Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage Chelsea FC vs FK Krasnodar (08.12) [21:00]

Golman 16 članova je glasalo

1. 1.

• Edouard Mendy
      12%
      2
    • Kepa Arrizabalaga
      43%
      7
    • Wilfredo Caballero
      12%
      2
    • Petr Cech
      18%
      3
    • Karlo Žiger
      12%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ucl-breaking-news.jpg

Nakon 5 utakmica smo osigurali prvo mjesto i prolaz dalje u grupi Lige Prvaka. U goste nam dolazi Krasnodar koji je također ispunio svoj cilj i osigurao treće mjesto pred posljednje kolo. Obje ekipe su rasterećene i očekuje se da ovu utakmicu iskoriste da odmore najvažnije igrače i daju priliku onim igračima koji su imali manju minutažu tokom sezone. Ovo nam je možda i najnebitnija utakmica u sezoni i očekujem što "slabiji" sastav, tj. što više promjena u odnosu na meč sa Leedsom. Rezultat je svakako u drugom planu, ali mi navijamo za ovaj klub i uvijek se nadamo pobjedi. Sastav koji bih volio vidjeti:

BILO KO

Azpilicueta Tomori Christensen Emerson

Gilmour Jorginho

Hudson-Odoi Havertz PuliÅ¡ić

Abraham

Ne znam ko je uopšte registrovan za ovo i ko uopšte trenira sa prvom ekipom, ali ako imamo na raspolaganju Anjorina ili njemu slične, što da ne. Da bude pravi academy day.

Sto vise igraca rasteretiti.

Azpi, Emerson, Christensen (mada bih volio da Tomori bar koji minut zaigra), Rüdiger, Gilmour, Jorginho, Abraham i Odoi ce svakako igrati. Jos dvojica fale i tu bih radije stavio neka dva akademca nego gurao Havertza i Pulisica.

Hudson Odoi Havertz i Pulisic trojka iza napadača, Havertz bi mogao da odigra dobro te da digne malo samopouzdanje, Pulisic da odigra 60ak minuta da uđe u takmičarski ritam

Iza njih Billy i Jorginho ili Kova, mada mislim da će Billy na klupu

Odbrana Azpi i Emerson bekovi, stoper Tomori i neko od ubleha

KEPA WILL BE BACK !

Ma ja ne bih Kepu vise nikad na gol stavio, ni u nebitnim utakmicama. Strah me nekog niza losih rezultata, prosto covjek je peh, unjet ce neki nesrecu u ekipu.

Meni je peh kad čitam ovakve komentare. Ohanite malo sa tim hejtom.

Što se mene tiče neka izvede prvu kao da je bitno i onako će se ovo igrati na pola snage.

Joni Sins
Aspi Tomori Rudiger Emerson
Jorginho Gilmor
Odoi Haverc Pulisic
ZIROKOPTER AAAA!
Dugo smo i imali sva krila na raspolaganju, Ziyech i CHO out, obojica povreda tetive, ponovo smo na jednom klasničnom krilom igracu tj Pulisicu. Tako da Pulisica maksimalno isključiti iz ove utakmice..
Kako jednostavno i efektivno igraju Gilmour i Anjorin, neki od ovih starijih igrača bi se mogli ugledati na njih. Anjorin nije imao puno loptu u nogama, ali svaki put je dobije napravi nešto dobro. Idemo u drugom zabiti još jedan za pobjedu.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.