Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup - Semi - finals: vs Manchester City (Wembley) [17.04. sub.] 18:30 SK1

12 člana su glasala

1. 1.

• Ä?elsi
      66%
      8
    • Siti
      33%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pustite Wernera ljudi, dobar je danas skroz.

EDIT:

Odlično odrađena utakmica. Rutinski. :D

IDEMOOOOOOOOOO!

POJELI SMO OVA GOVNA CIGANSKA GVARDIOLINA KATALONSKA, moglo je komotno 3:0 za nas.
Jedva cekam finale.
Svaka čast ekipi, svaka čast Tuchelu, sa uživanjem sam gledao utakmicu ni sekunde nisam posumnjao u pobjedu, ne znam zasto ali cim je počela utakmica imao sam takav osjecaj.

Još jednom sve pohvale za ekipu.
Svaka ekipa se muci da nam da gol, nije bitno da li ta ekipa igra napadacki ili defanzivno, presing ili na kontre. To je do sistema, to je do taktike. Osim WBA naravno ali to je izuzetak.

Svaka cast momcima, a posebno ovaj put da pohvalim Wernera.
Bravo cijeloj ekipi na celu sa Tuchelom.
Danas su svi bili dobri i takticki zreli, odbrana nije dopustila ni polupriliku Cityu, Kante i Jorginho preorali sredinu terena, ofanzivci bili opasni iz konri... bravo bravo
Odlično prvo poluvreme. Sve vreme smo ih držali pod kontrolom, cak smo bili napadački bolja ekipa. U drugom smo malko opreznije ušli, dali im loptu i čekali grešku, sto se intenziviralo cim smo dali gol.
Ne volim takav pristup, uvek sam za hrabriju igru i preuzimanje odgovornosti za rezultat, ali dobro, necu da mnogo sitnicarim.
Zalaganje i pristup meču su bili na očekivanom nivou za jedan ovakav mec. Potpuno zaslužena pobeda i prolaZ u finale. Čestitke treneru i igračima.

Sve cestitke momcima i treneru na ovoj pobjedi. Konacno da mi u jednoj znacajnijoj utakmici pobijedimo City. 
Werner je ginuo na terenu danas, steta nije dao gol. Ali zalaganje desetka cista

Volim sto mozemo da gledamo Chelsea koji ce izaci protiv najjacih timova, Chelsea koji stvara vise prilika od rivala i koji je barem ravnopravan kad je posed u pitanju.

Navikao sam da u ovakvim utakmicama potpuno prepustimo inicijativu protivniku i da se nadamo da ce neko uraditi nesto iz kontre.

Ne treba potcenjivati nikog u finalu, ko god da bude tamo i oni ce biti maksimalno motivisani.

Sat vremena smo bili bolji od najboljeg tima u državi. Ostalih 30 minuta nismo, ali ništa nam opasno nisu napravili. Čudi me da nisu probali sa Mahrezom pred kraj, Sterling je bio ubjedljivo najgori igrač na utakmici. Za finale mi je svejedno ko će nam doći. Vjerovatno bi bolje bilo Southampton jer je slabiji. Ni jedne ni druge nismo dobili ove sezone. Očekuje se trofej.

Tuhel sve jake ekipe takticki skroz ugysi sa tim dobrim trcanjem. Ova ekipa iskljucivo zavisi od dobrog treninga i discipline i kad toga nema desi se petarda a kad je ima dobijes city i to bez da smo pruzili ne znam ni ja ndsto bas specijalno izdanje. Mi smo timu koji je navikao da diktira tempo uzeli loptu i tu su se ugusili a y odbrani se uvek sticao utisak da imamo igraca vise na sredini terena. I to je ta formacija sa 3 igraca pozadi kad se dobro uigra prakticno protivnik tesko izlazi na kraj sa vama. To je bilo u prvoj godini Kontea i sad sa Tuhelom.
  • Autor

Pozitivno sam iznenadjen. Ne samim pristupom neko i taktickom dominacijom. Bukvalno nam ljudi nisu mogli ništa.

Na kraju se može reći da su oni ti koji su dobro prosli. Svaka cast svima od Kepe do Wernera, zaista, svaka cast za sve sto ste dali danas. Bravo ekipa

Pre svega bravo Klicko
Lester je jeben protivnik, kopirace ovu Tuchelovu formaciju s 5 nazad i napraviti nam potencijalno dosta problema. Vidjet cemo ali vise sam se i ja nadao Southamptonu u finalu.

Trpa ovaj Ihenacho, vjerovatno igrač u najboljoj formi u ligi zajedno sa Lingardom. Uprkos tome, očekivam da ih dobijemo.

• Autor
Trenutno je rat izmedju UEFE i Super Lige, sve je neizvesno tako da treba pratiti utakmice kao i do sada
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.