Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Fulham (H) 01.05. sub. (18:30)

14 člana su glasala

1. 1.

• Mendy
      28%
      4
    • Kepa
      42%
      6
    • Caballero
      28%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

chelseafulham-1.jpg

Otvaram temu u cilju nastavka mog niza uspešnosti i nepobedivosti naše ekipe dok ja otvaram teme i da ne bi sunet pao. Poznato je da protiv slabašnih ekipa između duela sa rivalima svetske klase igramo veoma loše i zato je potrebno ući u ovu utakmicu veoma obazrivo i ne nadati se pobedi. Ekipa Fulama prethodnu utakmicu odigrala je nerešeno sa ekipom njihovog ranga - Arasenalom, dok su pre toga bili u nizu od 4 poraza. Kod nas se očekuje rotacija skoro svih igrača i odmor glavnih igrača za Real. Očekujemo posed na našoj strani u iznosu od 89% ali namučićemo se probiti taj bedem. 

Mišljenja o samoj utakmici ostavite u komentarima ispod!  :fantom: 

• Odgovori 50
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma pobjeda 1:0, odmorit vazne igrace i spremat se za Real. Samo da dobijemo pa nebitno kako.

Nekoliko izmena bih napravio, ne zato sto podcenjujem Fulham, valjda igraci poput Alonsa, Zoume, CHO-a, Abrahama, Ziyecha i Havertza imaju dovoljno kvaliteta da se izbore sa jednim Fulhamom.

Anketa je smiješna, staviš pitanje ko je najbolji i uključiš opciju da se može za više golmana glasati. No dobro.

U ovoj utakmici nam neće biti lako. Oni igraju na sve ili ništa, nemaju više šta da izgube. Ovo im je vjerovatno posljednja šansa da se vrate u borbu za opstanak. Mogu puno da trče, vidjeli smo to u prvoj utakmici u kojoj su nas pretrčali sa igračem manje u drugom poluvremenu. Liverpool je 2 puta preopušteno ušao u utakmicu sa njima i ukupno su osvojili 1 bod. Znaju se stisnuti nazad, znaju dobru kontru odigrati, imaju dobrog golmana koji može napraviti 10 odbrana na utakmici i imaju 2 od 4 najuspješnija driblera lige (Zambo Anguissa i Lookman, općenito su tim sa najviše driblinga u ligi, čak i u top 5 liga).

Naš pristup mora biti ozbiljan. Previše smo bodova ispustili. Ako izgubimo opet smo četvrti, ali ne smijemo sebi to dozvoljavati. Mora se ta pozicija što prije osigurati, pa da u zadnjim utakmicama više odmaramo pred finale kupa i nadam se finale Lige Prvaka. Imamo tim takav da možemo izostaviti 4-5 igrača i da to opet bude dobro. Može Zouma u odbranu, James na beka, Odoi i jedan od visokih napadača naprijed. Ja bih i Gilmoura, ali neće Tuchel. Ako pristup bude kao protiv Crystal Palacea ovo će biti lagana pobjeda 2-0. Ako bude kao protiv Brightona onda ide remi 1-1 uz puno patnje.

Ja se nadam da cemo igrati sa cetvoricom nazad, ali nema od toga nista. Zelim vidjeti CHOa na krilu, zelim vidjeti Tammya, zelim vidjeti napadacki fudbal.

Otkad ti zelis gledati napadacki fudbal? Zar nisi ti onaj kojem je jedino rezultat bitan? :D

Ma diabla boli uvo i za rezultat i za igru, njemu je bitno da igraju ovi njegovi swag Englezi, Abraham, Odoi i ekipa. :D

Biće ovdje velikih promjena. Očekujem Zoumu, Alonsa, Christensena, pa možda čak i Gilmoura ako se ne oporavi Kova, CHO obavezno, James, Havertz, Ziyech, samo ne znam ko bi mogao igrati od dvojca Tammy/Giroud jer pretpostavljam da će neko od njih konačno dobiti priliku. 

Pobjeda je imperativ, najlakši protivnik u teškom rasporedu.

Ma ja bih odmorio svih 11 koje Tuchel planira da igraju protiv Reala u uzvratu. Izbaciti Real i otici u finale je neprocjenjivo. Vrijedi riskirati i gubljenje bodova protiv Fulhama jer i dalje cemo ovisiti samo o nama kada je top 4 u pitanju.

Ne znam je li vi fakat ne kontate neke stvari ili šta. Ljudi Azpilicueta igra pa da gori planeta čitava...

Kepa

Azpi Zouma Rudiger

James Alonso

To očekujem da bude odbrana plus WB

Ziyech Kai i Tammy, jedino ne znam koga u sredinu da gurne, zavisi kakav je Kova i koliko je spreman te da li ima povjerenja u Gilmoura, također mogao bi i Mount igrati nešto povučenije

Valjda je iz utakmice protiv Brightona vidio da Mount nema šta igrati povučenije, vjerujem da Gilmour može obaviti zadatak, e sad da li u to isto vjeruje i Tuchel, to je druga stvar. 

A može i Mounta odmoriti, uvijek može ući 15 -  20 min pred kraj.

Očekujem glat pobjedu koju će nam donijeti golobradi CHO i Giroud.

Njih dvojica su sigurni u prvom planu rostera, ali takođe ocekujem Kepu, Jamesa, Alonsa i Zoumu. 

Sad kad nas i ovi mlatnu po ušima :))

Imaju ljudi motiv za dati sve od sebe tj. nemaju šta izgubiti tako da takvi protivnici su uvijek teški, ako budemo u fazonu "dajte Real" sljedi jos jedan kiks.

Ipak je ovo derbi, tako da bi trebali biti obostrano neke motivacije.

CHO, Tammy, Gilmour bi trebali da startuju

cho i tammy da, ali gilmour tesko

mislim da je on otpisan kod tuchela, bar za ovu sezonu.

Mogli bi ovako:

................Kepa..............

.....Azpilicueta.....Cristiansen....Zouma

Odoi.....Jorginho...Glimour.....Alonso

Zyech.........Giroud.......Havetz

Nemoj mi CHOa na beka nikako stavljati, kontat ce neko da je bek lik.

Kepa

Zouma, Christensen, Rudiger

James, Jorginho, Gilmour, Alonso

Ziyech, Abraham, Havertz

I Odoi na klupi.

Eto popravio sam, nije više na beku. :D

Lester je kiksnuo pa je teoretski sve u nasim rukama. Giloura svi cesto prizivaju ali on decko nema cvrstinu za ove meceve.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.