Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Newcastle United (A) 21.11. (13:30)

9 članova je glasalo

1. 1.

• Werner-Abraham-Ziyech
      55%
      5
    • Pulisic-Werner-Ziyech
      44%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

plnewcastlechelseawk23.jpg

Poslije pauze za repku vraćamo se klupskom nogometu sa popriličnim optimizmom. Gostovanje kod Newcastlea nikada nije jednostavno ali očekujemo nastavak dobrih rezultata i pobjedu. Sa pobjedom ovdje možemo napredovati na tablici i možda biti u top 2, pošto ovi ispred nas svi redom ili igraju međusobno ili imaju teške dvoboje.
Također, nadamo se povratku Pulisica i Havertza. Valjda ostali neće pokupiti nikakve ozljede u repkama.
Gledo sam newcastle proslu utakmicu. Pa ljudi su komedija. Bolju igru ima Fulham. Nisam ih mogao gledat do kraja pa sam ugasio utakmicu.

Protiv nac ce to izgledat ko prajm barceloba :D

Gledo sam newcastle proslu utakmicu. Pa ljudi su komedija. Bolju igru ima Fulham. Nisam ih mogao gledat do kraja pa sam ugasio utakmicu.

Protiv nac ce to izgledat ko prajm barceloba :D

Oni već godinama nemaju nikakvu igru i iz ničega dolaze do golova. Prošle godine pola golova dali iz nekih prekida, iz ničijih lopti, u sudijskim nadoknadama itd. Tako će igrati i protiv nas, tako su i igrali prošle sezone i dali nam gol u 95. minuti iz prvog šuta u okvir. Samo trebamo povesti na vrijeme i ne bi trebalo biti problema. Sada kada smo bolji u skoku nego ranije i bolji u prekidima ne bi nam trebali praviti puno problema na taj način.

Zanimljiv mi je Newcastle, posto sam ih preuzeo u Fifi 19 nakon sto sam 3 sezone proveo u Kashimi Antlers, pa sam i od Newcastlea napravio mašinu. :D

Wolff

Imada - Sule - De Ligt - Pezzella

Weigl

Mazaki Havertz

Fujiwara- Sarr

Klein

Sastav koji bih izneo protiv Chelseaja u Fifi. :D

Mrzim mečeve protiv Njukasla.
Poslednji put smo ih dobili kako treba jos 2018e u Fa kupu(3-0),posle toga sve neko mučenje sa njima.
Dobili su nas dva puta u poslednjih 5 meceva, što je zabrinjavajuće s obzirom na razlike u kvalitetu.
Njima su najbolji igrači Vilson i St Maximin, s tim da je ovaj drugi povredjen.
Ove sezone ih nisam pratio tako da nemam pojma kako i sta igraju ali to i nije toliko bitno jer koliko god da su se raspadali imali smo problema sa njima.
Ipak nadam se da će ovaj put biti lakše.

Ako bude Silva igrao dobijamo ih lagano uz clean sheet. U suprotnom ocekujem probleme, jer bilo ko od dvojca Rudiger ili Christensen ukoliko budu igrali uz Zoumu, to ce biti haos. Tomorija ne spominjem jer znam da nece igrati. Jos ako i Chilwell ne bude spreman, uz neigranje Silve, ocekujem patnju.

Kao što kaže Whisp, mrzim utakmice protiv Newcastla, posebno gostovanja, ovo je jedno od gostovanja za koje znaš da će biti problem čim izađe raspored za novu sezonu, bez obzira na formu. Gubili smo tamo i kada smo bili i organizovaniji i jači, tako da ovdje nista nije iznenađenje, dok recimo Arsenal(ili sam ih s nekim zamjenio) ili City tamo pobjeđuju kako god odigrali. Ono tipa Pappis Cisse, Ayoze Perez, Gouffran i slični se pretvore u nezaustavljive zvijeri, ali to je vec tradicija.

Mislim da je ključ u samom ulasku u utakmicu, ako nas odmah krene super, ako se uđe u neku tijesnu utakmicu Newcastle je tu u prednosti, prosto tradicija je na njihovoj strani kada su takve utakmice u pitanju.

Što se sastava tiče o tome se moze pred samu utakmicu jer nikad ne znaš koliko ce nas ova jebena reprezentativna pauza sjebat i ko ce u kakvom stanju doći, Chilly je vec prva žrtva..
Ma igrat ce Chilwell, evo danas vec odradio trening sa Engleskom. Vjerovatno ce biti postedjen utakmice protiv Islanda ali djeluje da nije ozhiljnije povredjen.

Btw, Ziyech jebe mame i po africkim terenima, danas opet gol i asistencija.
Dobro sto se tice Pulisica stvar je jasna, jednostavno kvalitetan igrač ali isto tako sklon povredama, ispostavit ce se na kraju igrač na kojeg se ne mozes osloniti jer frajera jednostavno nema. Sjeba se na zagrijavanju iz nicega, onda kao bice spreman za Rennes, a na kraju propusti i Rennes i Sheffield i evo nema ga ni posle ove dvije sedmice, kovati neke planove oko njega stvarno nema smisla..

Mendy

James Zouma TOMORI HAHAHAHA  Chilwell

Kante Kova

Ziyech Mount CHO

Werner

Ne treba Abrahama ostavljati na klupi sad kad je usao u golgetersku formu. Sve dok napadaca ide, treba igrati. Ne ubijati mu momentum.

Pa ovaj Pulisic nikad nije spreman. 

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1329418519101005826?s=20

• Autor

Å ta je sa Havertzom, je li ozdravio?

Trenira individualno, ali nije spreman zbog kao fitnessa, biti će za iduću

Pa ovaj Pulisic nikad nije spreman. 

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1329418519101005826?s=20[/size]

bit ce dobro ak skupi 10 utakmica u PL

Dobro je neko napiso, bolje Grealish koji je malo losiji da igra svaku utakmicu nego Pulisic koji je bolji da igra svak 10-tu utakmicu.

Nevjerovatno mi je zaista kako mu se to desava. Daleko nas najbolji igrac kada je zdrav, steta zaista. Opet ce doci neko i okriviti Lamparda za ovo i nacin treninga, medicinski tim ili koga vec drugog, a ustvari u pitanju je individua sklona povredama.

• Autor
Strah me kiksa sutra, oni nas uvijek napate. Valjda mi neće upropastiti vikend nakon čekanja zbog reprezentacijske pauze
Bilo bi lijepo pratiti ostale utakmice sa prvog mjesta na tablici, pa onda gdje završimo. Moguće da bi bili na 2. poziciji ukoliko pobijedimo
Znači sutra nema Pulisica, vjerojatno Havertza, Silve. Što je sa Chilwellom?
Vidim da je objavio slike sa treninga Chilwell, valjda bude

Dobro je neko napiso, bolje Grealish koji je malo losiji da igra svaku utakmicu nego Pulisic koji je bolji da igra svak 10-tu utakmicu.

Nevjerovatno mi je zaista kako mu se to desava. Daleko nas najbolji igrac kada je zdrav, steta zaista. Opet ce doci neko i okriviti Lamparda za ovo i nacin treninga, medicinski tim ili koga vec drugog, a ustvari u pitanju je individua sklona povredama.

Već je jasno da se ne isplati gubiti živce oko njegovih izostanaka jer prosto to je realnost da je to staklen igrač, vidimo npr. slucaj Dembelea u Barceloni, isti slučaj, odigra utakmicu dvije i opet povreda. Opet teško je biti ravnodušan jer je u pitanju jedan od naših najvažnijih igrača, igrač koji predstavlja udarno oružije u napadu, da je Drinkwater u pitanju pa ko ga jebe..

taj sam.

Izgubio sam jednostavno nadu u njega. Nadat se odoiu da razvali pa krene igrat il nek dovose to lijevo krilo sto prije.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.