Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Leicester (H) 18.05. uto. (21:15) SK1 (jebem li ga ispravite ako nije)

12 člana su glasala

1. 1. Da li se svetimo?

• Da, nabijamo ih na kurac
      91%
      11
    • Ne, sreca prati preVARante
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sjajna pobjeda, mogli smo ubjedljivije i sigurnije, prvo poluvrijeme perfektno
Samo da Kante nije ozbiljno povrijedjen.
Sad Aston Vilu isprasit i idemo lagano.
  • Odgovori 77
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bili smo apsolutno dominantni citavu utakmicu. Naravno mi kao navijaci smo strepili do zadnje sekunde, greska Kovacica je to dodatno ucinila stresnim. Medjutim, vjerujem da je svako neutralan ko je gledao ovu utakmicu vidio da je CHelsea za 2 klase bolja ekipa od Lestera i da smo veceras trebali pobjediti minimalno 3 gola razlike.

Cestitke citavoj ekipi kao i navijacima koji su ih naspanovali da igraju ko da je zivot ili smrt u pitanju. 

• Autor

Glorifikovani Fulham, mrs u picku materinu, nek igraju Evrope sledece sezone pa nek se bore za opstanak zbog gomile utakmice, nazad na dno.

Bukvalno ljudi ništa nisu uradili za dvije utakmice.

Dobili su 1 poklonjen gol,  1 gol na sreću (djelimično poklonjen) i još jednu šansu

Gdje je taj Rogersov fudbal ? Nikakvog ja fudbala od njih vidio nisam, ništa. Kao da su neka ekipa sa sredine tabele...

To samja Wiseyu govorio u subotu, znaci ne mozes na osnovu rezultata samo donositi zakljucak. Trebali smo i Arsenal i Lester dobiti a izgubili smo. Dakle ne nerjeseno igrati, nego pobjediti jer smo toliko bolji bili. Al ajd...

Drago mi je zbog tri boda, još jedna stepenica i liga prvaka osigurana. Ali neće biti lako, naći ćemo se u istoj situaciji kao i Leicester večeras, pred protivničkim navijačima, ali nadam se da neće biti iznenađenja i da prolazimo.

A i drago mi je što smo dobili zbog onog klošara Amarteya, klošar nije minute dobio dvije utakmice i glumi nekog i nešto.

Svejedno volio bih da se Leicester plasira u LP iduće sezone, jer koliko god da su mi izvukli živce ove dvije utakmice, gotivim ih više od smrdljivog Liverpoola, na stranu to što bi Liverpool kao ekipa vjerovatno dalje dogurao u takmičenju.

Pa Rodgers sa 3x jeftinijom i slabijom ekipom osvojio FA kup i ravnopravno se tuce sa mnogo jacim od sebe, ostavice neke i da mu gledaju u ledja. Sta ocekujes, da ode covjek u goste protiv Celzija i dominira terenom?

Ljudi imaju fenomenalnu sezonu cak da ne budu u top 4 na kraju.

Pa Rodgers sa 3x jeftinijom i slabijom ekipom osvojio FA kup i ravnopravno se tuce sa mnogo jacim od sebe, ostavice neke i da mu gledaju u ledja. Sta ocekujes, da ode covjek u goste protiv Celzija i dominira terenom?

Ljudi imaju fenomenalnu sezonu cak da ne budu u top 4 na kraju.

Brate oducili smo ih od fudbala obje utakmice. Nije sve u rezultatu, zasto ne gledas malo sire. Pa od kako je dosao Tuchel nadigrali smo mnooogo kvalitetnije ekipe ne od Lestera nego i od nas. Apsolutno dominiramo svaku utakmicu, meni su do sad najlosije utakmice WBA i Brighton. Sve drugo smo totalno izdominirali, neovisno o rezultatu.

Naravno, u finalu je jedino bitan rezultat, takodjer u ovom dijelu sezone je vazniji rezultat od same igre, ali generalno pricajuci, Tuchel i ekipa su pokazali da cemo se iduce sezone i mi pitati za titulu u Premieshipu naredne sezone.

Treba nekad i pohvaliti ekipu, trenera, ne treba samo kritikovati. 

Nadam se da su u mislima još uvijek fokusirani na Top 4. Još jedna prepreka je tu, finale se bliži, za deset dana, ali još uvijek posao nije gotov. 

Sviđa mi se izjava Tuchela poslije utakmice  "Shut up and be ready for Aston Villa" a i to što je nagazio na VAR i Mikea Deana.

Lester po ekipi i treba da je 5 mozda 6 ekipa lige.
Veci uspjeh mi je West Hamov. Sto se kupa tice, ne mogu reci nezasluzeno, jer je najbitnije doci do finala a onda na jednu utakmicu bitnije je imati srece nego kvalitete, sto se pokazalo kao tacnim. Npr jedan Wigan je 2013te osvojio Fa Cup.

Onaj sut Pereza u 90. minuti, i sad mi kao slow motion u glavi se vrti. Bukvalno mogao sam dobiti srcani udar. Ako nista zastalo je srce makar na sekundu, strecnulo me je siguran sam.

Nije kova uopste bio los posebno ako znas da mu je ovo prvi mec posle duzeg vremena. Imao je svakako taj kiks al sem toga ostalo je bilo solidno.

Onaj sut Pereza u 90. minuti, i sad mi kao slow motion u glavi se vrti. Bukvalno mogao sam dobiti srcani udar. Ako nista zastalo je srce makar na sekundu, strecnulo me je siguran sam.

Isti slucaj, jos kada sam vidio da ga Kovacic nije ispratio...

Mada slazem se prva je Kovina utakmica poslije povrede, ali bitna nam je utakmica jucer bila tako da sreca pa je Perez promasio, a i bilo bi previse iskreno da je zabio. :D

Nisam stigao ostaviti komentar, obaveze me stigle.

Elem, pozitivno sam iznenadjen igrom, kad sam vidio timove bio sam malo izbijen, ali igra me razuvjerila. Opet se mase ziceri, al ajd, navikli smo.

Dobri Jorginho i Rudiger (moram da ih spomenem jer se po njima najvise pljuje). Kovacic bas lose, ali ne zamjerim, bice bolje. Timo nema srece, Pulisic kad starta drugi covjek, Mount kapiten i da ne nabrajam dalje.

Leicester mi je od simpaticnog kluba, pa do tima koji mi je neutralan dosao do toga da ih organski ne podnosim i zelim da ih Liverpool izbaci (a samim tim i mi) iz top 4.

Nisam bio u mogucnosti gledati utakmicu al po komentarima mogu zakljuciti da su momci odigrali na nivou. Pratio sam rezultat na rezultatima i statistiku i vidio sam otprilike u 20. minutu imali smo potpuni posjed i vise napada nesto kao protiv Reala u prvoj utakmici, pa shodno tome nisam sumnjao u tri boda. Bravo momci.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.