Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Leeds (A) 13.03. sub. (13:30)

11 član je glasao

1. 1.

• Da, jer je bolji od svih naÅ¡ih napadača
      20%
      2
    • Ne, jer je veÄ?i panj od naÅ¡ih panjeva
      30%
      3
    • Ne, ali bi bio odličan džoker sa klupe
      50%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Jel ovo Pulisic igra desnog wb ili je sa cetvoricom pozadi?

Kako god sretno momcima, necu moci gledati utakmicu.
  • Odgovori 65
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Zanimljiv sastav, sviđa mi se. Opet nešto novo sa pulisicem, i meni je ovo na prvu djelovalo kao 4 iza, nezz tko je desni wb ako je 343

Zanimljivo ili je 4 2 3 1 sa Havertzom kao lažnom devetkom te Ziyechom i Pulišićem po krilima ili je Pulišić kao WB

Više bih volio da je ova prva opcija, također mi i realnije izgleda kad pogledam spisak. Djeluje zanimljivo

Ziyech, Pulišić i Havertz od prve minute ajmo momci da vidimo od čega ste

Pokusavamo se uvuci s loptom u gol i to nam je greska, da imamo napadaca vodili bi dosad 2 razlike.

Jorginha nema uopće, Kante igra za obojicu.

Ovako uvijek biva, a onda dodju dezurni kriticari kao zemo i seru po Kanteu.

Inace bolji se fudbal igra, ide lopta tecnije, samo naprijed to mora jos konkretnije. Veliki hendikep je i Azpi na desnoj strani koji nije centra presao u prvom poluvremenu, on jos misli da je desni stoper a ne bocni igrac.

Azpi i jorginho u ovoj formaciji dva igrača manje, Azpilicueta niti igra stopera a niti igra beka, ne zna ni sam što igra.
Inače forma Ziyecha i Pulisica je očajna, ali i Mount je indisponiran za sada
Mozel kratki review utakmice? Vidim 0:0, jel moguce obzirom ko je protivnik bio, da je 2:2 pa bih reko ok. Sta je u pitanju? Taktika trenera, losa igra pojedinaca ili nedostatsk srece? Mozda sve zajedno?
Toliko o ovon ranom terminu Kune, ubiju mi vikend fino.
Razočarenje, realno rezultat i nije smak svijeta ali smiješno je da ovima koji imaju raspad obranu nismo napravili izglednije šanse.
Ziyech i Pulisic su u kanalu forme, Mount jedna od lošijih tekmi u zadnje vrijeme. Kai je jedini pokušavao nešto i jedini izgledao kao da bi danas mogao zabiti

Mozel kratki review utakmice? Vidim 0:0, jel moguce obzirom ko je protivnik bio, da je 2:2 pa bih reko ok. Sta je u pitanju? Taktika trenera, losa igra pojedinaca ili nedostatsk srece? Mozda sve zajedno?

Najvise losa nepovezana igra u napadu i bezidejnost.
Lose vez energije, nije uspeo da trgne tim izmenama. Verner je potpuno razocarenje sezone, retko retko glup igrac koji trci ko muva bez glave niti otvara sebe niti igrace niti prima igru na sebe. Zijeh jedaleko svetlosnim godinama od premijer lige.
Obijice bi se odmah otarasio i prelaznom roku.
Kova je ovo morao da igra.
Inpotentno delujemo skroz. Protiv atletika mora mnogo agresivnije.
Ajd mozda ce ovaj kiks znaciti da ce ozbiljnije uci u mec sa Atleticom. Pa mora se nekad i kiksat. Na kraju krajeva nije smak svijeta ne pobjediti ekipu kao sto je Leeds.

Lose je ovo danas izgledalo, valjda nas nece kostati LP ovi kiksevi protiv Southamptona i Leedsa.

Jedini krivac ako ne izborimo top 4 ce biti Lampard sto je ekipu toliko ostavio bodovno iza. Tuchel ispravlja krivu drinu, upao u pola sezone, bez ijednog dana treninga kako treba. Sve sto do sad radi je visokog kvaliteta uzevsi sve okolnosti.

Nije problem kad jednom odigraš ovako, problem će biti ako se ove stvari budu ponavljale. Očekivao sam laganu pobjedu ovdje, za razliku od mnogih utakmica prije ove gdje sam se pribojavao. Loši smo bili, a od svega me više brine što smo odustali od borbe tamo negdje oko 70'. Nismo dali sve od sebe i mogli smo puno bolje u završnici da odigramo. Werner je imao 2 dodira sa loptom, dugo je trebalo da se Odoi uključi u utakmicu, Jamesov ulazak nije bio baš neophodan (ali bolje bilo ko umjesto onakvog Pulišića). Ova napadačka četvorka nije funkcionisala. U prvom poluvremenu su svi igrali na desnoj strani i smetali jedan drugom.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.