Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Liverpool (A) 04.03. (21:15)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da, jer je Tuhelov ljubimac
      23%
      4
    • Da, jer je Ä?ilvel katastrofalno odigrao proÅ¡lu
      5%
      1
    • Da, iz drugih razloga
      17%
      3
    • Ne, jer je Ä?ilvel fenomenalno odigrao proÅ¡lu
      17%
      3
    • Ne, iz drugih razloga
      35%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[attachment=211:LivVChe-810x458.png]

Klop vs Tuhel 

Borba za top 4 i plasman u Ligu Prvaka se nastavlja. Idemo na noge direktnom rivalu koji se nalazi na samo bod iza nas. Pobedu možemo  da očekujemo s obzirom na to da je liverpul u loÅ¡oj formi - na poslednjih 5 utakmica 4 poraza i pobeda protiv slabaÅ¡nog Å efild Junajteda. TakoÄ‘e, Tuhel ne zna za poraz, pobeda protiv prvoplasiranog tima La lige Atletika i REMI protiv drugoplasirane ekipe Premier lige Man Junajteda daje nam nade da možemo da očekujemo povoljan rezultat protiv Liverpula. 

Ostavite svoje mišljenje u komentarima ispod.

• Odgovori 57
  • Pregledi 2,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

O utakmici nemam nikakvo misljenje.

O anketi i temi imam samo rijeci pohvale, svaka cast klicko!

Vrijeme je za prvi poraz.
Guzice bi dao da ove pobjedimo, namjrza ekipa u Premiershipu, Klopp licemjerno govno koje ne zna gubiti.

Ne bi dobro bilo kada bi izgubili, remi nije lose ostajemo ispred Liverpula, pobjeda nas lansira prema top 4 pozicijama. 

Kako god nadam se da cemo biti kreativniji prema naprijed u odnosu na neke prijasnje utakmice pa sta bude na kraju. 

Pod Lampardom smo uvijek dobro odigrali protiv Lpoola, doduše nismo imali sreće sa rezultatima ali igra je bila dobra većinom. Što se Lpoola tiče moramo iskoristiti to što su hendikepirani u odbrani, nadam se da se Fabinho neće oporaviti do četvrtka jer je on bukvalno jedini iole dobar stoper ovo ostalo je sve goli kurac, također nemaju dobroh DMF-a (holding mid-a) tako da bi ih i tu mogli ispreskakati.

Ono čega se plašim je naravno taj njihov jebeno brzi napad, mislim da bi formacija trebala biti sa 4 pozadi jer bi ova tri stopera lako mogla ispadati sa dugim loptama za Manea, Salaha te Firminha/Jotu... nešto slično kao što nas je Arsenal takario prošle sezone u FA Cupu, samo nabiješ loptu na Aubu i bude opasno. Sinoć također, te duge lopte mi se čine kao slaba tačka ove formacije jer stoperi stoje jako visoko kada imamo loptu. Kada na to dodamo da nam je i slaba tačka jak presing kada počinjemo napad, biće ovo jebena tekma.

Iako je Lpool u očajnoj formi ne treba se kurčiti, dosta su teži protivnik od Uniteda

Odoi ti na klupi a najbolji igrac uz mounta.

Ne baš, na obje krilne pozicije sam ga stavio ispod, tu u suštini nisam 100% siguran koga bi prije gurnuo jer ni Ziyech i Pulišić nisu u nekoj formi ali opet i jedan i drugi su klasa...

Danski Bekenbauer je najbolji trenutno, mora biti u postavi.
Jel se uopste oporavio Silva

Pisao sam o tome, mislim da je jako loš u paru i da je to jedan od razloga što ga je Lampard zakucao na tribine u formaciji sa tri stopera da ali u paru nikako. Zouma sa Silvom all day...

Vidi se i po formi Christensena, uvijek je najbolji bio kada je igrao u formaciji sa tri stopera a uvijek je bio odron u formaciji sa dvojicom pozadi

Ja bih isto za ovu utakmicu 433 ili 4231, uglavnom napao bih zato što su cirkus iza, ali sumnjam kako će se nešto suštinski mijenjati.
Nešto ovako bih Kepa, James, Silva, Zouma, Chilwell, Kovacic, Kante, Mount, Werner, Pulisic, Havertz

Ja bih isto za ovu utakmicu 433 ili 4231, uglavnom napao bih zato što su cirkus iza, ali sumnjam kako će se nešto suštinski mijenjati.
Nešto ovako bih Kepa, James, Silva, Zouma, Chilwell, Kovacic, Kante, Mount, Werner, Pulisic, Havertz

Ja bih isti tim samo Christensen umjesto Zoume. Mada nema od te radosti nista, ocekujem:

Mendy, Azpi, Christensen, Rudiger, CHO, Kovacic, Jorginho, Alonso, Werner, Mount i Giroud.

156988558_10159457846197259_686993245963

Opet facebook stranica briljira sa ovim slikama. Stvarno kako im ovo padne na pamet da urade.

Ovo je jedna od onih utakmica kada nije bitno ni ko je na terenu, ni koja je formacija, ni ništa. Bitno je samo da ostvarimo dobar rezultat. Naravno, poslije utakmice će uvijek biti rasprave o svemu, ali rezultat je najbitniji. U zadnjoj Conteovoj sezoni je bila situacija slična ovoj. Igrali smo protiv Liverpoola 3 kola do kraja u direktnoj borbi za 4. mjesto i prolaz u Ligu Prvaka. Tada smo pobijedili, ali smo sve prosuli lošim rezultatima protiv Huddersfielda i Newcastlea. Sada je ponovo bitno ostvariti pobjedu, ali je još bitnije nastaviti u tom ritmu.

Nekako su nam u zadnje vrijeme oni postali veliki problem, kao i Manchester United. Samo što su ovi puno bolji od njih, pa ti lakše padne poraz. Protiv Liverpoola mi i pokažemo nešto, ali nas opet pobijede. Sad su najranjiviji, nema ko im nije otkinuo neke bodove. Red bi bio i da mi uspijemo. Važno je samo da igramo svoju igru i da ne idemo na 0:0. Mislim da ovo ni ne može tako završiti. Bitno je da naša odbrana napravi manje gluposti od njihove, u kakvom god sastavu budu i jedni i drugi. I naravno, što manje povratnih lopti za golmane, vidjeli smo u prvom dijelu sezone kako nas mogu kazniti.

Nemam dobar predosjećaj također, samo da idemo hrabro pa što bude. Barem ne bi imali što zamjeriti
Jorginho Kante dvojac u sredini mi se ne sviđa, isto ziyech mi je upitan. Predefenzivno ovako na prvu, 3 ofenzivna igrača od 10, ne vidim kako ih možemo ugroziti

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.