključava sadržaj: tema
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.