Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Chelsea vs Atl. Madrid (17.03. sre.) 21h RTS1

13 člana su glasala

1. 1.

• Havertz
      100%
      12
    • Hudson - Odoi
      0%
      0
    • PuliÅ¡iÄ?
      0%
      0
    • Zijeh
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 59
  • Pregledi 2,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ma meni nije penala vidjelo ono azpilicuetino povlacenje. Mislim, glupost je napravio al da je ono var proglasio penalom, objesio bi se za muda.

Veza i odbrana odlicni. Napadn tanak
Smijem staviti 500 eura da niti jedan od nasih napadaca ne bi pogodio ovo sto je Emerson. Werner bi je napucao u golmana, Ziyech preko gola, Odoi napravio potez vise i Pulisic bi se sapleo. Tako da, hvala Emersone 😁
Bravoooooooo, stvarno naklon do poda za ekipu, stvarno apsurdno je nakon ovakve kolektivne predstave ovaj je bio dobar onaj je bio manje dobar, jer ovo je pobjeda ekipe i Tuchela. Nemam riječi, odavno nisam gledao ovakav Chelsea, borben i motivisan, uz to sve Chelsea koji u velikoj utakmici zna šta radi. Fali nam velikih pobjeda, velikih pobjeda na koje su nas neke starije generacije navikle. Moram pohvaliti odbranu, koliko samo naboja, jebote Rudiger je dijelovao kao najbolji štoper na svijetu.

Atletiko razbijen u dvije utakmice, kakva nemoć...

https://www.youtube.com/watch?v=SOJSM46nWwo

JE L' VERUJETE DA NAM JE TREBALO 7 GODINA DA PREDJEMO OVU VFAZU TAKMICENJA

DA NAPIO SAM SE DOK SMA GHLEADO O VU UTAKMICU

NA=BIJEM IHG NA KRUAC

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Svaka cast igracima, ali za ovu lakocu prolaska u ovakvom dvomecu zasluzan je najvise trener i strucni stab. Pripremljene obje utakmice vrhunski. Svaka cast za Tuchela i ekipu.

Idemo medju 8 najboljih, samo jako.

Inace veceras Kante i Kova dominacija teske klase.

Nafaka teska da im nije svirao cist penal i dao mozda crveni Azpiju. Kakva je ono glupost bila..

Inace zasluzeno vodstvo, ovi i kad ganjaju rezultat stoje u bunkeru. Ovako ako nasi privedu kraju nikad lakse rijesenog dvomeca nismo vidjeli

MA NABIJEM HI SPANCE IN JIHGVO PENAL NA KURAC

NEK JHEDU HOVN A GAMAD JEDNA

O NEEEEEE NEKOP ME P-IPNUO BIO JE NA TRI HILJADE KLIL;OTMETRA ODM ENE

SUDIAJ SVIRAJ PENAL PLS

MA NEK JEDYU GVONA

MRS U PICKU MATERINU

IDEMOOOO DALJE

A NJIKAMA NEKL SE TOPI PREDNOST U SPANIJI

NEK PUSE KURAC IL;I TRI

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1372306253431648260?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372306253431648260%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FAbsoluteChelsea2Fstatus2F1372306253431648260widget%3DTweet

Ovo je hajlajt veceri, koje jedinstvo i ciste emocije.

Svaka čast za tu izjavu. Nema šta zasluženo smo prošli. 

Mogu misliti kakva bi bila izjava da je tu bio Jose na njegovom mjestu ili Klopp. 

Samo bih se želio zahvaliti ekipi što me podsjetila na taj osjećaj iz vremena Lampsa, Drogbe i Terrya kada su ovakve utakmice bile svakodnevnica. Meni neprocjenjiv osjećaj. Kakva utakmica, svaka im čast, svakom igraču i treneru. Naprijed plavi!

Pod tuchelom otkako igramo. Reko bi neko ko nas nije pratio da i smo 4 WC stopera. Ne znas ko bolje igra, Silva, danac, zouma il hustlemeister

Vjerovatno su procijenili da je kontakt preblag kako god okreneš. Mada Azpilicueti treba bukvicu očitati jer je glup ko kurac, mogao je zbog tog pokreta rukom ekipu sjebati i počastiti crvenim kartonom i slobodnjakom, a vjerovatno i ispadanjem.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.