Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage Chelsea FC vs FK Krasnodar (08.12) [21:00]

Golman 16 članova je glasalo

1. 1.

• Edouard Mendy
      12%
      2
    • Kepa Arrizabalaga
      43%
      7
    • Wilfredo Caballero
      12%
      2
    • Petr Cech
      18%
      3
    • Karlo Žiger
      12%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nema igre kad na krilima igraju 2 vezna igraca. Ocekujes od igraca 1,90 da dribla i bude prodoran 1 na 1. Haverc mora u sredinu, Billy na zadnjeg a Jorginho napolje za Pulisica.

• Autor

Nema igre kad na krilima igraju 2 vezna igraca. Ocekujes od igraca 1,90 da dribla i bude prodoran 1 na 1. Haverc mora u sredinu, Billy na zadnjeg a Jorginho napolje za Pulisica.

Ili, pazite sad, Marcos Alonso unutra i onda on ili Emerson na krilo.

Polako Wisey, nebitna utakmica totalno. Bolje da Anjorin igra i stopera nego da se Pulisic povrijedi. Totalno nebitna utakmica, al totalno.

Polako Wisey, nebitna utakmica totalno. Bolje da Anjorin igra i stopera nego da se Pulisic povrijedi. Totalno nebitna utakmica, al totalno.

Ma naravno, ali krivo mi radi Haverca. Opet ce biti kako nije nista uradio, a igrao krilo.

Gdje Odoi mali, povrijedi se bas kad ga treba ekipa

Ovo mora drugi sastav moci dobiti. Sramota je 1:1 kuci protiv Krasnodara.

Abrahamu treba neko reci da nema tehnike, i da igra sto jednostavnije fudbal. Pridji, ostavi loptu, odigraj odmah i bjezi naprijed. Cim pocne filozofirati on nesto s loptom, izgubljena je.

Za malog Gilmoura nesto najgore sto mu se moze desiti je da uci od Jorginha. Primjetio sam pogotovo drugo poluvrijeme sve sigurica pasovi, povratne ili prvom do sebe. Dok je Anjorin rastao tokom utakmice, stalno bio okomit, direktan, gledao naprijed. Nije ga trebao vaditi Lampard.

Havertz ili nek mu igra veznog ili nek ne igra nikako. Nema on sta traziti na krilu, smijesno izgleda.

Al otkud odjednom ta prica za Havertza a u Leverkuzenu je igrao i krilo i veznog i napadaca. Slazem se i ja, nije za krila ali nema pozicija veze sa prijemom lopte ili obicnim pasom.

Danas doduse nije ni bio toliko los. Samo Mount je za njega Iniesta.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.