Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Quarter - finals: Porto vs Chelsea (07.04. sre.) 21h

8 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      42%
      3
    • Ne
      57%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

thumb2-fc-porto-vs-chelsea-fc-quarterfin

Nakon otvaranja teme za utakmicu sa WBA od strane Benjamina Hrustića - reLo i doživljenog sramotnog poraza protiv smeÅ¡ne čempionÅ¡ip ekipe idemo na noge Portu sa nadom da se vratimo u niz bez poraza. Obe utakmice će se igrati na stadionu Sevilje Å¡to daje blagu prednost ekipi Porta iz razloga Å¡to će manje vremena provesti u prevozu i naviknuti su na klimu Pirinejskog poluostrva. U osmini finala su proÅ¡li Juventusa, ekipu koja se bori za LP u Seriji A i sa slabaÅ¡nim trenerom tako da to i nije neki poseban uspeh. Tuhel je u prethodnoj utakmici sa  WBA odmarao većinu igrača koji će igrati u ovoj utakmici, a na listi povreÄ‘enih igrača se nalaze Kante i PuliÅ¡ić, dok nije bitno ko je povreÄ‘en od igrača Porta jer su sve loÅ¡i igrači i nisu vredni pomena. 

Vaša očekivanja u pogledu sastava?

Njihova dva najbolja igrača i strelca ove sezone Serhio Oliveira i Mehdi Taremi propuštaju prvi mec.
Naš igrač na pozajmici u Portu, Malang Sar ce moci da igra. Bice zanimljivo videti ga.
Bit ce odbrana Azpi Chris Rudiger, bekovi James i Chilwell, veza Kova i Jorginho, a od trojice naprijed mi je Mount siguran. Prestala dva mjesta tipujem na Havertza i Ziyecha.
Teško je pogoditi sastav koji će igrati. Mnogi igrači koji su bili zacementirani se nisu proslavili protiv WBA. Vjerujem da će bez obzira na sve braniti Mendy, da će desni štoper biti Azpilicueta jer eto niko drugi ne može igrati na tom mjestu i da će Jorginho biti pored Kovačića u veznom redu. Kante navodno nije spreman ili je nedovoljno spreman da počne. Očekujem promjenu na mjestu druga 2 štopera i na lijevom beku. Desno James, u napadu Mount, Werner i neko.

Ne znam puno o Portu, pogledao sam jako malo njihovih utakmica u zadnje vrijeme. Bitno je da ne bude stav kao protiv WBA ili u nekim drugim utakmicama gdje smo bili favoriti. Mi kao navijači smo glavama već u polufinalu. Nismo godinama imali "lakog" protivnika u LP i zaboravili smo kako to izgleda. Ja očekujem utakmicu na malo golova i neku reprizu četvrtfinala iz 2012. godine.

Dakle 

Mendy

Azpi, Christensen, Rudiger

Reece,Kova, Jorginho, Chilly

Havertz, Mount i Werner

Opet previše defanzivaca, presporo mi to sve izgleda

Ma ne mora to nista da znaci ako budemo igrali kao sto smo igrali protiv npr. Atletica. Bitno je da shvate ozbiljno, da budu u stanju da kontrolisu utakmicu i da ne dozvoljavamo Portu brze kontre. Obzirom da nam ne igra Kante, po meni i treba malo rigidnije zaigrati, Jorginho je prespor a ako jos bude igrao Alonso, vec vidim kako cemo makar 1 gol primiti. 

Licno, odmorio bih Wernera. Probaj sa Havertzom kao napadacem, treba nam vise mobilnosti i kombinatorike, naravno Mount ce sam od sebe dati dimenziju vise u odnosu na WBA. Nece biti lako sigurno, ali vjerujem da ce i nasi biti naspanovani jer je liga sampiona a pogotovo jer smo zadnju utakmicu sramno izgubili, pa ce htjeti da se saperu ljage.

Ocekujem pobjedu.

Prvo i osnovno, uopšte mi nije jasno kako smo sebi dozvolili onu blamažu protiv WBA, znači neshvatljivo mi je. Znači vidiš da će borba za LP biti odlučena mozda i gol razlikom, 30. kolo, utakmica protiv ekipe sa dna tabele, motiva za dobar rezultat pun kurac i ti izgubiš 2-5, apsolutno nedopustivo, neozbiljno, ne znam kako da to nazovem. Velika mrlja je bacena na sve ono do sada urađeno, mozda rezultat koji ce nas koštati TOP4.

Već sam i prije utakmice sa WBA rekao da mislim da su i Tuchel i ekipa glavama na utakmici sa Portom i to mi je jedino kakvo takvo objasnjenje za onu sramotu. Iz tog ugla trebali bi odigrati dobru utakmicu, ako se već vidimo u polufinalu onda ćemo ispasti od Porta, prolaz se mora zaslužiti. Ekipu Porta uopste ne poznajem, gledao sam ih nekih 20 minuta protiv Juventusa, nadam se da je Tuchel dobro pripremio utakmicu i da će se ekipa dozvati pameti i odigrati u skladu sa očekivanjima..
Zbog bruke protiv WBA, skoro svi navijaci su pesimisticni glede vecerasnje utakmice, a nebi trebali biti.

Zaboravili smo da prije tog WBA, odigrali smo ogroman broj utakmica protiv preteskih protivnika, gdje smo iste potpunom dominacijom dobijali, nismo im dozvoljavali suta u okvir gola. Takvu igru ocekujem i veceras i sve do kraja sezone (naravno ne mozemo sve dobiti, ali biti kao u utakmicama prije WBA,svakako mozemo).

Veceras dobijamo Porto, vjerovatno sa jednim golom razlike, eventualno dva, ali ih dobijamo. Moramo doci do polufinala, a onda je sve moguce.

Zbog bruke protiv WBA, skoro svi navijaci su pesimisticni glede vecerasnje utakmice, a nebi trebali biti.

Zaboravili smo da prije tog WBA, odigrali smo ogroman broj utakmica protiv preteskih protivnika, gdje smo iste potpunom dominacijom dobijali, nismo im dozvoljavali suta u okvir gola. Takvu igru ocekujem i veceras i sve do kraja sezone (naravno ne mozemo sve dobiti, ali biti kao u utakmicama prije WBA,svakako mozemo).

Veceras dobijamo Porto, vjerovatno sa jednim golom razlike, eventualno dva, ali ih dobijamo. Moramo doci do polufinala, a onda je sve moguce.

Dobro je dosao poraz samo iz razloga da počnu da sumnjaju u nas i da uletimo iz drugog plana bez nekog pritiska

Rezultat je 10x bolji od igre, mada nisam nešto srećan, mislim da sa ovom igrom nećemo daleko. Ovo je očajno.

Dobar rezultat, igra ne obecava puno.

Malo je bolje bilo kada je Silva usao tu smo ih umrtvili, ali do te izmjene lose smo stajali na terenu. 

Kako god nemamo se razloga zaliti s obzirom na rezultat. 

Dobro je zbog samopouzdanja. Nisam mogao da gledam, jebala ih arena.
Ali definitivno smo limitirani. Vidim po icenama napadcka trojka opet ni za kurac, sem mounta

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.