Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2021/2022

Istaknuti odgovori

• Odgovori 69
  • Pregledi 3,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Baš smo imali sreće. Ima i Lille svoje kvalitete, ali u poređenju sa Ajaxom, Realom i pogotovo Bayernom to je protivnik kojem se treba radovati. Ako kažemo da su najveći favoriti: City, Liverpool, Bayern, Chelsea, PSG i Real, sigurni smo da jedan otpada. U zadnje vrijeme smo uvijek imali teške protivnike u ovoj rundi:

2021: Atletico Madrid

2020: Bayern

2019: -

2018: Barcelona

2017: -

2016: PSG

2015: PSG

2014: Galatasaray

2013: -

2012: Napoli

2011: Copenhagen

2010: Inter

2009: Juventus

2008: Olympiacos

2007: Porto

2006: Barcelona

2005: Barcelona

2004: Stuttgart

Odlicno, nije mogao bolji zrijeb. Fina ekipa Lille, favoriti smo i moramo zapeti da opet igramo cetvrtfinale.
Koja je ovo nafaka bila.. Mislim da neko rece sanse 1/16 da se ovako nesto dogodi, 2 puta isti zrijeb.
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
U petak izvlacenje. Zelje, pozdravi, analize protivnika?

Iskreno ne bih volio neko ponavljanje proslogodisnjih utakmica. A ne bih ni nekog od City/Liverpool. Hem sto igramo stalno protiv njih, hem sto su obje ekipe realno jace. Iako se mozemo sa svima potuci.
Neka dodje jedan od trojca Bayern, Benfica, Villarreal. Najpozeljnije iskreno Villarreal, sa njima mislim da nismo nikad igrali u ovoj fazi.

Svejedno, jaci smo od svih.

Mozda Real ili Bayern, moze i Atletico da pisimo po njima, ne bih da se provlacimo protiv Benfice i Villareala.

Samo izbjeci Liverpool i City, rano je za takav duel. Sa ostalim ekipama mozemo igrati, Benfica je najpozeljnija. 

Izbjeci Engleze plus Bayern i ja zadovoljan ali bukvalno. Ako moze po zeljama nek od te 3 ekipe 2 igraju međusobno.
Bilo bi mi drago da ponovo izbacimo Reala jer su se njihovi navijaci digli, ponasaju se kao da su im igraci u svom prajmu. Treba ih spustiti na zemlju. Atleticov antifudbal sa onim sastavom ne znam kako bi izdrzao. Cudno, prije su mi bas bili simpaticna i draga ekipa, dok su mrsili racune jakom Realu i Barceloni.
Benfica mi je nepoznanica, vidim da je ekipa spoj iskustva i mladosti.
S Villarealom svo vec igrali ove sezone u Supercupu Europe, gdje smo ih savladali tek nakon boljeg izvodjenja penala, mada je to trebalo ranije biti rijeseno. Uz Benficu "najmanje" kvalitetna momcad u 1/4.
Liverpul, potom Siti i na kraju Bayern.
Iskreno nezreo mi je Nagelsman za ls, a ni u Nemackoj mu ne cvetaju ruze. A mozda tempira formu, ko ce znati.
E sad, da li je dovjcu vaznija PL ili LS, naravno mogu i oba trofeja napasti.
Mi smo spremni za velike stvari, ali bih vise voleo da nas ekipa pozitivno iznenadi.
Real je prosao zahvaljujuci sudiji, Mesiju(prasio penal u prvoj utakmici) i ostalim tarzanima. Nista nije nadogradjeno od Zidanovog reala iz prosle godine.
Ostale ne bih komentarisao.
Bayern mi je najveci favorit. Mislim da su fizicki najmocniji, trce skoro svaku tekmu 120 km a uz to i dalje imaju vrhunske igrace.

Zatim kao drugog favorita vidim City pa Liverpul.

Volio bih da vidim dvoboj Bayern - City. Mislim da bi bilo pregrst golova imam neki filing da bi Guardiola opet nesto overthinkao i da bi debelo popusio.

Sto se tice nas, u ovom trenutku treba nam sto laksi protivnik. Situacija u klubu je trenutno alarmantna i sigurno je da utice i na igrace i trenera. Zato bih volio Benficu ili Viljareal, moze i Atletico.

Ukoliko se medjusobno ne sastanu, u polufinalu ne vidim kako mogu biti druge ekipe osim Bayerna, Citya, Liverpula i Chelsea. Realno.
Ne mora znaciti da ce zavrsiti. Pogotovo u tom slucaju ne bi imali ni navijaca na domacem terenu... ma kako god daj sto lakseg protivnika.

Eo da budem iskren za promenu

Prosle godine smo u ovo vreme otprilike izbacili Atletico iz ovog takmicenja i imao sam takvu signurnost u taj tim, osecao sam da mozemo do kraja i da mozemo da osvojimo titulu sve sto se u tom trenutku moglo osvojiti. U FA kupu smo ispusili u poslednjem trenutku, ali LS smo uspeli da osvojimo, i to usudio bih se reci relativno ubedeljivo.

Trenutno nemam isti takav osecaj. Mnogo je problema u klubu pocev od raznih povreda tokom sezone, stalno pola ekipe van ritma, jos nam se najskuplje pojacanje u istoriji kluba ispostavilo kao djubre. Zatim one sankcije klubu i posledice koje su ko zna kakve.

Ali ko jebe sve to. Idemo dalje. U cetvrtfinalu smo, tek treci put u prethodnih 10 godina da prolazimo ovu fazu takmicenja. Idemo dalje. Ko ih jebe. Nek niko ne bude na utakmici. Moze ova ekipa sa svakim da se nosi. Idemo da odbranimo titulu. Nikad nismo ovako daleko stizi u odbrani titule. Prosli put ispali u grupi, aj sad da odemo da kraja. Nabijem ti i City i Liverpool i Bayern na kurac, igraju atomski fudbal, imaju identitet koji grade godina, ma mrs u picku materinu bole me mudo za njih. Ne treba se nikog plasiti. Mi smo sampioni Evrope i sveta. Oni treba nas da ne prizeljkuju.

Idemo dalje momci i srecno.

https://www.youtube.com/watch?v=SOJSM46nWwo

1. City/Liverpool
3. Bayern
4. Chelsea
5. Real
6. Ostali nemaju šanse

To je objaktivno tako, u nekakvom ligaškom sistemu bi vjerojatno to bio poredak, jasno u LP na dvije utakmice svak može svakog dobit

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.