Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17: Manchester City (H) 03.01. (17:30)

Istaknuti odgovori

ÄŒak ni forum ne gori, niko ne psuje majku silvi, lampardu, valjda smo navikli

nije bilo christensena, rudigera a ni jorginha. Tesko odlucit kome jebat mamu

Nismo goreg meca odigrali ove sezone ili mi se cini. Pulisic u prvom jedini probavao, samo neuspjesno i stvarao kontre za njih. Ziyech amaterski, Werner standardno. Odbrana koja je inace izgledala barem solidno protiv drugih ispadala k'o da igra alonso, rudiger, christensen i azpi.

Razocaran sam pristupom bas. Nismo znali kako treba da se ponasamo sa loptom, niti kako da se branimo kada su je oni imali.

Sto je najgore ovaj City nije uopste nesto posebno odigrao. Bukvalno malo jaci tim bi ih hladno dobio. Mi smo trenutno u tolikom kanalu, i sistemski i igracki, ne vidim kako cemo se iz ovog izvuci.

Pobjede protiv Moracambe i Fulhama mozda zamazu oci, ali sumnjam kako ce ista poslije toga biti dobro. 

Rastavili nas ljudi na proste faktore, ovo je bila igra macke i misa. Ova utakmica je najbolji dokaz kada neka ekipa ima trenera i sistem i na drugoj strani ekipa sa trenerom koji je izgubljen u vremenu i prostoru. 

Rastavili nas ljudi na proste faktore, ovo je bila igra macke i misa. Ova utakmica je najbolji dokaz kada neka ekipa ima trenera i sistem i na drugoj strani ekipa sa trenerom koji je izgubljen u vremenu i prostoru. 

Ajd makar promjeni nick.

Sto je najgore ovaj City nije uopste nesto posebno odigrao. Bukvalno malo jaci tim bi ih hladno dobio. Mi smo trenutno u tolikom kanalu, i sistemski i igracki, ne vidim kako cemo se iz ovog izvuci.

Pobjede protiv Moracambe i Fulhama mozda zamazu oci, ali sumnjam kako ce ista poslije toga biti dobro. 

City odigrao taktički savršeno, jedino su prvih 15ak minuta bili nestabilni. Daju nam loptu, stanu u odbranu i mi bukvalno ništa ne možemo uraditi, ni ovaj gol ne bi zabili da se nisu na kraju opustili. Kada odluče napasti, sakriju nam loptu, bukvalno po 5 minuta se ne spojimo sa loptom i lagano nam naprave ili priliku ili daju gol, na kraju smo i dobro prošli.

Što diablo kaže, možda i najgora utakmica ove sezone, odbrana očajna, kao iz prošle sezone, kod Azpija je puhalo, Silva očajan, Sterling nas uništavao, De Bruyne imao prostora more...očajno

Napad ništa novo, jedan igrač ima loptu, pelja je nešto, ostali stoje i tako

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.