Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup - 1/8 Round - Tottenham Hotspur vs Chelsea (A) [29.09.2020. 20:45h]

Istaknuti odgovori

CHO umjesto da gurne Abrahamu i izbaci ga 1v1 s Llorisom dribla 2 igrača i nabija na tribine, Mount 2v1 sa Wernerom protiv Diera daje Dieru direktno loptu u noge. 

Mount ili neka igra osmicu ili neka sjedi na klupi. 

• Odgovori 59
  • Pregledi 6,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Cestitke Totenhamu zasluzeno su prosli, nisu imali puno sansi ali kakve koristi sto smo imali kad ono govno Odoi bi promasilo more.
Azpilicueta kako penale puca mi se najvise svidja.

Nema tu razmisljanja, nekih faca. Picki materina
Mislim da nismo zapinjali do kraja ali opet se vidi da nema igre sem na mahove.
Poziciona igra je daleko losija u odnosu na proslu sezonu. Sporija su dodavanja i gresi se mnogo vise.
Ici ce svakako ovo na bolje ali opet ostaje enigma i znak pitanja? Zasto je doveden Verner, zasto Havertz?

Dier iÅ¡o srat, a on za njim da ga vrati na teren. 

Taktika za danas: Press really hard! Show determination on and off the ball. 

Napali sto werner ne puca.
Garant bi Lampard reko emersonu prije nego werneru da puca.

Covjek pito halo ko hoce sutat javili se momci i haj zdrao
Igra je go kurac ne znam šta rade, šta treniraju, koji kurac uopste pokusavaju na terenu. Gledao sam dosta fudbala u zivotu ali ovakvu neorganizaciju rijetko vidjam.

Kao kad sam jednom gledao africki kup nacija neku tekmu i ostao ukočen 3 sata nakon tekme jer mi je mozak prestao sa radom.

https://twitter.com/jamesolley/status/1311042703241752577?s=21

Normalno da je u grčevima kad ga je uprego svaku utakmicu da igra i da trči bez ikakve koristi
Brighton
Liverpool
Barnsley
WBA
Tottenham.

Niti jednu utakmicu nismo dobro odigrali.
Barnsley drugoligas da su bili napadaci na nivou, primili bi 3 komada.

Katastrofa dragi Frenče.

Mogao bi on letit ako se igra ne popravi, nije problem, poraz, kiks, problem je sto se ne vidi nikakav napredak da mozemo rec, bit ce to to kroz neko vrijeme.

Dzaba sto ce doc ziyech i pulisic, kad ti nemas nikakvog plana sta radis.
Cekat ce se solo akcija pulisica i to je to

Nije izasao prvi sastav osim diera i llorisa i mi ne mozemo ni ovo da prodjemo. Sramota iako je kita od kupa, ali je sramota sto nismo igrali kako treba da igramo. Veseli Werner iako je promasio par izglednih sansi i Chilwell. Mendy, Mount i CHO su kurcevo odigrali.

Po cemu je Mendy odigrao kurcevo? Hahaha majke mi nisi ti dobar :D

a ucinili su uslugu i omladincima iz akademije, šipak što će iko iz akademije dobiti šansu da igra ove sezone, a još ako lampard ode teško da će uopšte i dobiti više.

Po cemu je Mendy odigrao kurcevo? Hahaha majke mi nisi ti dobar :D

Jel to miljenik tvoj? Nije imao ništa više nego prosječan debi. I ti pričaš o objektivnosti a kažeš kao obranio dva zicera, ako su to ziceri onda ne znam što. I kao da kupio lopte, što nije bio baš slučaj, bilo je i plivanja također kod kornera da se ne lažemo.
Penal po nekoj logici statistike trebao je skinuti barem jedan, nije da su bili nebranjivi. Nije da kritiziram ali ništa posebno uzbudljivo ili dobro

Jel to miljenik tvoj? Nije imao ništa više nego prosječan debi. I ti pričaš o objektivnosti a kažeš kao obranio dva zicera, ako su to ziceri onda ne znam što. I kao da kupio lopte, što nije bio baš slučaj, bilo je i plivanja također kod kornera da se ne lažemo.
Penal po nekoj logici statistike trebao je skinuti barem jedan, nije da su bili nebranjivi. Nije da kritiziram ali ništa posebno uzbudljivo ili dobro

Bil volio da Mendy flopa?

Lamelin sut sa nekih 7-8 metara i sut Reguilona sa nekih 11m su ziceri nego sta.

Bil volio da Mendy flopa?

Ne, ali pisati da je branio zicere ili nešto što nije točno nema smisla

Ne, ali pisati da je branio zicere ili nešto što nije točno nema smisla

Pa kako Lamelin sut sa nekih 7-8m i sut Reguilona sa 11m nisu ziceri? Pa sami ljudi sa tih udaljenostk sutali, ne kontam te druze, pa nisu sutali sa 20-30 metara?!

Pa kako Lamelin sut sa nekih 7-8m i sut Reguilona sa 11m nisu ziceri? Pa sami ljudi sa tih udaljenostk sutali, ne kontam te druze, pa nisu sutali sa 20-30 metara?!

Obične poluprilike sa lošim šutevima koje brani svaki golman, da je to zicer imao bi 10 zicera po svakoj prosječnoj utakmici

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.