Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: Arsenal (A) 26. 12. (18:30)

10 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda
      60%
      6
    • NerijeÅ¡eno
      30%
      3
    • Poraz
      10%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

0_Arsenal-Chelsea.jpg

Kreće ludilo u Premiershipu, na Boxing Day idemo u goste gradskom rivalu. Rekli bi sa nikada boljim šansama jer Arsenal ima valjda najgoru polusezonu ikad. U katastrofalnoj su formi sa već 8 poraza u 14 kola, teško im se išta pozitivno može naći. Uz to sve, igraju u kupu protiv Cityja, tako da ćemo biti i odmorniji od njih.

Nama je mogući povratak Reecea i Ziyecha, za Chilwella treba vidjeti koliko je ozbiljna povreda. Vaša očekivanja?

• Odgovori 69
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bio bih jako razočaran kada bismo ovdje pokazali pristup kao protiv Manchester Uniteda ili Liverpoola, te djelimično protiv Tottenhama. Želim da se napada, grize i melje protivnik. Oni nisu ni u kojem slučaju ekipa koje se trebamo plašiti. Znam da smo gubili od najgorih verzija svakog kluba u ovoj ligi, ali barem Arsenal nije bio toliki problem u ligi u zadnje vrijeme. Ako mislite da mi nemamo nikakve napade osim po strani, onda trebate pogledati Arsenal. Oni su gori od nas. Protiv Evertona tandem u veznom redu nije imao nikakvu svrhu. Nisu primili skoro nijednu loptu u zonama u kojima bi trebali. Svaki napad započinje beskonačnim dodavanjem Lena sa štoperima i bekovima koje analitičari sa engleskih televizija nazivaju "waste of time"-om. Tu se mora izvršiti kvalitetan pressing. Jedan su od najlošijih napada lige, samo su velesile od Burnleya i Sheffielda dali manje golova. Defanzivne brojke su relativno bolje od ofanzivnih. Ni to nije bajno, ne primaju više od 1-2 gola jer protivnici nemaju potrebe da zabiju više. Jedan je često dovoljan za pobjedu. Igraju 3-4-3 sa desnim wing-backom koji ne zna aut da izvede. Ta čuvena taktika po bokovima se svodi na beskonačne neupotrebljive centaršuteve Williana i ostalih u ekipi koja nema nijednog dobrog skakača u napadu. Svašta ja napisah loše o njima, ipak treba imati na umu da u timu imaju igrače koji mogu nekad nešto dobro i da urade. Recimo Pepe da zabije 2 slobodnjaka na jednoj utakmici. Ne treba ih podcjenjivati, ali ne treba se ni plašiti. Nisu slučajno na poziciji na kojoj jesu. Oni će da igraju protiv nas na 0 i to je sigurno, do nas je hoćemo li preuzeti više rizika. Nadam se njihovoj pobjedi nad Cityem u kupu da opet pomisle da su ozbiljan tim i da Arteta ne dobije otkaz do naše utakmice.

Samo da kazem subota Arsenal a u ponedjeljak odmah aston villa.

Nadam se da je sa chilwellom sve oke pa da bude spreman za ove naredne utakmice.

I ponavljam jos jednom.

Ovi ako nas pobjede, imamo jedan dobar razlog za samoubistvo

Vrijeme je da i Arteta uzme na nekom bodove.

Bojim se da si u pravu, sto je najgore ne bi me iznenadilo da primimo neki otpadak i da bude patnja kao protiv Evertona i Wolvesa.

• Autor
Samo ne želim gledati neki oprez i igru na neriješeno, dosta mi je toga. Napasti pa što bude

Samo ne želim gledati neki oprez i igru na neriješeno, dosta mi je toga. Napasti pa što bude

I ja to ne bih podnio. Tad bih opleo po Lampardu ko nikad do sad.

I ja to ne bih podnio. Tad bih opleo po Lampardu ko nikad do sad.

držim te za riječ :D :D :D

kakvo ce to samo biti takticno nadmudrivanje dva wannabe trenera

Ako ne bude Aube, stvarno ne vidim ko bi iz Arsenala mogao napraviti problem nasoj odbrani

willian je u celziu igrao uvijek najbolje protiv celzia. Tako da se njega trebsmo pripazit
Poznati smo po tome da ekipe prekidaju neke negativne serije upravo protiv nas. Ocekujem isto i u subotu, Arteta spasava posao.

Realno tesko je ocekivati neku igru i dobru utakmicu. Daj pobjedu bilo kakvu jer obojica masterminda ce taktizrati, jedan u zestokoj krizi, a drugi tek upao u krizu.

• Autor
Isto radije bih da izgubimo ovdje u nekoj želji, nego da iskrumpiramo neki X u nekoj taktičkoj utakmici na bod
  • Autor
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1342870288086667265?s=19
Barem je jamea unutra, sretno i samo hrabro

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.