Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Quarter - finals: Chelsea vs Porto (13.04. uto.) 21h

12 člana su glasala

1. 1.

• PuliÅ¡iÄ?
      9%
      1
    • Werner
      27%
      3
    • Giroud
      9%
      1
    • Havertz
      45%
      5
    • Abraham
      9%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prolazak najvaznije ali ocajan dvomec inace. Porto tvrda ekipa a nasi ziheraski. Hvala Bogu da se zavrsilo. Idemo dalje.

Fino da smo prosli, mada moram priznati ocekivao sam nekako da ce puno ljepsi osjecaj biti jednom kad konacno nakon 6 godina zaigramo u zavrsnici Lige Sampiona. Da li je do utakmica bez publike, do ziheraske i nezanimljive igre, ili svega pomalo, ne znam.
  • Odgovori 50
  • Pregledi 2,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Fino da smo prosli, mada moram priznati ocekivao sam nekako da ce puno ljepsi osjecaj biti jednom kad konacno nakon 6 godina zaigramo u zavrsnici Lige Sampiona. Da li je do utakmica bez publike, do ziheraske i nezanimljive igre, ili svega pomalo, ne znam.

Ima tu svega pomalo. Dodao bih još jedan faktor. Kad smo izvukli Porto već smo se vidjeli u polufinalu. Da smo izbacili ponovo nekog tipa Atletico bio bi bolji osjećaj. Ili da smo mi dali u 93-oj, pa da se golom sve zatvori.

Porto potpuno nemocan tokom cele utakmice, trebalo im je bukvalno magija, onaj tip ovakav gol nece dati u zivotu ponovo ni na treningu. Stvarno impresivno koliko je ekipa cvrsto delovala, vise nego u prvoj utakmici, a moglo se i na vreme dati gol ili dva, ali eto nedostatak srece.  Sve u svemu, rutinski dvomec, idemo na Liverpool nadam se.

Imali smo par prilika kod rezultata 0 0 i nismo zabili, na kraju primamo eurogol svaka cast Irancu na golu. 

Uglavnom lijep je osjecaj nakon 7 godina opet biti u polufinalu Lige prvaka. 

Svaka cast. Uzivanje je videti nas u polufinalu. Imamo razloga za zadovoljstvo. Moze ova ekipa jos bolje ima puno rezervi i nadam se da ce Tuhel znati da iskoristi to.
Protiv portoa se ne bi bas naigrao ni pSZ ni real.

dosadniju utakmicu dugo nisam gledao

jebala ga igra bez napadača da ga jebala, kako mi to živce čupa, dao Bog da svaku izgubimo u koju krenemo tako..ajd u pm, ništa mi mrže nema od tih lažnih 9-ki, nekih tobože fluidnih izdrkavanja itd..

mah, baš sam se naživcirao uglavnom...al sve vam je i sve nam je jasno, najbitnije da smo u polufinalu i borba do kraja pa kako bude..ja se nadam velikim stvarima..ajmooooooooo

Predosadna utakmica, kraj nisam ni dočekao, zaspao sam negdje oko 70-og minuta i probudio se na kraju taman da vidim golčinu Iranca i to je to. 

Odmah se vidjelo da smo ušli sa namjerom da se branimo i da čuvamo nulu i to je to, posao odrađen veoma dobro i siguno. Meni lično se nije svidio ovoliko defanzivan pristup, mogli smo i mi malo napasti ali nema veze. Polufinale je tu, ko god dođe ima ulogu favorita to je sigurno ali ništa specijalno.

dosadniju utakmicu dugo nisam gledao

jebala ga igra bez napadača da ga jebala, kako mi to živce čupa, dao Bog da svaku izgubimo u koju krenemo tako..ajd u pm, ništa mi mrže nema od tih lažnih 9-ki, nekih tobože fluidnih izdrkavanja itd..

mah, baš sam se naživcirao uglavnom...al sve vam je i sve nam je jasno, najbitnije da smo u polufinalu i borba do kraja pa kako bude..ja se nadam velikim stvarima..ajmooooooooo

Ko god da je igrao u napadu utakmica bi bila ista, naši jednostavno nisu htjeli da napadaju i to je to

Ja mislim da je Tuchel postavio dobru taktiku, mozda ipak da je Werner zaigrao umjesto Havertza ako je vec isao da igra na kontre. Pa realno mi smo bili opasniji nego oni, apsolutno smo kontrolisali rezultat iz prve utakmice upravo ovim pristupom. Da smo se zaletili ko sivonje mozda bi i ispali pa bi opet pricali dje ces tako, vodili smo 2:0 ....

Utakmice protiv Porta su pokazale da Tuchel zna igrati i drugacije, da zna postaviti drugaciji pristup i taktiku. Ajmo reci zna igrati na rezultat.

Dajte nam sad Real, dosta vise Liverpula jebes im mamu.
Pa hamco on samo tako i igra. Sta pokazalo da zna igrati drugacije? Otkad je u Celziju igramo sve na ziher i na rezultat.

Pa hamco on samo tako i igra. Sta pokazalo da zna igrati drugacije? Otkad je u Celziju igramo sve na ziher i na rezultat.

Ali je promjenio pristup u igri u utakmicama protiv Porta. Nije ganjao velik posjed kao sto inace ganja, nije igrao presing nego smo se branili zonski. Ne sjecam se ni jednu drugu utakmicu da smo igrali tako ove sezone, protiv Liverpula je bilo slicno ali opet ne u ovolikoj mjeri.

DA JE OSVOJITI LIGU, LIGU ŠAMPIONA A DA PRI TOME ČITAVU SEZONU IGRAMO BRZ, KONKRETAN, NAPADAČKI I EFIKASAN FUDBAL

ja bih ovo ako može ikako

Nemam nikakvu zamjerku, bitno je da smo u polufinalu, konačno..

U ovoj fazi LP se niko nece bespotrebno nadigravati, jedino što je bitno je rezultat, imali smo 2 gola prednosti i logično je bilo da vecinu svoje pažnje posvetimo defanzivi jer vjerujem da niko od nas nije želio neizvjesnu utakmicu.

Kakva je ovdje atmosfera bila kad smo osvojili Ligu Prvaka? Je li se pisalo da nemamo igru, da nije trebao igrati Mikel ili je neko napisao "bravo"?

E vala ga jbm ako je neko napisao da Mikel ne bi trebao da igra. Ako se dobro sjecam, samo smo se zalili sto nemamo vecinu igraca zdravih i da nam je sa srecom, ali bas cu da pogledam opet temu :D

Kakva je ovdje atmosfera bila kad smo osvojili Ligu Prvaka? Je li se pisalo da nemamo igru, da nije trebao igrati Mikel ili je neko napisao "bravo"?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ&ab_channel=PanjPanjevic[/media]

Ja se samo sjećam da se ova pjesma objavljivala do besvijesti.

To je to, bili smo u transu, bili odusevljeni, niko spomenuo igru nije. A to je bila tako katastrofalna utakmica s nase strane, da je to strasno. Al koga boli k, mi smo osvojili LP..

Volio bih da opet tako budez da po drugi put osvojimo

te sezone smo bili bas u krizi, losa igra u premiershipu, izgubili od napolija, dosao legenda di matteo, prva utakmica u kupu, onda uzvratna utakmica protiv napolija koja je lavovski odigrana, jedna od najboljih utakmica chelsea koju sam gledao.

i onda onaj ludi dvomec sa barcelonom, i finale protiv bayerna sa cahillom i luizom u odbrani, obojica su bili dugo povrijedjeni, cahillu te sezone tek bio dosao i odmah finale lp.

niko nije gledao tad igru jer smo bili bas sjebani nekako i bilo je daj samo da je osvojiti. ali kakvo je to ludilo bilo, jednostavno zapisano u zvijezdama, sad kad pogledam to nase putovanje u ligi sampiona te sezone.

i evo nas opet, bili smo optisani sa lampardom pa se dizemo ka finalu.

te sezone smo bili bas u krizi, losa igra u premiershipu, izgubili od napolija, dosao legenda di matteo, prva utakmica u kupu, onda uzvratna utakmica protiv napolija koja je lavovski odigrana, jedna od najboljih utakmica chelsea koju sam gledao.

i onda onaj ludi dvomec sa barcelonom, i finale protiv bayerna sa cahillom i luizom u odbrani, obojica su bili dugo povrijedjeni, cahillu te sezone tek bio dosao i odmah finale lp.

niko nije gledao tad igru jer smo bili bas sjebani nekako i bilo je daj samo da je osvojiti. ali kakvo je to ludilo bilo, jednostavno zapisano u zvijezdama, sad kad pogledam to nase putovanje u ligi sampiona te sezone.

i evo nas opet, bili smo optisani sa lampardom pa se dizemo ka finalu.

A Bosingva na beku i Bertrand levo krilo? :D
Bez Terija, Baneta, Ramiresa...
Ono jeste bio podvig za sva vremena.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.