Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup - Semi - finals: vs Manchester City (Wembley) [17.04. sub.] 18:30 SK1

12 člana su glasala

1. 1.

• Ä?elsi
      66%
      8
    • Siti
      33%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

p08hwp2r.jpg

250px-Wembley_Stadium_interior.jpg

Posle poraza od ekipe Porta u LP, ali prolaska dalje, možemo da konstatujemo da kad moja malenkost otvara teme za utakmice i ako izgubimo, na kraju smo gornji kako god da okrenes. Dvomeč sa Portom je bio smor i dosadan ali proÅ¡li smo dalje i to nam daje vetar u leÄ‘a u ovom polufinalnom meču sa Man. Sitijem. Imamo dan odmora viÅ¡e, oni su bez povreÄ‘enih dok je kod nas povreÄ‘en Kovačić. Očekujemo zanimljiv duel dve najjače ekipe u Engleskoj i Evropi sa pregrÅ¡t golova uz puno trčanja i presinga na obe strane. 

Mišljenja o utakmici ostavite u komentarima ispod!

:sal1:  :sal:  :sal2:

Hvala ti kličko na još jednom odličnom otvaranju teme za jednu veoma bitnu utakmicu. Kao što nas ti nikada ne razočaraš nadam se da nas ni naši momci neće razočarati u subotu.

Tekma se igra dan poslije mog roÄ‘endana, ajde jebo ga hljeb dajte najbolji poklon ! 

Ko god ovde dobije sigurno je favorit u finalu. Fa Cup makar meni uvijek drago takmičenje i radujem se svakom trofeju u FA Cupu. Tako da onaj poraz od onog kurčevog Arsenala boli.

Å to se tiče postave, volio bih Kepu na golu malo, od ostalih samo najjača i najspremnija ekipa  !

:sal1:

Za mene postoje dvije vrste sezona u kupovima. Sezone u kojima smo osvojili i sezone u kojima nismo osvojili. Podjednako se razočaram i kad ispadnemo negdje na početku i kad ispadnemo negdje na kraju. Guardiola je jednom u životu izgubio finale, tako da je bolje da sa njima igramo u polufinalu nego u finalu. Veće su nam šanse.

Izbacili su Borussiju u Ligi Prvaka što je po mom mišljenju dobro za nas kada je ova utakmica u pitanju. Da su ispali onda bi došli da iskale bijes na nama. Ovako možda neće biti toliko motivisani. Oni su dosta slični nama. Imaju veliki broj dobrih igrača i nikad ne znaš ko će se pojaviti na terenu. Trebaju kladionice u ponudu za ovu utakmicu staviti pogađanje sastava. Niko ne bi pogodio.

Prvi put ćemo vidjeti Tuchelov Chelsea protiv Citya. Ne znam Å¡ta da očekujem, koliku dozu opreza. Protivnik je težak, ali ovo je ipak bolja prilika za trofej od LP. 

Jesmo u zadnje vrijeme optimisticni :D

Najtezanutakmica od dolaska tuchela i igramo protiv kvalitetnijeg tima. Tako da bas me zanima kako ce to izgledag

Mene samo brine što je kličko prvi put napisao

kad moja malenkost otvara teme za utakmice i ako izgubimo, na kraju smo gornji kako god da okrenes.

bojim se da nas ne urekne.

Ne znam sta ocekivati danas. Ovdje je najrealnija sansa za uzeti trofej ali isto tako bi mjenjao taj trofej taj za TOP 4.

Samo da ne bude da igramo ko pickice nego da se pofajtamo, da i mi njih napadnemo pa ko pobjedi pobjedi.

e to sigurno neces vidjeti

Sanjao sam da smo izgubili 5:4...
Nadam se da cemo nekako dobit iako nismo favoriti. Ne volim Gvardiolu nikako, nesto mi je antipatican iako je genije. AJDE TUHELE KARAJ KATALONSKU PREVARU :D

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1383442972755193863?s=20

Nakon 2 utakmice u sastav se vraća Werner, svi se nadamo da se dozvao konačno. 
Zadovoljan sam postavom. Idemo po prvo finale ove sezone..

Guardiola u odnosu na Dortmund zamjenio cak 8 igraca i opet je to prejaka postava.

Izgubio sam nadu da cemo pobjedit cim sam vidio Wernera u postavi. Nadam se da ce me demantovati, vjerujte da bih najsretniji bio da postigne hettrik.

Nije ni naša postava loša, žao mi je što nema Tammya ali opet nadam se da ga samo zeli u potpunosti oporaviti. Raduje me i prilika za Kepu, te to što nema mrtvog Alonsa, također Azpi je opet tu...

Mislim da ćemo opet igrati tvrdo, nešto slično kao protiv Porta ali prolaz je bitan.

Bolji smo, ali treba zabiti gol i potvrditi to.

Nikad mi neće biti jasno zašto ovi dežurni koljači tipa Fernandinho imaju ugled kod sudija pa im praštaju. Valjda bi se trebalo praštati onima koji nisu skloni prljavim potezima i oštrim startovima.
Sad ce uci Gundogan umjesto Fernandinha i zagospodarit ce terenom. Bili smo bolji prvo poluvrijeme, pogotovo sansa Chilwela, morao je ono zabiti.

2021. godina i ovim Englezima i dalje Mike Dean jedan od najboljih sudija. Pa ne moze covjek da vjeruje.

Elem, klasicna utakmica pod Tuchelom. “Kontrolirani nogomet” na djelu. Hoce li se sta desiti na terenu ili cemo gledati sahovski ogled dvojice trenera je pitanje. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.