Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Leicester (H) 18.05. uto. (21:15) SK1 (jebem li ga ispravite ako nije)

12 člana su glasala

1. 1. Da li se svetimo?

• Da, nabijamo ih na kurac
      91%
      11
    • Ne, sreca prati preVARante
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

186489781_303545477998700_24285152046278

Klickova magija je isparila, FA je odlucio da Leicester mora da osvoji FA cup, da li im se mozemo osvetiti i nabiti ih na kurac za ovo i izbaciti ih iz top 4 cime bismo i Liverpoolu ucinili uslogu.

• Odgovori 77
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Srecom i dalje zavisimo sami od sebe. Ali ovdje i remi nas dovodi da se moramo moliti za neciji kiks i usput imati must-win mec na Villa Parku pred finale LS. Bice interesantno, a nisu se dosad pokazali u takvim situacijama. Prvi gol je kljucan opet.

https://twitter.com/its_a_CFC_thing/status/1393652648335880196

Nadam se da će naučiti neÅ¡to iz poraza. U prvoj postavi želim da vidim Mendya, Chillya, Pulisica ili CHOa. Ziyecha neću ni blizu prvih 11. 

Pobjeda i samo pobjeda.

Nadam se da će naučiti nešto iz poraza. U prvoj postavi želim da vidim Mendya, Chillya, Pulisica ili CHOa. Ziyecha neću ni blizu prvih 11.

Pobjeda i samo pobjeda.

Toliko o Tukelovoj izjavi o timu kojeg ce se drugi bojati.

Mrtvi Lester baca zastavicu Chelzija.

Ako ih ne nabiju 5:0 u utorak, neka se odreknu Lige Prvaka.
Pa samo im ovo treba pokazivati svaki dan svakih 2h, majku im jebem u picku pokvarenu jebo im hljeb majku. Jooj sto ne mogu pokvarene i prepotentne ljude u picku materinu.
Sto je najgore baca nekakav debil koji je osvojio sad trofej i nikad vise.

Imaju priliku sjebat Lester za LP, to moraju napravit. Moramo ih dobiti.

Sto je najgore baca nekakav debil koji je osvojio sad trofej i nikad vise.

Imaju priliku sjebat Lester za LP, to moraju napravit. Moramo ih dobiti.

Osvojio je ligu prije 5 godina gdje je bio bitan kao semafor u GTA. Podjednako je bitan bio i sinoć. Pregaziti ih treba, da napad konačno pročepi i nekom zabije više od 2 gola. Poslije utakmice se ponijeti dostojanstveno i ne bacati klupska obilježja.

Stvarno nemam živaca komentarisati utakmicu od juče, bio sam ubjeđen da ćemo pobkedit..

Imamo situaciju da smo u jednom momentu imali taj osjećaj da smo nepobjedivi, taj momenat je konkretno pobjeda protiv Citya, prije toga smo izdominirali protiv Reala i jednostavno bili smo na vrhuncu, da tako kažem miris velike sezone je opet bio tu. Zavladala je euforija, probili se na trece mjesto, finale kupa tu, finale LP tu, ali kao da smo olako shvatili činjenicu da tek treba da odradimo posao i da tek slijedi borba.

Poraz od Arsenala, poraz u finalu i to je to opet se moramo dizati, opet moramo tražiti tu neku snagu da ne bi sliku sjajne sezone koju smo imali prije par dana pretvorili u horor, pritisak je naravno tu.

Što se tiče TOP4, poraz od Arsenala nas je vratio korak unazad, sad se valja potuci u posljednja dva kola da bi se obezbijedila LP. Ne možemo mi jednostavno ništa, prosto moramo zakomplikovat.

Voda u ušima je ponovo tu tako da vidjet cemo.

Nadam se da će naučiti neÅ¡to iz poraza. U prvoj postavi želim da vidim Mendya, Chillya, Pulisica ili CHOa. Ziyecha neću ni blizu prvih 11. 

Pobjeda i samo pobjeda.

Ma jebem ti ja takve igrace ako njima ovo treba kao motivacija.

Treba se cuvati sudija jer se cigani iz liverpula ociglddno guraju u top 4. Nagaziti govna do kraja i pokazati kurac celoj premier ligi i njihovim var pickicama. Oliveru prirediti prvom prilikom dobrodoslicu na stanfor bridzu da ga pamti govno ceo zivot.
Tuhel ih mora naspanovati da prsti na sve strane i izlomiti ih ko govna. I da zapamte ko im je doneo jedinu titulu.
Tuhel ako to nije u stanju da uradi sto se mene tice slobodno moze da pakuje prnje.

Drago mi je što je Liverpool pobijedio iz dva razloga:

1. Inertni Chelsea će morati napasti ne bi li pobijedio, a ne čekati da gol padne sa neba kao što je običaj u zadnje vrijeme.

2. Poslije onog slavlja nakon jučerašnje krađe želim Leicesteru da im to bude highlight sezone pa neka igraju u LE sa Partizanom.

Jos onaj Amartey baca onu zastavicu u svlačionici, seljačina neće igrat za veći klub od Lester. Zviždali Kanteu,Chilwellu a do jučer igrali kukuruz ligu.

Tuchelu dovesti igrače na ljeto koje želi i smiriti sa tjeranjem trenera, ne moze zavrsiti normalno u top 4 zadnjih nekoliko sezona.

Citam bice navijaci na Bridzu ovaj mec. Pa jebemu majku ako i to nije neki vjetar u ledja, plus poraz u kupu, onda ne znam sta je. Trebaju ih satrati, ici na ivicu faula svaki duel, sto jace i agresivnije. Ovo moramo dobiti kako god znamo i umijemo. Ako ih nacnemo ocekujem da ih potopimo.

Oni ce svakako da igraju svoju igru pa i da nemaju taj pozitivan rez. Oni igraju pa igraju na kontre. I ja se ne bojim jednog njihovog gola vec se vise pribojaavam da li cemo mi biti u stanju da im damo 2 3 komada. Verner je prakticno mora da odigra mec sezone da bi mogao biti od koristi ovde, Giru nije u takmicarskom ritmu, Abraham otpisan, Haverz toplo hladno, Jorginjo vec poslovicno napred ne pravi razliku. Prakticno nam sudbina zavisi od inspiracije Mounta Pulisica, prekida, i zelje Kantea, ili kiksa njihove zadnje linije.
Ja bih licno voleo da spremi par specijala za prekide jer tu oni umeju da lose odbrane prekide.
Jednostavno,dobijte kako znate i umijete..ovo je must win i to je to,ne mozemo dozvoliti da u poslednjem kolu zavisimo od rezultata drugih timova da li cemo uci u top 4.Imamo stvari u svoje ruke i nemamo pravo vise na kikseve...Plus cemo opustenije igrati u finalu kada znamo da nam to nije mec koji odlucuje hocemo li sledece sezone igrati LS ili ne.

Mendy - James, Silva, Rudiger - CHO, Kante, Kovacic, Chilwell - Mount, Pulisic, Abraham1

1 Ipak tu Werner, ali iskreno bih stavio Abrahama (iako ne postoji šansa) za to jer gore od ovog ne može što se tiče efikasnosti. Havertz mi je nekako mrljav za špica u ovakvoj utakmici, Werner mi djeluje opasnije, ali bih želio probati nešto drugo.

Uz dužno poštovanje, Ziyech mi je ubjedljivo najgora solucija gdje god da ga postaviš. Sumnjam da ima išta i od Kovačića, ali bih volio. James mi je vrh na štoperu, brz, jak, siguran, avion za Azpilicuetu u svakom pogledu koji na kraju krajeva igra 125 mečeva u sezoni bez pauze i nije ni čudo što je tanak.

Što se tiče CHO-a na RWB, to sam stavio kako zbog diabla, tako zbog toga što treba malo ofanzivnija formacija.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.