Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Burnley (A) 31.10. (16:00)

Istaknuti odgovori

Vidi se da nam vise lezi 433 formacija od 4231, prolazno poluvrijeme i prolazna igra. Moze to mnogo bolje i treba bolje, mada bolje i ovako nego sto je bilo. Dosta bi efikasnije igrali kad vi se vise trcalo i otkrivalo, prilazilo igracu a mene hodalo. Nadam se da cu dozivit nekad takvu igru...

Po mom misljenju ne kreiramo akcije kroz sredinu, nego sve okolo. Fali nama taj zadnji igrac koji ce bit tu nazad i koji ce iznjet loptu kroz sredinu. To je neki igrac sa stilom igre Pjanica, Modrica koji moze pretrcat 12km po utakmici i kreirat akcije i slat lopte po sredini. Nemamo mi igraca koji ce kroz sredinu iznjet loptu.

Ko je gledao proslu tekmu Burnley protiv Tottenhama zna koliko ovo moze biti jeben protivnik. Ekipa koja jednostavno ne zeli igrati, svaki faul cak i na vlastitoj polovici terena je duga lopta naprijed, pa u prostor i trka, pritisak. Tottenham ih je dobio na srecu iako su cijeli mec losiji bili.

Konacno malo dobrog fudbala nasih. Ovo je mozda i najboljih 11 trenutno i formacija koja nam najvise lezi, tako da nije slucajno ovako uvjerljiva pobjeda sa clean sheetom. Treba tu jos dosta rada, uigravanja i vremena da se podigne nivo igre, ali bitno je da se ovako nastavi. Niposto mijenjati ponovo cim prvi poraz naidje ili se koji gol primi, a bit ce i toga sigurno.

Meni je ovo pomak u odnosu na ono sto su do sada pokazivali. Nije to jos savrseno, daleko od toga ali je pomak.
Zouma nas mogao na pocetku kostati sreca nije, 3 vezani clean sheet ali ovaj put smo nesto naprijed i kreirali.
Kanta sjajan danas, pohvale. Silva takodjer odise ssigurnoscu... Vazna tri boda, lijep rezultat uz solidnu igru.

Dobro, zadovoljavajuće. Zabrinuo sam se početkom drugog poluvremena kad nas nije bilo nigdje, mislio sam da čuvamo 1:0 protiv Burnlrya i da Jorginho umjesto Wernera ulazi u 60-oj minuti. Srećom, opet smo pojačali pred kraj utakmice i napravili neke šanse.

Ovo je već bilo bolje, vidi se neki napredak i kao što ste rekli rutinirano je bilo. Idemo dalje
Utakmica za razliku od proslih je bila koliko toliko gledljiva.

Ipak ne treba se zanositi, burnley je to. Kandidat za Championship.
Ti ljudi nisu ni dosli igrat lopte.

Do kraja novembra imamo dobar raspored pa nam stize murinjo na stamford bridge.

Vidjet cemo tad jel lampard sta naucio

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.