Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Chelsea vs Rennes (04. 11. '20 21:00)

Istaknuti odgovori

Tebi je trenutno svako bolja opcija od Franka.

Jel bolja zato što ne želim da živim u iluziji? Dobio sve i opet igramo isto.Igrali Werner i Havertz samo i frajer prodaje neku šuplju:  "Treba vremena igračima da se uigraju." Igrači su klasa, to se vidi Werner nije 10 prilika imao kako treba zabio 7 golova,izborio 3-4 penala.Ziyech 3 utakmice 2 gola i 1 asistencija... Frajer je taktički nula, priznanje se mu se može odati za prelazni rok, za raspoznavanje koji igrač valja, a koji ne. Zna igrače samo nabrijati, taktički bolje Pape pripremi utakmicu. 

• Odgovori 66
  • Pregledi 4,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

taktički bolje Pape pripremi utakmicu.

Ni ja nisam odusevljen al necemo toliko pretjerivati. Od onoga tesko da ima puno gorih

Jel bolja zato što ne želim da živim u iluziji? Dobio sve i opet igramo isto.Igrali Werner i Havertz samo i frajer prodaje neku šuplju: "Treba vremena igračima da se uigraju." Igrači su klasa, to se vidi Werner nije 10 prilika imao kako treba zabio 7 golova,izborio 3-4 penala.Ziyech 3 utakmice 2 gola i 1 asistencija... Frajer je taktički nula, priznanje se mu se može odati za prelazni rok, za raspoznavanje koji igrač valja, a koji ne. Zna igrače samo nabrijati, taktički bolje Pape pripremi utakmicu.

Zasto mu ne dati jos vremena? Ne kontam, pa covjek tek 2g iskustva ima. Evo popravio je odbranu, doduse trpi nam napad zbog toga, ali ocito je da radi na tome cim je fokus stavio u zadnje vrijeme na odbranu tj onaj dio koji nam je bio najkriticniji. Jer mozda ne moze(ne zna) trenutno igrati i napadacki i biti solidan defanzivno al bas zato mislim da mu treba dati vremena pa da vidimo na sta ce izaci.

Jer vidjeli smo da mozemo igrati ultra napadacki, evo vidimo da mozemo igrati i defanzivno( sto naravno niko ne voli pa i ja sam uprkos rezultatima). Sad strpljenja da vidimo mozemo li ukomponovati to dvoje zajedno. Do sad smo u citavoj sezoni izgubili samo jedan(1) mec i to poslije crvenog.

Da me razumijes, nisam ni ja odusevljen trenutnim stanjem na terenu ali zaista mi je muka vise od silnog davanja otkazima trenerima. Trenutno imamo legendu kluba na tom mjestu i zasto makar ne pokusati istrpiti ga malo, eto makar jos ovu sezonu i vidjeti na sta ce to liciti na kraju. Poslije sabrati i oduzeti i donjeti odluku na osnovu rezultata, igre, cilja.

Opet jako loše, pobjeđuje se Rennes, ali brzo će doći reality check. Pobjeda na račun dva penala, a pored toga ništa. Šteta ovakvih imena. Najviše mi na živce idu navijači i Lampard koji su ponosni kao da pobjeđuju 3:0 Barcelonu iz 2010.

Svaka čast na pobjedi, ali sa ovim će ovo i biti najveći uspjeh, dobijati Burnley, Rennes i Krasondar, a onda protiv iole jačih ekipa biti odučeni od života.

Kakav crni Martinez, taj nije u Evertonu sa najboljim pojacanjima ikad nista napravio a evo i u reprezentaciji Belgije nikakav znacajan rezultat.

Ostvario najbolji rezultat sa Evertonom u zadnjoj deceniji i najveći uspjeh sa Belgijom u historiji (bronza sa Svjetskog i prvo mjesto na rang listi). A "najbolja pojačanja ikad" su mu bila Bešić i penzioneri Eto'o, Lennon i Barry. Godinu prije toga je doveo svoje igrače iz Wigana.

Rutinska pobjeda opet, mozda prestrog drugi zuti, ali nema potrebe ni mahati rukama. Idemo dalje.

Koja crna rutina nismo tri pasa sastavili 90 minuta. Jedva da smo smislenu akciju napravili i to tek sa igračem vise.

Nije, zato se to nije ni desavalo toliko. Normalno ima jos problema kod pravljenja akcija, ali su se pravile akcije i pored penala koje isto valja zabiti sto cestitam Werneru. Finih je prilika se napravilo, neke su promasili napadaci, ali ne moze sve perfektno biti, sta ces.

Rutinski mec, jer je odigran sa pola snage, napravljeno 5+ akcija, oni nijednu, slicno kao i sa Burnleyem.

O kakvih ti 5+ akcija pričaš, 1 nečiji dobar centaršut ili pas se ne klasifikuje kao akcija.. Sve nešto na odbijanje, na neke glupe pogreške protivničke ekipe ko da gledam jebeni flipper.

koja ba diablo rutina, uzeli ih preko penala, ko zna u kojem bi smjeru otisla utakmica da nije bilo penala i onog crvenog kartona

Ziyech promasio 2,3 fine prilike, werner kada je izbacio da silva ispred nekako, ali je mogao stici, giroud fulio 2 stopostotne. Prvo je poluvrijeme proteklo u tome da smo igrali prosjecno i onda se desi penal, to smo mi iznudili, nije uzeo dalbert loptu i faulirao unutar 16 sam, i nije rukama igrao u istih 16 zato sto se dokotrljala nekako lopta, vec zbog pritiska.

Možda je bila koja akcija, ali po običaju diablo i njegov optimizam.

2 penala i igrač više, neka svako to vidi kako želi, meni to ne predstavlja ništa. Još manje mi predstavlja ako ćemo po običaju ispasti odmah u startu nokaut faze jer tad naletiš na prvog ozbiljnijeg.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.