Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: Arsenal (A) 26. 12. (18:30)

10 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda
      60%
      6
    • NerijeÅ¡eno
      30%
      3
    • Poraz
      10%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 69
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Stvarno smo na papiru mnogo jaca ekipa. Treba ih napunit do kraja. Samo da ne bude nekakav pickast nastup Lamparda jer za tim nema potrebe.
Ma vezni red nam je katastrofa, niko loptu ne zna da iznese Kante i Kovacic katastrofa, lopta stalno ide nazad a naprijed nista nismo stvorili.
  • Autor
Jako loše, ali nije mi iznenađenje. Na ovakvu igru niamo miti zaslužili bolje
Hahahaha, kakav si ti cirkuzant Lamparde da te raspali Arteta ubije sa 3 put slabijim timom. Idi treniraj ipsvic, roteram, ......svehotres od fudbala igramo
Ja bih lampsu dao otkaz pre kraja meca zbog ove blamaze. Pa koliko glup treba da budes da ne vidis neke stvari sabane engleski, idi i spasi nas tvoje ljubavi prema klubu.
Uvijek protiv Arsenala ovako neke levatine nam daju golcine. Xhaka sad zabi ko Messi, ovaj mali krenuo centrirati, predje mu preko noge i pogodi raslje preko golmana dvometrasa i eto rekao bi covjek da su nas rasuli a egal utakmica cijelo vrijeme.
Reece dosta sjebao kod prvog gola, onako penal pokloniti je bas lose. Neiskustvo.
Nadigrali su nas, zatvorili su nase napade sto i nije tesko, stvorili vise sansi, mi u gol sansu nismo usli. U prevodu apsolutno zasluzeno.
Al kad imas trenera koji bi i kliker pokvario onda je sve jasno.
Ma da je 0 0 mi smo qrac a ne 3 0.

Nema igre nikakve. Ubacaji sa krila u 16 i to je to.

Ako ti je vec to igra. Ubacis zirua koji je specijalista za to s ne u nas sve kontra
Pa i sa zururom isti kurac. Koliko smo golova dali glavom a ekipa smo koja je najvise cetrirala i to dobri centarsutevi (ne racunam prekide)? Verner vracen na fabricka podesavanja, havert 2 na 18 godina.Sprcas toliko para u tim. Zalosno.
Neresno puna kapa protiv aston vile koja ubi sa igracem manje kristal palas. Poraz od sitija i cao ligo sampiona.
Ma citava ekipa danas izgleda lose a razlog jeste sto ni oni sami ne znaju sta trebaju da rade.

Pred kraj pulisic uzeo loptu u svoje noge i poceli smo licit na nesto a nevjerujem da je lampard tu sta rekao.

Ne izvlace se igraci, uvijek se ceka lopta kraj aut linije. Kad james ima loptu desno mu se otvara desno krilo a lijevo u sredi nema nikog. I sta ces izkombinovat?
Dodaj desno. Ide trci prena korneru i ubacuje il je vracaj jamesu nazad.

Umjesto da i ovaj lijevo trazi loptu pa da se izbaci 1-2 igraca.

Znaci nista ja ne vidim da se kombinuje.

Ovo nije do igraca. Ovo je do Lamparda, ne znam sta im govori al sta god je nije dobro

Moj ljubimac Kai večeras tri puta sam na rubu 16terca ali ne vidi ga niko ili ne želi da ga vidi jer tobože ne može se tako gol dati nego mora lopta na krilo/bek pa centaršut. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.