Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Newcastle United (A) 21.11. (13:30)

9 članova je glasalo

1. 1.

• Werner-Abraham-Ziyech
      55%
      5
    • Pulisic-Werner-Ziyech
      44%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Već je jasno da se ne isplati gubiti živce oko njegovih izostanaka jer prosto to je realnost da je to staklen igrač, vidimo npr. slucaj Dembelea u Barceloni, isti slučaj, odigra utakmicu dvije i opet povreda. Opet teško je biti ravnodušan jer je u pitanju jedan od naših najvažnijih igrača, igrač koji predstavlja udarno oružije u napadu, da je Drinkwater u pitanju pa ko ga jebe..

Ne znam hoće se to ikada popraviti a njim, ostaje za nadati se. Ono što je dobro što imamo širine, možda i najviše od svih.
Za sutra očekujem ovako nešto: Mendy, Reece, Zouma, Tomori (biti će Christensen), Chilwell, Kante, Kovacic, Mount, Ziyech, Werner, Abraham.
Najviše očekujem od Ziyecha

taj sam.

Izgubio sam jednostavno nadu u njega. Nadat se odoiu da razvali pa krene igrat il nek dovose to lijevo krilo sto prije.

Mi baš imamo širine i krilo je bespotrebno, pošto Werner to isto pokriva. Jedino u slučaju da CHO ode kao što si rekao

Mi baš imamo širine i krilo je bespotrebno, pošto Werner to isto pokriva. Jedino u slučaju da CHO ode kao što si rekao

Wernera nikako na krilo ili neka igra odma iza Abrahama ili umjesto njega.Zabija golove, ali je odsjecen od ostatka ekipe. Nije dribler,nema dobre centarsuteve nema sta na krilu da radi.

Sto se tice sutra, bice gusto 2-1 pobjeda, Ziyech vodi šou.
  • Autor
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1330111498467880961?s=19
Točan sastav kakav sam i prognozirao gore, zadovoljan sam
  • Autor
Meni ovo nije bilo loše, solidno poluvrijeme. Malo smo predaleko od gola u tom posjedu i fali malo prodornosti po krilima, tu bi Pulisic dobro došao. Ali i tako stvorili smo neke šanse i trebali smo zabiti 2 komada, ovako je neizvjesno. Werner i Abraham morali bolje završiti, ali što je tu je
  • Autor
Vrlo dobro, kontrolirano i rutinski. Baš timski na nivou, a ponajbolji su mi bili Zouma, Kovacic, James i Kante. Trebalo je zabiti koji više, ali nećemo se žaliti

Mora to jos bolje ali bitno je da se i bodovi uzimaju. Ima tu obecavajucih stvari, danas su mi cak i rezerve razigrano djelovali.

Najvaznije protiv nama gadnog protivnika na strani pobjeda i nastavak niza. Sad idu 3 meca gdje ce se vidjeti kako stojimo protiv jacih i pod pritiskom.

Imamo dobar omjer zabijenih/primljenih 22/10, da smo imali Mendija od pocetka, imali bi dosta manje primljenih i jos bolji omjer.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.