Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Valentino Livramento (2019-2021, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

valentino-livramento-fc-chelsea-15743297

Valentino Livramento

12.11.2002.

Desni bek

Rođen u Londonu

Danas je proglašen za "academy player of the year". U posljednje vrijeme se znao ponekad naći na klupi za prvi tim. Igra za naše mlađe ekipe na poziciji desnog wing-backa. Radi se o velikom talentu i jednog dana kada Azpilicueta ode mogao bi zauzeti njegovo mjesto u timu. Smatrao sam da je vrijeme da mu se otvori tema.

Pazi imena, ko da je član cosa nostre. 

Da smo ranije riješili poziciju u top 4, vjerovatno bi bilo prostora za neki nastup, ovako ništa.

• 3 sedmice kasnije...

Odlican potencijal pogledao sam kratki video isjecak o njegovoj igri i zasigurno da je talentovan. Na par kadrova u klipu me podsjeca na NGola Kante u defanzivnim zadatcima, bas grize do faula ili do osvojene lopte. Ofanzivno kreira odlicne prilike za gol, vidi se da koristi glavu i mozak sto je jako bitno da igrac nije glup. Slijedi nekoliko posudbi kao sto je gore napisano da se malo celici u ozbiljnim rangovima pa cemo komentarisati napredak ili nazadovanje, prije da ce biti napredak.

https://www.youtube.com/watch?v=_ozgb4bUbTg

• 3 sedmice kasnije...
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1409184664208789510

Decko vec privlači ogroman interes. Licno bih ga gurnuo u rotaciju vec od početka sezone. Ali ako se to ne desi treba ga nekome prodati uz pravo prece kupovine. Tako bi sigurno igrao, a i mi bi se osigurali.
Nisam toliko u toku sa igrama nasih omladinaca kao ranijih godina, al ako vec decko ima talenta, bacaj to u vatru odmah. Apsolutno nista ne mozemo da izgubimo. Da trenira sa prvim timom i da sakupi 10 utakmica ove sezone moze sigurno.
Čelsi kao klub koji ima strašne uslove za razvoj mladjih kategorija i koji voli da vodi računa o strukturi plata svojih igrača uvek treba da ima par omladinaca u sklopu prvog tima.
Ma treba ga iskoristiti bolje nego dovoditi nekog drugog desnog beka. Džejms je tu standardan, u slučaju povrede Risa Azpi može preuzeti ulogu startera na desnom beku. A Livramento nek igra neke manje utakmice.
Nadam se da ce ga Tuchel planirati u iducoj sezoni. Bio sam za dovodjenje Hakimija jer je world-class igrac, valjda se nece okrenuti ka Traoreu sad.

Bila bi perverzija imati Reecea i Livramenta desno. Tako mladi igraci + naši.

Ali ono što se desilo kod Lamparda sa mladicima jednostavno desava se jednom u 100 godina. Sumnjam da ce ovaj dobiti neku paznju i minutazu kao Odoi recimo u svoje vrijeme.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.