Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Sheffield United (H) 07.11. (18:30)

10 članova je glasalo

1. 1.

• Jorginho-Kante
      10%
      1
    • Kante-KovačiÄ?
      80%
      8
    • KovačiÄ?-Jorginho
      10%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mnogo bolja igra bez Havertza koji još ne shvatam kakav je tip igrača.
Werner igracina. Moze profulati jedan zicer ali drugi zabije da golman ne vidi loptu.
Ziyecheva ljevica vrijedna 100 miliona. Gađa gdje treba.
Chilwell besprijekoran. Kako nam samo ta lijeva strana izgleda sigurnije sa njim.
Dobra utakmica, najvise mi se svidja sto smo vrlo brzo uspjeli preokrenuti rezultat. Kao sto neko rece, prošle sezone nam nije to uspjevalo.

Odbrana vrhunski igra, stvarno smo uboli sa svim pojačanjima nazad, Mendy Silva, Chilwel fenomenalni, narocito prva dva, dok Zouma te James ih prate, opet kažem odbrana nam je vrhunska.

Vezni red trkacki jak i na momente lijepo igra, ali većinom je veoma spora igra, tj sporo iznošenje lopte. Kante dodje do naših stopera, preuzme loptu, ali onda Mount i Kova kao da su otišli s terena, nigdje ih. Mora se to bolje uigrati, vise kretnje i brze igre nam treba. Mount to moze, vjerujem da ce i Havertz se popraviti.

Naprijed Tammy igra dobro, zabija golove trudi se, Werner takodjer iako ne igra kao napadač, nije za krila ali ima strasno kretanje i često se nađe u gol sansi.

Ziyech. Naše najveće pojačanje, to sam rekao i prije početka sezone, tvrdim i sada. Jos mu fali utakmica da dodje na svoj nivo, ali i ovo sto pruza je nevjerovatno. Fenomenalnog igrača imamo i jedva čekam nove utakmice Chelseaja da uživam u njegovoj igri.
  • Autor
Ovo je bilo vrlo dobro sveukupno, krenuli smo bolje konačno, jedino mi šteta ove pauze sada dok smo u jednom dobrom naletu

Jebeni McGoldrick je u životu svome u PLu samo nama golove zabio, majku mu jebem.

Napokon gaženje protivnika u svakom smislu, red je bio, iznenađen sam.

Ziyech master ! 

išao sam baš gledati...nama 3 i logično arsenalu jedan...puj, jebem ti familiju kako uvijek tako neki bogalj baš na chelseaju obara neke uroke, rekorde, nizove itd

strašno 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.