Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Liverpool (A) 04.03. (21:15)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da, jer je Tuhelov ljubimac
      23%
      4
    • Da, jer je Ä?ilvel katastrofalno odigrao proÅ¡lu
      5%
      1
    • Da, iz drugih razloga
      17%
      3
    • Ne, jer je Ä?ilvel fenomenalno odigrao proÅ¡lu
      17%
      3
    • Ne, iz drugih razloga
      35%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 57
  • Pregledi 2,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Stavio je cilvela i pretpostavio sam da hoce. Jedino ovaj dvojac na sredini, videcemo sta ce dobiti a sta izgubiti. Kontam kantea zbog alkantare al zasto jorginjo pre kove sem ako nije povreda.
Ne verujem da je mozemo drzati kao inace. Ipak immaju vise igraca u polju sposobnih za drzanje lopte. Kod nas samo Jorginjo i mount i kante + 2 beka koji tu nisu bas tako vicni. Pre verujem da cemo traziti loptu u prostor i da je verner zato u 11.

Ja rekoh da on igra sa 8 defanzivaca i 3 ofanzivca. Mada vidjećemo šta je zamislio. Možda i upali.

Ja rekoh da on igra sa 8 defanzivaca i 3 ofanzivca. Mada vidjećemo šta je zamislio. Možda i upali.

Klasicna utakmica pod Tuchelom. Borba za posjed, takticko nadmudrivanje ko ce vise beznacajnih dodavanja imati. Ali veceras je sve to nebitno, da je samo pobijediti nekako.

Da imamo dobrog centralnog veznog bilo bi 3:0. Konstantno djeluju napadaci odsjeceno od ostatka tima. Nadam se da ovi nece izjednaciti.

Kakve dvije lopte Kantea i Jorginha kod golova.

Jel predefanzivno? Nisu nas osutali u okvir gola, za dvije klase smo opasniji bili u prvih 45 minuta. Wernerov promasaj tacnije dodavanje golmanu necu komentarisati.
Ziyech u 56minuti van, čovjek je igrac manje na terenu.

Da imamo dobrog centralnog veznog bilo bi 3:0. Konstantno djeluju napadaci odsjeceno od ostatka tima. Nadam se da ovi nece izjednaciti.

Djeluje da je to problem, ali nebitno je da na petici imas i Essiena iz najboljih dana opet u formaciji gdje su samo 3 igraca ofanzivno orijentisana to ce tako izgledati.

Liverpul odavno nije losiji bio tako da se nadam da cemo ih ipak dobiti veceras. Sretno momci u drugom!

I drago mi je konacno da je stavio Wernera na centarfora. Nije lose odigrao poluvrijeme.

Dobro je. Nije savršeno, ali je dobro. Bolji smo i zasluženo vodimo. Oni su se našli u dvije gol-šanse, ali nisu znali da prime loptu. Malo još odbrana da se skoncentriše, da se ne dribla u petercu i da se ne zatvorimo skroz.

Ne moze biti savrseno kada igras protiv ekipe kakva je Liverpul. Nije da su toliko losi koliko ih mediji pokusavaju prikazati. Zasluzeno vodimo i bolji smo u prvih 45 minuta. Ne bi bilo lose ubaciti Odoija umjesto Ziyecha radi kontra napada. Sad ce oni krenuti na sve ili nista i tu ih moramo ufatiti na kontre. Imamo prostora koliko ti bog hoce.

Zasluzeno, dominirali smo i napadali cijelu utakmicu, to je ono sto zelim vidjeti u velikim utakmicama.
Disciplinovano prije svega. Takodjer odbrana na vrhuncu kada je koncentracija u pitanju, svaka im cast svima. Prisli gol7 nisu kako treba i imaju srece sto je samo 0:1...Ponisten gol i jos dvije odlicne sanse za Wernera, skinuta lopta da gol linije Ziyechu...

Svaka čast momci, imena koja su po meni majbolja bila

Christensen, Kante, Mount koji mi je ujedno i MOTM

Ostali svi odlicni jedino Ziyech ispod prosjeka
Bravo Tomase doktore. Preporodio je odbranu. Mogo je liv da plete mrezu 180 min ne bi dali gol. Koncentrisano angazovano uigrano u fazi odbrane. Svesno je u fazi napada trazio pas u prostor i dobilio je tu sa Vernerom. Nije bio toliko kritican ali onaj gol zaista ne razumem kako moze da se ponisti? Strasno.
Jedino nam he kriticno bilo to iznosenje lopte sa kanteom ali je preorao ceo teren i razbio im napad. Zasluzena pobeda nema sta, steta sto nije bila ubedljivija
Apsolutno zasluzena pobjeda. Mount i Christensen su za mene obojica igraci utakmice.

Sto se tice samog meca i taktike, sve pohvale. U prvom poluvremenu smo non stop prijetili, cak i kada nismo stvorili neku priliku bilo je situacija gdje je fali samo jedan pas da se stvori odlicna prilika. U drugom poluvremnu smo im cak i dali posjed i opet smo u par navrata bili opasni. Werner dva puts dobre sanse i jednom Ziyechu s gol linije skinuli.

Posebno bih pohvalio zadnju liniju. Igraju sa velikim samopouzdanjem, ne ispucavaju loptu bezveze i napamet osim kada za to stvarno nema potrebe. Veoma dobro su kontrolisali igru i odoljevali uspjesno na Liverpulov presing. Bez ikakvog problema.

Sve u svemu zasluzena pobjeda, cestitam igracima i treberu.
Odlično odrađena tekma, taktički skroz nadmudrio Kloppa. Zaslužena pobjeda bez dvojbe, bio sam skeptičan prije utakmice i kada sam vidio sastav, djelovalo mi predefentivno ali još jednom se potvrdilo kako ne mora biti, sve zavisi od pristupa utakmici. Bravo dečki, velika pobjeda

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.