14. decembar 2011.14 god. comment_10879 Hvala na objasnjenju nisam znao da se to tako kaze ! Nisam ni ja pametan, ne brini se. :) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10886 Ima talenta, ali još njemu puno puno rada treba da doÄ‘e do prvog tima. Pogledajte Josha (puno veći talenat od Lucasa), slabo dobija priliku. Još je Piazon i mlaÄ‘i od Josha. Tako da, nemojte ga oÄekivati ubrzo zajedno s Ramiresom i Lampardom u timu. Još rada, rada, rada i pure da fila loptama napadaÄe u prvom... ;) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10890 Kad moze igrati na vise pozicija. Ja sam uvijek mislio da je to pojam iz gradiva kemije za osnovnu :D Prijavi
14. decembar 2011.14 god. Autor comment_10934 Gledam youth tim u FA kupu i vjerujte mi da će ovom momku trebati još dosta dosta vremena da se privikne na Englesku, predviÄ‘am da će svoj pravi potencijal tek poÄeti pokazivati za jedno 2-3 godine. Dosta je tu repova iz brazilske lige tipa ono da vuÄe loptu pola sata, pegla je i kasni s predajom. edit: i evo dok ja ovo pišem on zabija vodeći gol, vrlo vjerovatno i pobjedonosni B) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10936 Gledam youth tim u FA kupu i vjerujte mi da će ovom momku trebati još dosta dosta vremena da se privikne na Englesku, predviÄ‘am da će svoj pravi potencijal tek poÄeti pokazivati za jedno 2-3 godine. Dosta je tu repova iz brazilske lige tipa ono da vuÄe loptu pola sata, pegla je i kasni s predajom. edit: i evo dok ja ovo pišem on zabija vodeći gol, vrlo vjerovatno i pobjedonosni Kad ga kritikujes. A momak je i sam rekao da mu je teze da se navikne na Englesku, jer se ovdje dosta brze razmislja dok u Brazilu mozes loptu drzati dosta duze. Ali bice 'ljeba od njega. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. Autor comment_10938 InaÄe ne volim tako porediti igraÄi, al frajer je pljunuti Kaka. Nevjerovatno liÄe. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10939 Skoro ista faca, frizura, hod, vodjenje lopte, bas lici. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10941 Skoro ista faca, frizura, hod, vodjenje lopte, bas lici. Još ako bude igraÄ kao KAKA.... Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_10981 Gledao ga sinoc i ima odlicnu igra i dobar pregled sto mi se jako svidja Kako god od njega ce biti nesto. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11017 Lucas ce pre dobijati sansu u prvom timu, nego Josh. Ako Malouda ode u januaru, jedino levo krilo u timu je Mata, tako da ce Lucas itekako biti potreban, da odmeni nasu zvezdu, kad se ovaj umori, ili kad je neka utakmica, manje vaznosti. Sto se Josha tice, na njegovom mestu je konkurencija najveca, i tek posle odlaska Lamparda, mozemo ocekivati da dobije neke vece minute. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11025 Lucas ce pre dobijati sansu u prvom timu, nego Josh. Ako Malouda ode u januaru, jedino levo krilo u timu je Mata, tako da ce Lucas itekako biti potreban, da odmeni nasu zvezdu, kad se ovaj umori, ili kad je neka utakmica, manje vaznosti. Sto se Josha tice, na njegovom mestu je konkurencija najveca, i tek posle odlaska Lamparda, mozemo ocekivati da dobije neke vece minute. Slazem se, Piazon ce dobijati sansu vjerovatno u nastavku sezone. Ali ja mislim da ce Boas od naredne sezone Josha poceti forsirati. A dotad Josh mozda ode na pozajmicu pa se na ljeto vrati, a na ljeto ce doci jos igraca. Tako da ocekujem od naredne sezone da Josh dobija dosta vise prilike da igra, jer nije Boas glup, on savrseno zna kakvog talenta ima, i to talenta, u onom dijelu tima koji je najvazniji i u nasem slucaju, najkriticniji - a to je svakako vezni. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11044 Ja sam siguran da neće dobiti šansu ove sezone. Nije on još za prvog tima. A vala ispali smo iz carlinga cupa, da bi eventualno tu dobio priiku. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11069 Ja sam siguran da neće dobiti šansu ove sezone. Nije on još za prvog tima. A vala ispali smo iz carlinga cupa, da bi eventualno tu dobio priiku. Ako Malouda ode u januaru, sto je vrlo moguce, zar stvarno mislis, da ce Boas ostati samo sa Matom, na levom krilu ? Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11070 Ako Malouda ode u januaru, sto je vrlo moguce, zar stvarno mislis, da ce Boas ostati samo sa Matom, na levom krilu ? Gdje je LalkoviÄ u cijeloj toj priÄi? Prijavi
15. decembar 2011.14 god. Autor comment_11072 Malouda neće otići u januaru, siguran sam. Bez obzira šta mi priželjkujemo. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_11084 Malouda neće otići u januaru, siguran sam. Bez obzira šta mi priželjkujemo. Sto se mene tice, ne mora da ode... Potreban je, ume i da prodre, centrira, zavrsi akciju.... Nemamo boljurezervu, trenutno. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11104 Ako Malouda ode u januaru, sto je vrlo moguce, zar stvarno mislis, da ce Boas ostati samo sa Matom, na levom krilu ? Vraća se i Kakuta, tu je i Lalković koji je duže vrijeme tu i ima dobre igre iza sebe u rezervama i youthu... To je naravno ako će se baš neko od omladinaca forsirat. A moguće je da će tim eventualnim odlaskom Maloude doći neki novi igraÄ. Uglavnom ne oÄekujte Piazona u prvom timu jer je jednostavno zelen za isti. ;) Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11780 Jedni po ćevape, drugi po bureke... eeheeeeeeeeeeeee Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.