Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Chelsea vs Rennes (04. 11. '20 21:00)

Istaknuti odgovori

Ne znam bas, primili su vise golova od nas a svi znamo sta je nasa najveca boljka.

Da ne offtopicarim veceras ocekujem pobjedu uz pristojnu igru. Prenos je na Areni 4.
  • Odgovori 66
  • Pregledi 4,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nadam se ovom sastavu:

Mendy; James, Zouma, Tomori, Chilwell; Kovačić, Jorginho, Mount; Ziyech, Giroud, Hudson-Odoi.

Mislim da će biti ovaj sastav:

Mendy; Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Chilwell; Kante, Mount, Havertz; Ziyech, Abraham, Werner.

Očekujem pobjedu od 2:1

Ma daj, nemoj za ovo davati penal jebo te, fudbal tacno sranje postaje

Jos mu crveni dade, ovo je smijurija

Napucala ga lopta s pola metra, odbila se

Dobri smo bili prvih 25 minuta, fino smo ih ganjali i napadali, samo nismo stvorili nešto puno šansi. Kasnije smo pali i onaj drugi penal nas je spasio. Što se tiče penala, hajd i nekako, ali isključenje je bilo prestrogo. Idemo sad po brzi treći gol pa da odmorimo neke igrače i vidimo Hudson-Odoija na terenu.

Chilwell slabo danas, ali ne brinem se za njega.

Pravila su sad izmijenjena, svaka ruka u kaznjenom je penal ali drugi zuti je prestrogo, potpuno nepotrebno mu je dao drugi zuti karton. Mi nista specijalno, dva gola iz penala.
Posrana igra, posrano poluvrijeme.Vadit Jorginha van što prije.

VAR treba ukloniti što prije, povećati broj sudija na 6 i to je to.

Zašto je VAR kriv? Verovatno je čovek procenio prema pravilima, koja nemaju veze s mozgom ali eto.

Losa igra, pola igraca preko neke stvari igraju ko da su svake sezone u polufinalu ili finale Lige Sampiona a ne da mnogi od njih bukvalno jos uce sta znaci na tom nivou igrati. 

Očajna, očajna igra. Toliko toga ne valja. Napad započinjemo ili loptom na Zorzinja ili ispucavanjem na bekove, i to je postalo toliko providno da svaka ekipa zna kako da nam pokvari igru.
Verner iz nekog nepoznatog razloga ostavljen da grli aut liniju dok se ispred njega Maunt izvlači na krilo.
Cak je i Zijeh dolazio na tu levu stranu, bespotrebno i pravio gužvu.
Opet nemamo nikakav plan igre. I to je već previše.

Losa igra, pola igraca preko neke stvari igraju ko da su svake sezone u polufinalu ili finale Lige Sampiona a ne da mnogi od njih bukvalno jos uce sta znaci na tom nivou igrati.

Isto sam i ja steko dojam, ko da im je mrsko potrcat a kamoli sta drugo.
Baš loše poluvrijeme. Sudija prije svega usrao utakmicu nepostojecim penalom plus drugim žutim, sjebao sam se kad je to dosudio nakon sto je on gledao snimak.

Opet bez ideje, glupi pasovi, prozirno i sporo nadam se boljem drugom poluvremenu sad sa igračem više.

Par imena bih izdvojio

Tammy Abraham

Ni jedan jedini duel nije dobio, ocajno se postavlja, slab je u skoku, mrljav nikakav.

Jorginho

Čovjek koji bi trebalo da bude naš play i kreator se krije na terenu, ništa od njega.

Mount mi je malo zakazao slabo ga vidim.
Nazalost imamo dosta talenta naprijed ali trener jedino cemu se nada je da izvede sve te igrace na teren i ceka da oni sami "kliknu".

Najveci problem u samoj igri je sto se previse u sirinu ide, a premalo u dubinu. Okomitih pasova je vrlo malo kao i situacija da 2-3 igraca kombinuju, a neko utrci iz drugog plana i dobije loptu u prostor.

Sto se motivacije tice, budu li ovako nastupali protiv iole jace ekipe provesce se ko bosi po trnju
Loše odigrana utakmica, nismo ništa pokazali a dobili 3 0. Očajno suđenje, onaj drugi penal ne bih nikad sudio a i čudnih kartona je bilo, baš pogubljen sudac.
Pohvalio bih Thiaga Silvu koji izgleda odlično, čisto nešto pozitivno da izdvojim osim naravno rutinske pobjede
Taman sam se ponadao da ce Sevilla kiksati kad ono ljudi okrenuse s igracem manje.

Na kraju smo stvorili nekoliko lijepih prilika al to je rezultat igraca vise i umora igraca Rennesa. Dok je bilo 11 na 11 nista bolji nismo bili protiv osrednje ekipe. Opet utakmica za zaborav, ali opet odbrana sacuvala mrezu.

PS: Uz Liverpool smo jedina ekipa u Ligi prvaka koja u prva 4 kola nije primila go.

Sabili nas ljudi sa manje igračem, redžistu Silva mora tjerati iz krila. Sreća pa ima šugavih penala inače bi ovo bio 1:1 ili tako nešto. Bog mili da te sačuva Lampardove taktike, radije da ispadnemo iz grupe i da dovedemo nekog ozbiljnog trenera pa da napadnemo PL. 

PS: Uz Liverpool smo jedina ekipa u Ligi prvaka koja u prva 4 kola nije primila go.

Znači ni sljedeće kolo nećemo primiti gol :P

Drugo poluvrijeme smo dosta zgrčeno igrali, iako smo imali situaciju na terenu da se opustimo. Izgleda da je direktiva na poluvremenu bila da se ne primi gol, osladilo nam se. Najlepršaviji potez u drugom poluvremenu je bilo ono nešto što je James izveo. Mogu shvatiti ovakav pristup nakon što smo dali gol za 3:0. Nije bilo potrebe da se zalijećemo, čuvali smo rezultat i pokušali izbjeći nepotrebne povrede. Nisam baš prezadovoljan tim čuvanjem, jer smo protivniku prepustili posjed. Liverpool je protiv nas isto radio, samo što je imao posjed i Alcantara se dodavao. Bez obzira na sve, stvorili smo 3 zicera i još jednu dobru šansu u drugom poluvremenu. Imamo sjajne bekove, a danas je James bio bolji od dvojice. Izmjene su bile na vrijeme, jedino je malo kasnilo uvođenje Hudson-Odoija koji je trebao puno ranije da uđe. Bilo je dobrih, bilo je loših, izdvojio bih Mounta koji se nije vidio. Sve u svemu utakmica slična onoj protiv Kransodara. Penali koji su pomogli kada je najviše trebalo, 20-ak minuta jurišanja i dobre igre i sličan rezultat.

Nije mi jasno zašto se toliko hvalila igra protiv Burnleya, a ova ovako popljuvala. Meni ono nije bilo puno bolje od ovoga. Ili je razlog za kritike to što Jorginho igra, pa hajmo malo pljuvati po njemu. Ako neko na osnovu prethodne rečenice izvodi zaključak da sam ja zastupnik Jorginha, neka prelista temu #5Jorginho i vidi šta ja mislim o njemu.

I da, otkad je Rudiger 3rd choice centre-back?

Kakav crni Martinez, taj nije u Evertonu sa najboljim pojacanjima ikad nista napravio a evo i u reprezentaciji Belgije nikakav znacajan rezultat.

Kakav crni Martinez, taj nije u Evertonu sa najboljim pojacanjima ikad nista napravio a evo i u reprezentaciji Belgije nikakav znacajan rezultat.

Radio u Evertonu prije 5 godina, od onih koji bi mogli biti dostupni jedna od boljih opcija. Belgija igra lijep fudbal, u polufinalu protiv Francuske na SP su odigrali dobro, mogli su i pobijediti da je sreće bilo. Bolja opcija od Franka sigurno,a i vjerovatno bi pristao i na manje pare od Franka.

Radio u Evertonu prije 5 godina, od onih koji bi mogli biti dostupni jedna od boljih opcija. Belgija igra lijep fudbal, u polufinalu protiv Francuske na SP su odigrali dobro, mogli su i pobijediti da je sreće bilo. Bolja opcija od Franka sigurno,a i vjerovatno bi pristao i na manje pare od Franka.

Tebi je trenutno svako bolja opcija od Franka.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.