Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Wolverhampton vs Chelsea 15.12. (19:00)

8 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda
      75%
      6
    • NerijeÅ¡eno
      0%
      0
    • Poraz
      25%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma i ovaj Kante i Kovacic su goli kurac, ne znaju da prime loptu, pa brdo kornera smo svaki putna prvu stativu ljudi ociste bez problema, gledo sam aut ne znamo da izvedemo, za nas je Totenham i Liverpol svemirski brod.

Igra ista kao i prethodno kolo, ništa novo. Mount, Havertz i Werner baš loši. Al općenito očajno igramo opet, nismo zaslužili bolje

Danak pogresnoj transfer politici. Spucas u ifanzivu 150 milki i dobijes to da je Odoi pele za vernera i havertza.
Razumljivo je da ekipa padne u ovom ritmu al bas zato dajes pare da te neko vadi iz ovakvih sranja kad ne ide.Glupost veka da kupis dva igraca da ih guras gde ne mogu. 150 bacenih miliona. Strasno
Nisam mogao gledati utakmicu al vidim da je dobro sto nisam. Pa je mogu da vjerujem. Mozel mi neko napisati u kratko sta je razlog. Jel do Lamparda ili su igraci opet individualno bili prelosi?

Nisam mogao gledati utakmicu al vidim da je dobro sto nisam. Pa je mogu da vjerujem. Mozel mi neko napisati u kratko sta je razlog. Jel do Lamparda ili su igraci opet individualno bili prelosi?

Preslika igre kao protiv Evertona ukratko

Imao nekog vrlo dosadnog posla pa sam gledao malo u laptop, malo u TV. I taj dosadni posao se čini zanimljiv u poređenju sa utakmicom.

Koga kriviti? Krivi i igrači i trener jer niti ima sistema niti ima individualnih kvaliteta da se makar nešto od toga nadomjesti.

Najbolji komentar na utakmicu, citiram profesora istorije u osnovnoj školi: "A Bog vas jebo jeste nezainteresovani".

Celzi odavno muku muči sa igrom i idejama u napadu, od druge sezone Mourinha tačnije, tupi smo prema naprijed, nikakve ideje nemamo, nikakvih akcija. Pod Konteom smo brzo pročitani, Sarija isto ne treba posebno komentarisati....

Ograničene kretnje i akcije u napadu, nista prepoznatljivo nemamo, jedino tu kontru i polukontru kada su brzi igrači na terenu Werner, Pulisic, Odoi u kombinaciji sa nekim veznjakom koji zna da povuče loptu Kai, Kova, Mount... Sve ostalo u napadu je goli kurac, protrcavanja bekova i centarsut

• Autor

Meni je naša igra u prvih 60 minuta bila okej. Mi smo kontrolisali situaciju, mi smo više napadali i više je mirisalo na naš drugi nego njihov prvi. Nakon što smo primili taj nesretni gol sve je krenulo nizbrdo. Oni su nas izubijali zadnjih 20-30 minuta tako da mi nismo znali gdje se nalazimo. Skrenuo sam pažnju, ima na ovoj temi na prvom komentaru stranice br. 2, da Wolverhampton uvijek igra bolje u drugom poluvremenu. Tako je bilo i ovaj put, sačuvali su više snage za kraj i došli su do pobjede. Jedan od razloga zašto nam je nestalo snage leži u činjenici da smo odigrali puno više utakmica u istom vremenskom periodu u odnosu na njih. Mislim da se trebala obaviti i ta treća izmjena i da barem ubacimo nekog svježeg igrača, pogotovo nakon što dvostruka izmjena obavljena ranije nije uspjela.

Nekom je trebalo 90 minuta da skonta da Pulišić treba napadati po lijevoj strani na Semeda. Jednom ga je napao i iznudio je žuti karton. Njegov povratak na teren je jedina pozitivna stvar vezana za ovu utakmicu.

Nekom je trebalo 90 minuta da skonta da Pulišić treba napadati po lijevoj strani na Semeda. Jednom ga je napao i iznudio je žuti karton. Njegov povratak na teren je jedina pozitivna stvar vezana za ovu utakmicu.

Pa Pulisic je lijevo i poceo, zato smo u prvom napadali vecinom s te strane jer je decko jedini igrao direktno i isao okomito prema golu.
Tako je bilo sve do polovine prvog poluvremena kad je Werner dosao i bukvalno otjerao Pulisica desno da bi oni zamijenili strane.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.