Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Fulham (A) [16.01. sub.] 18:30h

8 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      100%
      8
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Tacno ovaj klub teba poslati u konferenciju da igramo sa Halifaxom i Wrexamom zbog svakakvih budala koje igraju za ovaj klub. Kad se sjetim Balacka, Esiena, Maloude, Drogbe, ljudi se bacaju pod loptu ova tocka sad jedva sa igracem vise uvalila neki go bezveze. Fulhamu zelim svu srecu da ostanu u ligu, zasluzili su.
Ova pobjeda mi je teže pala nego svi ovi porazi. Jednostavno ovako više ne ide
Bravo momci. Sranje od utakmice, patimo se bas puno da kreiramo sanse ali u ovako gustoj situaciji i losoj formi nasih 3 boda su jako vazna.

Idemo dalje.

Mora se Zorzinjo maknuti konacno iz kombinacija, pogotovo sad kad se mali Gilmour vratio. Vakat je.
Takodjer nadam se da ne razmislja ozbiljno s Azpijem, jer nazalost ga je vrijeme pregazilo za Premiership. Moze nekad uskociti jos ove sezone i to je to, zreo je za talijanske lige. Valjda se Reece vrati uskoro.

Odoi cini mi se hvata konacnu pravu formu, ali zato Werner tone i tone.
Kako jadna pobjeda, koja ce samo produziti agoniju.

Izlaz iz krize ce biti samo kada neznalica napusti klub. Da nije Cech u upravi davno bi letio, ali ga vjerovatno on jos drzi u igri.

Utakmicu i igru ne vrijedi komentarisati, niti igrace koji su igrali. Sve skupa jedna velika sramota, tolika da mi zao Fulhama.

Kunem se zivotom, Parker je 10x bolji trener od Lamparda. Covjek zna sta radi, al nema kvalitete u ekipi, a ova nasa neznalica ima top igrace, ali od njih pravi flopove, jer ne zna sta radi.
  • Autor

Očajno, jednostavno očajno. Igrač više protiv jedne od lošijih ekipa kada je defanziva u pitanju. Bukvalno sa igračem više nismo mogli prilike napraviti dok nismo poveli i dobili šansu za kontru. Na kraju hvala miljeniku Mountu za gol, najbolji igrač juče, najbolji igrač unazad nekoliko utakmica.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.