Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup - 1/8 Round - Tottenham Hotspur vs Chelsea (A) [29.09.2020. 20:45h]

Istaknuti odgovori

16x9.jpg?timestamp=202009251753&showBadg

Već sutra igramo utakmicu osmine finala najbržeg kupa ikad. Ovo će biti repriza polufinala od prije 2 sezone jer je protivnik Tottenham. Mi smo favoriti za prolazak dalje jer oni imaju natrpaniji raspored od našeg i za očekivati je da izvedu rezerve rezervi. U nedjelju su igrali protiv Newcastlea, a u četvrtak igraju utakmicu u LE. Takmičenje ne previše bitno, ali utakmice protiv Tottenhama i protiv Mourinha su uvijek bitne. Ove utakmice u kupu nam služe kao pripremne, jer pripreme nismo imali.

Sastav koji očekujem:

........................Kepa

Azpilicueta Tomori Zouma Emerson

..........Barkley Jorginho RLC

.............Mount Giroud CHO

Chilwella odmoriti kako bi mogao da starta u ligi. Nemojte me pitati zašto Mount.

• Odgovori 59
  • Pregledi 6,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Očekujem Mendyja. Chilwella i ekipu ne bih protiv ovih trošio, neka ih za lige, mada svašta je za očekivati od Lamparda.

Lampard je rekao pred utakmicu sa Bristolom (ili s kim vec smo igrali) da zbog Covid-19 protokola tesko da ce dati priliku mladima u ovom periodu. Eh sta mu sad to znaci ne bih znao.

Mendy i Ben Chilwell spremni i bit ce u protokolu, Pulisic i Ziyech jos nisu, mozda budu spremni do subote kad budemo igrali protiv Palaca.

Mendi, James, Tomori, Zouma, Chilvell, Kante, Mount, Kovacic, CHO, Haverc, Werner

ocekujem 3-4-3 formaciju, da uzmemo totenhama, i da narednih 5 utakmica igramo u toj formaciji

ocekujem konacno da se ide na pobjedu, srecom kup je u pitanju i igra se jedna utakmica, malo se lampardu brkaju planovi i nece moci ovde ici na remi.

Niko iz Totenhama nije potvrdio da ce igrati izmijesan sastav tako da ne ocekujte puno izmjena.

Kako niko nije potvrdio kad je Mourinho na pres konferenciji rekao da se izvinjava i da neće da se bori za ovaj kup, neće moći izvesti tim jer su utakmice u nedjelju, utorak i četvrtak i ostale gluposti.

Niko iz Totenhama nije potvrdio da ce igrati izmijesan sastav tako da ne ocekujte puno izmjena.

Covjek je vodio Kanea, Sona i ostale protiv shkendije (ne vodio nego igrali), a da ne igraju sada Playoff protiv Macabia za EL

Isto ko da ne poznajete Murinja. Izvest ce covjek drugi sastav i kako god mec zavrsio imat ce win win situaciju. Ako izgubi, jebiga, drugi sastav izveo, ako pobjedi proglasit ce se opet najboljim trenerom na svijetu.

Po ocekivanju, nije smeo da izvede kombinovani sastav. Kod nas Verner opet na krilu. Ne verujem da ce gaupariti u 442 ili 4222.

hocemo li proci ili ispasti je najmanje bitno

ono sto je bitno jeste da mount igra i da je nezamjenjiv pa i u karabao kupu.

Ista igra kao i kod Sarrija kao i proÅ¡le sezone, uokolo naokolo. Nabijanje dugih na Žirua pa Å¡ta bude, Kova loÅ¡, Jorginho nije niÅ¡ta skrivio, ali mu je svaki pas iza igrača, Mount nevidljiv. Imali smo 2 Å¡uta u okvir gola oba nakon individualnih greÅ¡aka igrača Tottenhama,ja iskreno ne znam Å¡ta Lampard ovdje radi kad je taktički aspekt igre u pitanju.  

Ista igra kao i kod Sarrija kao i prošle sezone, uokolo naokolo. Nabijanje dugih na Žirua pa šta bude, Kova loš, Jorginho nije ništa skrivio, ali mu je svaki pas iza igrača, Mount nevidljiv. Imali smo 2 šuta u okvir gola oba nakon individualnih grešaka igrača Tottenhama,ja iskreno ne znam šta Lampard ovdje radi kad je taktički aspekt igre u pitanju.

reko lampard da se prosla sezona ne racuna i da se od ove sezone ponovo uce fudbala igrati ispocetka.

u biti on pojmare nema sta hoce niti igraci.

ali eto forumasi kazu da treba polako i da ce to nadoci.

Ma ovo je užas, nikakva igra.. Sreća pa je Timo klasa za sebe

Ugasio sam na 70. minutu, negledljivo je ovo, ne znam šta je razlog, ali ovako neće ići.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.