Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Fulham (A) [16.01. sub.] 18:30h

8 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      100%
      8
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kaze Lampard da su u protekle dvije sedmice radili jako i ozbiljno, te da mu je drago da je mogao da ih uigrava i slicno.

Dakle ocekujmo da se igraci vuku po terenu kao polumrtvi, jer su pregorili na treningu kao i uvjek do sada kada imaju sedmicu pauze izmedju utakmica.
Sretno momcima danas, idemo sad polako povratak u formu. Sve je otvoreno i dalje, ima jos pola sezone do kraja. Samo jako naprijed.

Kaze Lampard da su u protekle dvije sedmice radili jako i ozbiljno, te da mu je drago da je mogao da ih uigrava i slicno.

Dakle ocekujmo da se igraci vuku po terenu kao polumrtvi, jer su pregorili na treningu kao i uvjek do sada kada imaju sedmicu pauze izmedju utakmica.

Ako se to sto su uvezbavali zove abraham ili giru u spicu i verner po krilu dzaba mu sve. Slobodno moze da uzme igricu menadzer pa nek ih tamo uvezbava koliko hoce.
Otprilike kaznjava Zoumu zbog primljenih golova u proslim utakmicama, a Zouma najbolji u odbrani bivao i zbog njeg nismo primali jos vise.

Sramota je sta radi debil. Sramota.

Boji se za guzicu pa poceo starce forsirati u svim dijelovima terena, a debil ne konta da ko god je to radio bas tad je i dobio otkaz.

Jedva cekam vijest da je bivsi, pa makar 15:0 pobijedili. Dosta mi je vise njegovog debilizma.

Otprilike kaznjava Zoumu zbog primljenih golova u proslim utakmicama, a Zouma najbolji u odbrani bivao i zbog njeg nismo primali jos vise.

Sramota je sta radi debil. Sramota.

Boji se za guzicu pa poceo starce forsirati u svim dijelovima terena, a debil ne konta da ko god je to radio bas tad je i dobio otkaz.

Jedva cekam vijest da je bivsi, pa makar 15:0 pobijedili. Dosta mi je vise njegovog debilizma.

Oh wow.
Ja se nadam nekoj igri, pa da vidimo. Sastav kao sastav, najmanje bitan ako proigramo
Koje govno od igraca je ovaj Kovacic, samo prvom do sebe i to nije uspio napraviti tacan pas, nije ni cudo sto su ga se otarasili Real i Inter.
Stvorili smo tacno dvije sanse, imamo srece sto ne gubimo, onaj njihov se spetljao htio desnom pa udario lijevom nogom. Na kraju poluvremena crveni karton od kojeg ce najvise profitirati Lampard.

Skaro jel ti wow ovo sto gledas, ucero ti lampard

Ja kritiziram igru već više od godinu dana, daleko prije većine od vas. Samo mi se ne sviđa onaj tvoj stav prije utakmice, to je sve.

Inače opet smo baš loši protiv mrtvog Fulhama, čak su oni i bolju šansu imali

Ja kritiziram igru već više od godinu dana, daleko prije većine od vas. Samo mi se ne sviđa onaj tvoj stav prije utakmice, to je sve.

Inače opet smo baš loši protiv mrtvog Fulhama, čak su oni i bolju šansu imali

Ne uigravamo ekipu ti i ja, vec on. Ne postavljas ti igrace nego on.za sve je on zasluzan, rezultate nemamo, igra nam je najgora u ligi, cak i Burnley zna odigrat nesto, mi nista. Ne koristi mlade kao prosle sezone, evo i ova utakmica dokaz, sve sto je mlado i valja je na klupi.

Ma dosta mi ga je. Jos mrtvi Robinson dobi crveni, sad cemo pobjediti i ide hvalospjev Lamparda za ekipu, a bolje mu je da se ne pojavljuje pred kamerama, trebalo bi ga sram biti za ovo sto pruza.

Davno je za otkaza bio, davno.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.