Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Crystal Palace (H) 14.08. sub. (16:00)

Istaknuti odgovori

Premier League

Chelsea vs Crystal Palace

14.08. 2021. 16:00h

Stamford Bridge

Referee: Jonathan Moss

Jonathan-Moss-salary-revealed-1775041.jp

Nakon ljetne pauze ponovo se vraćamo engleskom nogometu. Na Stamford Bridge dolazi Crystal Palace sa novim trenerom i nekoliko pojačanja od kojih su nam najpoznatiji Marc Guehi i Connor Gallagher.  Kod nas je manje-viÅ¡e sve isto u odnosu na proÅ¡lu sezonu, ostaje jedino da se vidi da li će klub uspjeti zavrÅ¡iti transfer Lukakua na vrijeme i da li će biti spreman nastupiti u ovom susretu. 

Prije ligaškog okršaja, Chelsea igra utakmicu Super Cupa protiv Villarreala. Nadamo se da ćemo prije svega izbjeći teže povrede te da ćemo biti u punoj snazi protiv CP-a. U zadnjih pet susreta sa njima smo upisali isto toliko pobjeda, tako da slobodno možemo samouvjereno ući u ovaj meč sa jasnim ciljem a to je da odnesemo pobjedu.

Postava: Mendy, Rudiger, Silva, Azpi, Chilwell, James, Jorginho, Kante, Havertz, Ziyech, Werner

Vaša očekivanja?

• Autor

Samo pobjeda.

Al' bukvalno. Bit' ću zadovoljan bilo kakvom pobjedom, produžeci nam baš nisu trebali, ali šta je tu je. Interesuje me kakva će postava biti.

Igraci su se na treninge vracali u intervalima, nisu svi jednako spremni i odmorni. Ne treba traziti dlaku u jajetu. Ja sam prvi da se uvek igra kvalitetno ali prvih par meceva je najvaznije pobediti pa kako god. Posle kad ceo tim bude na istom nivou cemo kritikovati ako bude trebalo.
Daj tri boda i cao.
Sto kazu i ostali clanovi, samo tri boda bilo kako. Umorila nas je sinoc ona utakmica fizicki ali smo cini mi se sa aspekta psihe dobili mnogo. Ocekujem dobar mec, nadam se da ce CP igrati otvorenije, jer su promijenili trenera. Sastav koji bi mogao izac je: Mendi, Rudiger, Zouma, Christiansen, CHO, Alonso, Kova, Kante, Werner, Pulisic, Haverz.
  • Autor
Uzimajuci u obzir sinocnju utakmicu i produzetke, ocekujem ovako nesto.

Mendy, Azpi, Christensen, Zouma, James, Chilly, Kante, Jorginho, Pulisic/CHO, Mount, Werner

Kova, Rudi, Haverc, Alonso, Chalobah su odigrali 120 minuta, mozda ih odmori.

There is an issue with N'Golo Kante from the [Super Cup] final we need to sort.

The decisions are not made yet, who starts and who we push over the line.

Uvijek neugodni Kristal Palas narocito kada vazimo za apsolutnog favorita u mecu. Ocekujem tesku utakmicu prvo kolo samo po sebi svi zele otpoceti sezonu na najbolji moguci nacin - 3 boda na konto. Bicu zadovoljan pobjedom minimalnom razlikom, svakako necu navijati za lijep fudbal samo neka upisu pobjedu.
Chalobah drugi vezani start.
Idemo po pobjedu i to s hendikepom.
I ne znam zasto Chilwell ili James ne igraju. Richarlison igrao Copu igrao Olimpijske igre i evo ga u prvih 11 danas.

Odlicno poluvrijeme, Alonsov gol nas je oslobodio. CP igra jos gore nego prije.

Idemo po pobjedu i to s hendikepom.

Dobro si predosjetio. Nisam bio optimistican previse, nadao sam se minimalnoj pobjedi ali su dobro razuvjerili sa ovim izmjesanim sastavom. Alonso je za mene najkorisniji igrac danas mislim da je imao najvise kontakt sa loptom. Mali Trevoh odlican sa ovom utakmicom je bez sumnje izborio mjesto u klubu i mocice se racunati na njega nadalje. Idemo dalje plavi.

Rutinska pobjeda, hendikep očekivano izasao.
Ovaj Viera svoj stil igre prenio na CP, kako ljudi samo udaraju i bas mi je drago da su upravo iz slobodnjaka primili go.
Ponovo Werner beskoristan protiv postavljene odbrane. Mount najbolji na terenu, Chalobah lijep go kao i Alonso.

Rutinski smo ih odradili. Istrcali smo ih fino, nmg da vjerujem da ovaj Vijera igra sa 5 pozadi... Ugl Kova sjajan, Chalobah sjajan, ostali svi dobri. 

Dobra utakmica, CP apsolutno bezopasan. Lijep pocetak sezone, od koje ocekujem mnogo, mnogo.

Nadam se tituli, ali konkurencija je strasna.

Sto se tice danasnje utakmice tj igraca koji su ucestvovali, svi su bili dobri, ali za mene Jorginho je bio fenomenalan.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.