Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Newcastle United (H) 15.02. (21:00)

11 član je glasao

1. 1. Koju biste formaciju postavili?

• 3-4-1-2
      9%
      1
    • 3-4-2-1
      9%
      1
    • 4-2-3-1
      72%
      8
    • 4-3-3
      9%
      1
    • 4-4-2
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

maxresdefault.jpg

Zadnji smo igrali u prošlom kolu, zadnji smo igrali sad u kupu i zadnji ćemo igrati u narednom ligaškom kolu. U ponedjeljak smo domaćini Newcastle Unitedu. Tu tražimo nastavak serije pobjeda koja bi nas u nekom scenariju mogla odvesti i na četvrto mjesto. Na zadnje dvije utakmice nismo pretjerano zadovoljni onim što su naši igrači pokazali, ali ko zna, možda trener jeste.

Newcastle igra jako dosadan i negledljiv fudbal. Jedna su od onih bunker ekipa koje se na skoro svakoj utakmici brane. Nedavno su izašli iz jedne serije od 9 utakmica bez pobjede i sad su opet nakupili neke bodove koji im garantuju opstanak na kraju. Protiv nas Bruce neće imati pritisak otkaza i moći će igrati nešto opuštenije. U prvom dijelu sezone im je protiv nas falilo puno igrača, a ni ovaj put neće biti kompletni. Povrijeđena im je komplet štoperska trojka (Schar, Lascelles, Fernandes) i daleko najbolji igrač ove sezone Wilson. Očekuje se Carroll ili Joelinton od prve minute i slanje dugih lopti, tako da će nam trebati dobar skakač poput Zoume. Imaju 2 nezgodna igrača Almirona i Saint-Maximina, ostalo nije toliko opasno.

Nagledali smo se svega protiv njih u zadnje vrijeme. Bilo je i ubjedljivih pobjeda i glupih poraza. Ja očekujem da ih pobijedimo, ali ne očekujem laganu utakmicu. Volio bih dosta ofanzivan sastav i kreativna rješenja kad dođemo na protivničku trećinu i da je lopta što manje kod golmana i odbrambenih igrača. U anketi sam stavio da odaberete formaciju. Znam da postoji još mogućih formacija, ali mislim da se sve mogu svesti na jednu od ovih 5.

Naredna sedmica je jako važna iz razloga što dosta ekipa iz vrha igra međusobno. Liverpool igra protiv Leicestera, a City će imati dvije utakmice u kratkom periodu sa Tottenhamom i Evertonom. Iako mi je prirodnije navijati za Leicester i Everton, mozak mi govori da je bolje da izgube.

Zelim samo da igraju Kova i Jorg. Vidjeli smo na sto to lici kada njih dvojica nisu na terenu.
Dosta je vise i Alonsa lijevo, hocemo Bena. Napad Werner mozda je vrijeme i da zabije.
Pulisic i ziyech ne znam koji je manje zasluzio priliku, zato bi ja Havertza stavio, zajedno sa Mountom.

Ma nek sve ove tekme direktnih konkurenata zavrÅ¡avaju X, najbolje bi bilo.. a do tad, mi moramo svoje zavrÅ¡avati, pogotovo ovakve tekme,  rutinski... Bilo bi dobro da ga Timo zabije pa kako tako.. Ukoliko ne bude Silve nisam za to da počinjemo sa 3 nazad, Å¡to se Danca tiče mislim da će biti dostupan jer su rekli da je problem sa Barnsleyem bio glavobolja..

Mislim da ce biti jako dosadna utakmica ali cu je svakako ispratiti kao i vecinu. Oni ce igrat bunker sa 3 bloka i ako ih odma nacnemo moze se desit da damo 3 do 4 gola. Imaju dosta povrijedjenih igraca, tako da ce se braniti jos jace. Pobjeda je imperativ jer bi se onda nasli na tom 4 mjestu ako se poklope rezultati. Sastav koji bih ja htio Mendi, James, Zouma, Rudiger, Chilvel, Jorginho, Kova, Pulisic, Mount, CHO, Werner znaci 4231, sastav koji ce najvjerovatnije bit: Mendi, Aspi, Danac, Rudi, Alonso,Jorg,Kova, CHO, Mount, Werner, Abraham 352. Samo pobjeda 1:0 makar.
Must win je bila i pre odigranih utakmica, a sad pogotovo posle kiksa ManU-a i poraza Liverpula

Vrijeme je da i mi kiksamo

Uz ovakav anti fudbal Tuchela, ne mozemo se uvijek provlaciti s pobjedama kakve smo imali do sad

• Autor

Najbitnije je da mi pobjeđujemo i ostali rezultati će nam se namještati. Kad gubiš nemaš nikakve koristi od ostalih rezultata. Dobrim rezultatima možemo biti i drugi na kraju, a ako ne bude onako kako mi zamišljamo možemo izvisiti za mjesta u Europi.

Kada je stanje na tabeli i u borbi za LŠ ovakvo kakvo je, to znači da ovo večeras moraš dobiti po svaku cenu.

Očekujem rutinski 2-0 ali ružno do bola.  

Ja bas mislim da cemo veceras biti ubedljivi i da je vreme da nekog otvorimo ranije. A posle ce vec biti lakse.

Sada vec mogu reci da mi se ne svidja ovo forsiranje Alonsa ispred Chilwela.

Sto je previse, previse je, Chilwell bio na klupi u kupu i sada opet na klupi. Tuhel kao da po iskustvu sastavlja ekipu, kakva je ovo selekcija u pm...

Ma nemam ništa pored Kepe, kad je već rekao da će svima pružiti šansu nek pruži i njemu. Navijam da je ne prokocka, ali ovo klupiranje Chillya i Zoume ne mogu shvatit.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.