Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Arsenal vs Chelsea 1.08. (18:30h)

Istaknuti odgovori

Final-FA-Cup-2017-Chelsea-vs-Arsenal.png
Vraćamo se na naše sretno mjesto Wembley za finale FA kupa. Hoćemo li podići trofej i okruniti i ovako solidnu sezonu još jednim trofejom?
Ova utakmica neodoljivo podsjeća na prošlogodišnje finale EL, samo što je tada za Arsenal bio ulog LP, a sada EL. Za nadati se kako ćemo im još jednom u finalu uskratiti Europu.
Očekivanja?
  • Odgovori 74
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slika je iz 2017. godine, inače David Luiz će odigrati kao Terry iz najboljih dana i postiže bombu otvorenim stopalom sa 35 metara. :D

• Autor

Slika je iz 2017. godine, inače David Luiz će odigrati kao Terry iz najboljih dana i postiže bombu otvorenim stopalom sa 35 metara. :D

Znam, kako sam znao kako će netko od vas primijetiti xd
Å to vas brine, dobra je slika, who cares

Znam, kako sam znao kako će netko od vas primijetiti xd
Å to vas brine, dobra je slika, who cares

Samo što smo tad izgubili 2-1 i igrali sa igračem manje jer je Moses panjina odlučio da simulira dok je imao žuti karton. :D

Samo što smo tad izgubili 2-1 i igrali sa igračem manje jer je Moses panjina odlučio da simulira dok je imao žuti karton. :D

Što sam ja mislio da je simulirao kasnije u Community Shieldu, moguće da je i tada crveni dobio.

Utakmica će biti nalik na Arsenalove utakmice protiv Liverpoola i Manchester Citya, baš tako će ih postaviti Arteta nazad i čekat će priliku.

Ovdje odigrati jako i u kost, mislim da je vrijeme da ih pobijedimo u finalu fa kupa jer su nam posljednja dva poraza u finalima protiv njih.

Kvalitetniji smo definitivno, odigrati pametno u odbrani bez velikih greÅ¡aka, naprijed ćemo valjda neÅ¡to uraditi. 

Ove 2017te Mertesaker odigrao predobro partiju. Dominirao

Ova utakmica bi mogla biti slag na tortu, tacka na i jedne moze se reci uspjesne sezone.
  • Autor
Prave vijesti su kad je naš stakleni dečko spreman, to je rijetkost

Pretpostavljam da neće igrati Kepa. Vjerujem da neće ni Tomori, moža bi mogao Alonso lijevo. I tipujem na Girouda.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.