Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Leeds (A) 13.03. sub. (13:30)

11 član je glasao

1. 1.

• Da, jer je bolji od svih naÅ¡ih napadača
      20%
      2
    • Ne, jer je veÄ?i panj od naÅ¡ih panjeva
      30%
      3
    • Ne, ali bi bio odličan džoker sa klupe
      50%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Jedini krivac ako ne izborimo top 4 ce biti Lampard sto je ekipu toliko ostavio bodovno iza. Tuchel ispravlja krivu drinu, upao u pola sezone, bez ijednog dana treninga kako treba. Sve sto do sad radi je visokog kvaliteta uzevsi sve okolnosti.

Ma nema govora o nekakvim kritikama ka Tuchelu, konkretno mislim na igrace i ne uzimanje punog plijena sa ovih gostovanja. 

• Odgovori 65
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ovo je danas bilo losije u odnosu na neke predhodne utakmice. Nije da je bila katastrofa da nas je Leeds izdominirao, jednostavno nismo uradili i stvorili dovoljno prilika da pobjedimo.
Borba se nastavlja za TOP 4, ostaje zal za ova 2 boda.
Leeds' total possession figure of 38.1% is their lowest recorded in any of their 120 league games under Marcelo Bielsa.

A sta bi ti uradio s izmjenama? Sta tu nije bilo logicno?

Nije logican Reece James umjesto Pulisica, zasto nije ubacio napadaca. Zasto CHO nije ranije usao i to umjesto nekoga od Pulisica ili Ziyecha, a ne Mounta koji ionako ne moze igrati protiv Atletica, a najbolji nam igrac u ekipi inace. Da je ubacio Reecea umjesto Azpija, pa inekako, Girouda umjesto Ziyecha i CHOa umjesto Pulisica vjerujem i da bi zabili gol.

Mount se nije vidio danas ako cemo iskreno, ja ga drugi put zapazio u igri kada je izlazio. 

Sve u svemu kolektivno losa utakmica, mada se slazem za Girouda mogao je dobiti prostora u ovakvoj utakmici.

Mount se nije vidio danas ako cemo iskreno, ja ga drugi put zapazio u igri kada je izlazio. 

Sve u svemu kolektivno losa utakmica, mada se slazem za Girouda mogao je dobiti prostora u ovakvoj utakmici.

I dalje se od Mounta u svakom momentu moze ocekivati da ce uraditi vise od Pulisica, Ziyecha i slicnih igraca koji su u katastrofalnim formama. Mec je bio tu za 3 boda, ali katastrofalan izbor izmjena, zajedno sa gledanjem na ligu sampiona je doveo do 1 boda, ali eto vidjet cemo kako ce ostali kontenderi odgovoriti.

Ovo što sam gledao je meni tipična igra ekipe koja nije u igri za titulu, hoću da kažem da se i sa lošijom partijom od ove mogu uzeti bodovi, odnosno sva tri 

u suštini se slažem sa svime gore napisanim ali bih istakao da razliku izmedju borbe za titulu i mesta "šta ti bog da" čini upravo uzimanje 3 boda u ovakvim utakmicama

na drugu stranu, dok ne prodje utakmica sa AM, ne bih da komentarišem još neke izbore u pogledu sastava, jedino što bih izdvojiio jesto to što mi se svakako nije svidelo odsustvo pravog napadača sa terena i to ne pišem u kontekstu da sam imao nešto protiv Havertza na terenu

i koji djavo je Azpilikueti, iznervira me u nekoj situaciji, to je baš bio pogrešan pas, nakon čega je mogo Lids bez problema kontru da nam napravi, sva sreća, mislim da nisu ništa uradili

Budući da sam odma poslije tekme išao na svadbu te i jučer čitav dan hodao nekud tek sad pišem o tekmi....

Koji je ono jebeni kurac bio, prvih pola sata možda i malo više, brza utakmica, puno presinga trke, nije bilo golova ali zato zanimljivo. Poslije toga ništa, bukvalno sam 10 puta zaspao do 75og minuta. Očajni smo bili. Ne znam zašto pod svaku cijenu mora formacija sa tri stopera, mora Azpi igrati uvijek 90 minuta....Protiv Leedsa ne napraviti ni jednu priliku dobru, jako loše. Ako Jorginha ne ide, ubaci Kovu, Ubaci Reeca umjesto Azpija igraj sa četiri pozadi jebem mu mater

Također igra bez napadača mi ide na kurac ko skraćeni korner

Havertz u par situacija loše reagirao, zapravo vidi se da mu fale kretnje klasičnog napadača. Čak i kad dobije loptu kasni sekundu ili dvije, stoper je ispred njega. Mislim da bi Giroud zabio da je igrao.

Dvije velike nelogičnosti za mene su bile klupa za Wernera i Kovačića. Sve je jasno ,umorni su, Atletico itd..
Ali jednostavno idealni su igrači za ovakvog protivnika, za Timovu brzinu bi bilo hrpu prilika u njihovoj visokoj obrani. Kova bi isto imao dosta prostora za one svoje trkove s loptom i brzo iznošenje. Ovako je to Kante radio (jer je Jorginho operiran od brzine), ali nije to Kovina razina, on uvijek napravi višak.

Havertz u par situacija loše reagirao, zapravo vidi se da mu fale kretnje klasičnog napadača. Čak i kad dobije loptu kasni sekundu ili dvije, stoper je ispred njega. Mislim da bi Giroud zabio da je igrao.

Dvije velike nelogičnosti za mene su bile klupa za Wernera i Kovačića. Sve je jasno ,umorni su, Atletico itd..
Ali jednostavno idealni su igrači za ovakvog protivnika, za Timovu brzinu bi bilo hrpu prilika u njihovoj visokoj obrani. Kova bi isto imao dosta prostora za one svoje trkove s loptom i brzo iznošenje. Ovako je to Kante radio (jer je Jorginho operiran od brzine), ali nije to Kovina razina, on uvijek napravi višak.

Što je neko slušao Joe Cola post match :D 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.