Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Burnley (A) 31.10. (16:00)

Istaknuti odgovori

Red je da pobjedimo:

1. kolo: pobjeda

2. kolo: poraz

3. kolo: remi

4. kolo: pobjeda

5. kolo: remi sa okusom poraza

6. kolo: remi

7. kolo: ;) 

Nemam ništa protiv pobjede od 1:0 ako ćemo igrati kako treba. Sastavi i neka očekivanja kada se približi dan utakmice.

Kako ćeš uništit pressingom protivnika koji će ti sam dat loptu? S pressingom ili bez imati ćemo loptu 70+% jer je Burnley ne želi.
Nema veze, barem nećeš kad izgubiš loptu potpisati već 1-0 jer i Kante,Kova i Mount mogu ispraviti svoju grešku ili barem usporiti napad Burnleya.

Pa tako sam i poredao Kova Kante i zeru ispred Mount, sve trkači plus ovi u napadu da se uništi Burnley sa presingom od 6 igrača.

Mislis presing od tri igrača?
No fresh injury issues for Chelsea but there are a few tired bodies following the win in Russia. Lampard suggests there will be changes given the hectic fixture schedule. Thiago Silva returns to the matchday squad. Ziyech unlikely to make the XI after starting vs Krasnador. #CFC
Nepotreban Kante protiv Burnleya jer nece 6 puta preci centar ici ce samo na centarsuteve, gdje je neupotrebljiv. Ali nema veze siguran sam da starta jer nije igrao protiv Rusa.
Lamps izjavio da je tesko za očekivati da Ziyech starta tako da se nadam Odoiu na krilu iako poznavajuci Lamparda bit ce nesto tipa Havertz krilo.

Mozda ne bi bilo lose odmoriti Kaia ili Wernera, pregorit ce.
Zadovoljan sam formacijom i odabirom igraca. Ocekujem bolju igru, otvoreniju naravno sa clean sheetsom.

Idemo uci u ovu takmicu ozbiljno od samog pocetka i pokazat da imamo taj kvalitet koji moze doc do izrazaja. Idemo momci.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.