Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: West Ham (H) 21. 12. (21:00)

11 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda
      36%
      4
    • NerijeÅ¡eno
      36%
      4
    • Poraz
      27%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dobijaju second ball al svaku. Ne znam jel do terena ali koji je kurac vecini igraca, stalno se klizu, imaju problema sa kontrolom lopte, sa prijemom. Jebemu majku ovo je meni jedno od losijih poluvremena.

Ne znam sta je Werneru ali ovo je zabrinjavajuce.
Ne znam sto neki prozivaju Jorginha, covjek odigrao poluvrijeme bez greske.
Odigro bez greske, prodo loptu Bowenu hahah.

Onih 15 minuta sto smo odigrali Jorginho i Mount najbolji.Ostatak poluvremena nas nema nigdje, Werner jos jedan zicer.. Saće počet priča kako mu fali Njemačka i opet se poseri na napadača..
Ovo sta Werner igra je ocaj zivi. Zreo igrac, nije ni mlad a ko amater djeluje.
Silva daleko najbolji.

Ma za pass mastera je prica prepricana, ne radi se tu o direktnim greskama vec generalno kad covjek igra ljudi ti pregaze i pretrce sredinu, siluju te svi redom. To je i veceras slucaj.
Ma ovo se cisto nafaka vratila iz prethodne 2 utakmice, gdje smo igrali puno bolje i nismo zasluzili poraz a izgubili. Al igra je generalno bila bas ocajna, neki igraci su kao totalni amateri izgledali.

Sve pohvale za Thiaga Silvu, covjek zasad igra profesorski. Bas pametno postavljanje, uvijek na mjestu, istrcava na vrijeme, koristi iskustvo a nikog ne podcjenjuje. Zasad bas onako klasa. Kako je lijepo imati inteligentnog igraca pozadi nakon Luiza, Ridigera i ostalih seklemezina.
  • Autor

Eto nakon 2 poraza protiv ovih, konačno da ih i dobijemo. Igra loša, valjda će biti bolje

A lako je moglo da se razvije mec skroz suprotno. Puno kikseva na nasoj polovini. Jorginjo 2 3 puta samo. Dobro da ga he uzveo jel bi primili gol preko njega. Verner je u igromnom kanalu. Covek nijednu ali ama bas nijednu korisnu stvar nije odradio. Sem slucajne asistencije. Tijago klasa.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.