Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Quarter - finals: Porto vs Chelsea (07.04. sre.) 21h

8 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      42%
      3
    • Ne
      57%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Losa, jako losa predstava nasih. Ali bilo je izuzetno važno pobediti posle one blamaze protiv VBA, pa makar i ružno. Daleko od toga da sam pristalica ovakvog načina igre i nadam se da ce se iskoreniti što je pre moguće.
Oci me bole al nadat se boljoj igri u nastavku.

Jorg i kova danas podbacili zbog njih i jest ova katastrofa od igre po meni najvise.

Kante kako udje i mi smo na sredi prodisali.

Sve u svemu, jednom nogom u polufinalu.

Finala kad se docepamo svasta je moguce

Rutinski odradjeno, nabijem ih na kurac i ove ostale spance, portugalce, pirinejce andorce tri pizde materine li sta su pridjes im na metar oni se prevrcu u grobu vec.

Napad je bio odsjećen sve vrijeme. Izašli Werner i Havertz, ušli Giroud i Pulišić i bili su podjednako neprimjetni. Slažem se da je loš vezni red jedan od razloga za ovo. Slabo. Jesmo imali bolje šanse, ali ih je bilo jako malo. Mislim da nam odbrana nije toliko dobra da preživi napade neke jače ekipe ukoliko se ovakva izdanja budu ponavljala.

Pobjedis u 1/4 finalu Lige prvaka u "gostima" sa 2:0, protivnik ti ne stvori ozbiljniju sansu i mi zalimo. Dobro je ide na bolje, mentalitet pobjednika se vraca.
Nije ovaj Porto naivna ekipa, drago mi je da smo ih dobili sa 2 gola razlike, u revansu odigrati opet takticki i u polufinalu smo prvi put nakon 2012te

Pobjedis u 1/4 finalu Lige prvaka u "gostima" sa 2:0, protivnik ti ne stvori ozbiljniju sansu i mi zalimo. Dobro je ide na bolje, mentalitet pobjednika se vraca.
Nije ovaj Porto naivna ekipa, drago mi je da smo ih dobili sa 2 gola razlike, u revansu odigrati opet takticki i u polufinalu smo prvi put nakon 2012te

Valjda 2014 moj Bari kada su nam presudili Costa i Turan.  :D

Mozda me nisi shvatio, nisam zadovoljan igrom ali pobjedi u 1/4 finalu Lige prvaka, gdje ne moze nijedna ekipa zalutati, i to bez primljenog gola na gostujucem terenu, se ne gleda u zube, posebno nakon onog debakla u srijedu. Igraci su pokazali mentalnu snagu.
Nama za vruhunski rezultat trebaju bar 2 igraca da udju u formu kakvu takvu od (vernera, havertza, pulisica, girya abrahama, zijeha, odoia) al to nikako da se desi.

Mozda me nisi shvatio, nisam zadovoljan igrom ali pobjedi u 1/4 finalu Lige prvaka, gdje ne moze nijedna ekipa zalutati, i to bez primljenog gola na gostujucem terenu, se ne gleda u zube, posebno nakon onog debakla u srijedu. Igraci su pokazali mentalnu snagu.

Pa ne gleda se u zube, svi su zadovoljni pobjedom, ali ako pogledamo malo dublje ovakva igra ne vodi nigdje. Ovo se proteže ne samo u zadnje dvije utakmice nego par sedmica unazad, veza između sredine i napada ne postoji i oni golovi što su davani davani su na mišiće ili na individualan kvalitet.

Četvrto mjesto nije sigurno, a sa ovakvom igrom ne mislim da će se moći protiv jačih klubova u LP.

Takođe reći da Porto danas nije imao šansi nije tačno.

Nisam gledao utakmicu, ali sretan sam zbog pobjede. Imamo dosta dobar rezultat i jednom nogom smo u polufinalu.

Ako je igra bila slaba, mozda je i onaj rezultat od vikenda u glavama im bio, pa su bili u grcu, ko zna. Vazno je da se pobjedilo, i to dva gola razlike.

Bari gledao utakmicu u paralelnom univerzumu.

Tačno sam pomislio da je diablo kada sam pročitao post :D

Napad je bio odsjećen sve vrijeme. Izašli Werner i Havertz, ušli Giroud i Pulišić i bili su podjednako neprimjetni. Slažem se da je loš vezni red jedan od razloga za ovo. Slabo. Jesmo imali bolje šanse, ali ih je bilo jako malo. Mislim da nam odbrana nije toliko dobra da preživi napade neke jače ekipe ukoliko se ovakva izdanja budu ponavljala.

Glavni problem. More napadača imamo, more napadača različitih kvaliteta i stila igre i opet ni jedan od njih se ne ističe. Nemoguće je da su svi flopovi. Werner flop, nakon što godinama zabija 20+, Abraham flop iako je prošle sezone do povrede nosio ekipu, jedino Giroud igra u skladu sa očekivanjima. Također i krila Pulišić, Ziyech također i Kai, sve flop do flopa i kurčevi igrači

hhahaha a nitko da spomene PENAL ČIST KAO SUZA kojeg je Porto morao dobiti, i to onaj Vinčić gleda iz bliziine i baš iz finog kuta i ne svira im..nevjerojatno..

jebem ja i var i pobjedu i sve, sram me od sinoć još..veliki su veliki a mali su mali...fuj

Azpi ima ozbiljnijh problema, i treba mu se zahvaliti na svemu, na ljeto neka skupi prnje i vatra iz kluba..bar se nadam tome, a nije ni jedini za kojeg priželjkujem takav završetak ove sezone..

Onakva gromada od čovjeka (Marega) padne na najmanjo moguci kontakt. Ni ja mu nikad ne bi svirao onakav faul a posebno penal. Nije jebeni balet ili kosarka, na kurac mi idu ti padavicari.
Koliko se puta desilo da igrac predje protivnickog igraca i osjeti kontakt i padne, nema veze sto bi mogao zabiti go.
Da se nadovezem, neki dan sam gledao dokumentarac o Maradoni. Taj covjek da danas igra na njemu bi bilo 17154 faulova i 472 penala. Udaraju ga al covjek ostaje na nogama, ne pada. Taj fudbal od tada i ovaj danas su nebo i zemlja. Idealno je nesto u sredini, pustiti malo ostriju igru ali i zastiti igraca u nekoj mjeri.

Tačno sam pomislio da je diablo kada sam pročitao post :D

Glavni problem. More napadača imamo, more napadača različitih kvaliteta i stila igre i opet ni jedan od njih se ne ističe. Nemoguće je da su svi flopovi. Werner flop, nakon što godinama zabija 20+, Abraham flop iako je prošle sezone do povrede nosio ekipu, jedino Giroud igra u skladu sa očekivanjima. Također i krila Pulišić, Ziyech također i Kai, sve flop do flopa i kurčevi igrači

Al isto tako promjenili smo trenera, promjenili stil igre i opet ti isti igraci su flop. Mozda nije do trenera?

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.