Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Chelsea vs Atl. Madrid (17.03. sre.) 21h RTS1

13 člana su glasala

1. 1.

• Havertz
      100%
      12
    • Hudson - Odoi
      0%
      0
    • PuliÅ¡iÄ?
      0%
      0
    • Zijeh
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[attachment=216:Chelsea-vs-Atletico-Madrid.jpg]

Uzvratna utakmica šesnaestine finala Lige Prvaka

Neugodna utakmica protiv ultra defanzivnog Atletiko Madrida. Možemo da budemo zadovoljni posle prve utakmice u kojoj smo u potpunosti dominirali. Poznato je da će ÄŒolo Simeone i u ovoj utakmici postaviti ekipu defanzivno iako ima zaostatak iz prve utakmice tako da je sve do nas i mi se sve pitamo. LoÅ¡a stvar je Å¡to neće igrati preporoÄ‘eni Žoržinjo i neizmerno talentovani Maunt zbog žutih kartona, ali imamo Å¡irok spektar igrača koji na odgovarajući način mogu da ih odmene. 

MiÅ¡ljenja u komentarima ispod. 

:hljeb:  :zastava:  :sal:  :sal1:

• Odgovori 59
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Biti ce izuzetno teska utakmica tako da ce dalje proci prisebnija ekipa. Kako god navijacki se nadam da prolazimo u cetvrtfinale, ali nece biti nimalo lako. Ocekujem Havertza na mjestu Mounta i Alonsa ispred Chilwella. 

Utakmica sezone za nas. Što se veze tiče mislim kako je tu jasno da će biti dvojac Kante-Kovačić, a u napadu očekujem CHO, Wernera i Girouda. Havertz ide umjesto Mounta, mislim kako treba ovako postaviti, to su igrači u najboljoj formi. Ne bih riskirao sa Pulisicem ili Ziyechom u ovako bitnoj utakmici. Iza trojka, samo očekujem možda Alonsa na WB umjesto chilwella
Od dolaska Tuchela, Alonso je puno vise pokazao od Chilwella iako je ovaj drugi mozda bolji igrac.

Ako starta Alonso, nikakav problem, cak sta vise, od njega mozemo vise ocekivati, jer Chilwell stvarno je los.

Biće ovo opet tvrdo, sa puno trke i presinga na našu zadnju liniju kod iznošenja lopte. Volio bih da i njima damo loptu da oni nešto pokušaju napraviti a mi da se oslonimo na kontre. Međutim ne vjerujem da će tako biti, neće Tuhel dati loptu. Samo da nas ne sjebu uz pomoć naših grešaka kao Lpool prošle godine...

Mislim da se zna golman, 3 štopera, 2 vezna i trojka u napadu i da su još samo dileme na bekovima. Dajem po 60% šanse da to budu Alonso lijevo i James desno. Prednost koju imamo nije pretjerano velika. Nijedna vrsta poraza nam ne odgovara, tako da se trebamo ponašati kao da igramo od nule. Vjerovatno će nam faliti 4 igrača (Silva, Abraham, Jorginho i Mount), ali imamo igrače koji mogu da ih adekvatno zamijene u polju, a opet ni klupa se neće puno oslabiti. Vidjeli smo prije 2 sedmice kakvi su i da nisu bolji od nas. Bitno je samo ne praviti gluposti i prolaz neće biti upitan.

Da je proc vcrs svasta je moguce onda u nastavku. Gledam ekipe sto ce igrat 1/4 finale. Pa sa svima mozemo igrat. Cuty i bayern jedino vi rekao su favoriti protiv nas ovo ostalo je vec tu negdje. Real, lpool, porto, Dortmund i psg.

Uz malo srece svasta je moguce
Nikako prvi ne primiti gol. Atleti je u krizi, istopila im se lepa prednost u Španiji. Ako im damo prvi gol, rešićemo ih. Ako oni daju, čeka nas mučni bunker do kraja. 0-0 i razlaz ako mene pitate. A niko me ne pita...
Nema Christensena ni na klupi. Garant je povreda. Mogu reci da sam malo zabrinut zbog toga jer ne znam ko ce nam organizovat napade, pogotovo pod pritiskom.
Nema Christensena, nema Silve, nema Jorginha i nema Mounta. Strasan hendikep za nas i nash igru. Svaki od njih je previse vazan za nasu igru i previse je sto su svi odjednom van ekipe. Nadam se da ce ih dostojno zamjeniti, mada mislim da ce biti tesko, skoro nemoguce.
Kontra vrhunska. U drugom poluvremenu samo privesti posao kraju.

Sreca pa Azpi nije jace povukao Carrasca inace bi bili u ozbiljnom problemu.

E neka smo ga dali iz kontre, na njihovu foru. Pih kako odvratna ekipa ovaj Atletiko, jos jedan im zabit i zavrsit posao. Kova i Kante izdominirali.

Nafaka teska da im nije svirao cist penal i dao mozda crveni Azpiju. Kakva je ono glupost bila..

Inace zasluzeno vodstvo, ovi i kad ganjaju rezultat stoje u bunkeru. Ovako ako nasi privedu kraju nikad lakse rijesenog dvomeca nismo vidjeli

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.