Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2020/21

Istaknuti odgovori

Sami smo krivi, ekipa moze od ona dva herojska mjeseca da sve zasere posljednjih nekoliko utakmica.

• Odgovori 260
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa mora li sve uvijek na teži način? Imali smo odličnu situaciju, ali mi jednostavno moramo svaku veliku pobjedu poništiti sa lošim rezultatom protiv neke slabije ekipe. Niko ne može garantovati da će Liverpool dobiti sve do kraja, ali ne možemo nikako biti mirni. Neće biti lako dobiti Leicester 2 puta u samo par dana. Čak nekako mislim da ako pobijedimo Leicester u ligi da ide poraz od Aston Ville u zadnjem kolu. U najboljoj smo situaciji, imamo i to finale Lige Prvaka kao ulaznicu, ali kroz ligu je puno lakše.

Iskoristio bih priliku da se zahvalim Igiju koji nas spasava poslije onog Klickovog sranja.

Takodjer ovim putem bih molio Igija da nam otvori temu za Villu.

Pravda za klicka !

Još uvijek podržavam golobradog mladića iz Rume, ipak je on najviše zaslužan za sva finala do kojih smo dogurali i treće pozicije na tabeli :D

Ništa još nije gotovo, ukoliko Lpool ne zasere večeras sve je otvoreno, tako da se protiv Ville mora ići na 3 boda. Prednost je što oni nemaju nekog posebnog motiva ali opet ko zna kojih 11 će izvesti na teren. Ono što nam ne ide u prilog je da će igrati pred svojom publikom poslije duže vremena. Kako god, nezgodna su ekipa i šta njih boli kurac za nas i našu LŠ, neće nas sigurno pustiti da ih zguzimo.

AJMO BURNLEY

Mozda da pokrenemo anketu ko ce otvoriti temu. Na kraju krajeva, diktaktorizam je odavno proslost na ovom forumu. Zivjela demokratija.
Pricajte sta hocete. Ja kad god odem za Bosnu celzi gubi. Primjetio sam tako sto me sura i punac uvijek podjebavaju.

Cak sam bio u Bosni i protiv WBA kad smo igrali.

Pocet cu stvarno vjerovat da ima nesto u tome :D

No da vam odmah najavim da smo u top4 i osvajamo LP jer ne idem u maju vise osim ako sta ne iskrsne

Iskoristio bih priliku da se zahvalim Igiju koji nas spasava poslije onog Klickovog sranja.

Takodjer ovim putem bih molio Igija da nam otvori temu za Villu.

Hvala na ukazanom poverenju, ali ukazao bih klicku poverenje da ostane glavni otvarac tema, ja sam zadovoljan titulom emergency caretaker u kriznim sitaucijama.

Hvala na ukazanom poverenju, ali ukazao bih klicku poverenje da ostane glavni otvarac tema, ja sam zadovoljan titulom emergency caretaker u kriznim sitaucijama.

Pa nama jedan takav i doneo trofej :D

Nakon svega što se desilo i uz sve što se desilo treće ili četvrto mjesto bi bilo uspjeh. Najviše bih pohvalio napredak u odbrani koji smo imali. Prošle sezone su nam se svi smijali na šta je to ličilo. Ove sezone top 3 odbrane lige bez dileme. Nije to samo Tuchel, krenulo je to i prije njega. Imali smo dobre serije i pod Lampardom. Još da sljedeće sezone popravimo napad i nema nam ravnih.

Mislim i da protiv Ville moramo ići na tri boda, Liverpool ima sreće dobiće oni nekako, sinoć su isto onako odigrali ali dobili rutinski. Tottenham se baš raspada i na terenu a i vidi se da su igrači baš pali mentalno u zadnje vrijeme, pogotovo od odlaska Mourinha i pušenja u kupu tako da očekujem da Leicester to dobije.

Mijenjaj profilnu i stavi Gusa Hiddinka

Svaka čast Tuhelu i njegovom stručnom štabu, dati mu da dovede koga hoće na ljeto i da uzmemo 6. Titulu prije Citya. Da se zna koji "Oil club" je glavni.

https://dataviz.theanalyst.com/season-reviews/2020/

Napredna statistika. Dali smo samo 2 gola na pressing i slabiji su samo Wolverhampton i Crystal Palace. Abraham je igrač koji je "uzimao" najteže šuteve u čitavoj ligi. Werner nam je najbolji igrač kada je iznošenje lopte u pitanju, a Mount je najkorisnije iznese.

• 2 sedmice kasnije...

Nije mi iskreno ni Son bio za Team of The Season. On i Ederson bi prvi bili izbačeni po meni

Bio bi Grealish da nije odigrao samo 24 utakmice. Ovako od Sona nije bilo boljeg - 17 golova i 10 asistencija. Prethodne 4 godine od Manea nije mogao da se probije u tim sezone.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.