Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Everton (H) 08.03. pon. (19:00)

13 člana su glasala

1. 1.

• Ne, jer formacija 3-4-3 daje rezulate
      46%
      6
    • Da, u 4-3-3
      23%
      3
    • Da, u 4-4-2
      0%
      0
    • Da, u 4-2-3-1
      30%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kakva utakmica, 5 komada smo im trebali dati minimum. Čestitke svima od trenera do igrača, to je to. Uz Kaija koji je igrač utakmice posebno bih pohvalio Christensena i Alonsa
Opet nazad odlicni, postali smo vise dosadni s hvalospjevima za odbranu.
Ono sto je veceras funkcionisalo a nije u proslim utakmica jeste igra prema naprijed. Werner se vratio u Torres mode i samo zahvaljujuci njemu nije Everton pretrpio mnogo ubjedljiviji poraz.
Veseli dobra/odlicna utakmica Havertza.
Hiruski precizno odigrano, i pripremljeno. Kaiu polako nalazu pravu ulogu i to je odlicno. Tacno uvodi igrace kad oseti da su sazreli a sve po treningu. Vidi se rad, naredak, zelja disciplina karakter napredak. Bravo momci!

U prvom poluvremenu smo bili bolji od njih, a u drugom smo ih pregazili. Imao je Kante 2 šanse za gol, Werner sigurno 3 itd. Svi igrači su odigrali u najmanju ruku dobro, a neki čak i više od toga. Dobro je što se niko nije povrijedio, prepao sam se za Zoumu u jednom trenutku. Neki igrači su uspjeli i da se odmore, što je za pohvaliti. Pobijedili smo ponovo, ali nam još uvijek hrpa timova diše za vratom, dug je put do top 4 na kraju.

Everton je bio samo jedan bod iza nas pred utakmicu, eventualnom pobjedom bi nas preskocili, ali ne moze. Mi smo tako dobro igrali, da sam se zapitao je li ovo nekakav drugoligas u pitanju.

Od prve do zadnje sekunde dominacija, kontrola nad utakmicom u potounosti. Ne pamtim kada smo ovako sigurno igrali, svaki igrac siguran u sebe, prste od samopouzdanja. Igra u odbrani kao u vrijeme Mourinha iz prvog mandata, nevjerovatno nesto.

Volimo svi kada nam ekipa igra leprsavo, kada zabijamo golove, stvaramo sanse, ali meni nema nista ljepse kada gledam Chelsea a znam da protivnik nam ne moze zabiti gol, ne mogu stvoriti niti priliku, ma nista. E to znaci da smo jaki, nedostajali su mi ti dani i utakmice.
Nisam gledao utakmicu nazalost. Drago mi je najvise zbog Havertza, gledao sam sazetak i cak u tome je maltene bio on najcesce.

Bravo ekipa, bravo treneru.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.